Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, נכנסתי היום עם האוטו למוסך בגלל נזילה קטנה של שמן מהגיר, וגם אמרתי לו שיבדוק את הרכב מבחינה כללית כי הוא לפני טסט.

הרכב הוא פג'ו 106 אקס אס 1400.

הטיפולים שנעשו:

החלפת 2 מחזירי שמן בגיר + מילוי שמן חדש לגיר.

החלפת 2 תפוחי הגה.

החלפת גומיית הגה (הגומיה הזאת מקדימה שנראת כמו אקורדיון).

החלפת גומיה קרועה בציריה.

טיפול 10K (שמן מנוע, פלאגים, פילטר אוויר, פילטר דלק, פילטר שמן).

ניקוי סעפת עם ספריי קרבורטורים (הייתה מלאה בשמן).

כיוון גלגלים קדמי (אמר שחובה לעשות את זה לאחר החלפת תפוחי הגה).

כל העסק יצא לי 1300 ש"ח..וזה נראה לי קצת יקר (הרבה דברים אבל יחסית קטנים...), וגם זה מוסך חדש שאני פעם ראשונה בו (הקודם עשה קטע מסריח), ורציתי להתייעץ אתכם לגבי המחיר.

מה גם שבדרכי חזרה ראיתי מודעה תלויה על איזה עמוד חשמל.."טיפול 10K לכל סוגי הרכב תמורת 260 ש"ח" כשאני שילמתי על הטיפול 350 ש"ח..

תודה רבה למגיבים.

פורסם

מצטרף לרפי,

כל המודעות המטופשות האלה על עמודי החשמל/רמזורים/שלטים וכו' ראויות לשריפה וגם זה בקושי.

בכל מקרה, המחיר ששילמת סביר בהחלט.

כיוון פרונט עולה כ-200 ש"ח, פילטרים+שמנים גם לפחות 200 ש"ח(אם השתמשו בחומרים איכותיים), ובכל מקרה, פלאגים, וגומיות וכו' זה דברים ששוחטים עליהם במוסכים ואין מה לעשות בנידון אלא אם כן אתה מביא את הסנדוויץ' למסעדה.

פורסם

תודה על התגובות, רק תוספת קלה, לא עשו לי כיוון פרונט כי אם כיוון גלגלים .

זאת פלטה שטוחה שהייתי צריך לנסוע עליה הלוך ושוב והמוסכניק סובב ברגים שייצבו לי את ההגה ואת הגלגלים..זה עלה 60 ש"ח.

הנה פירוט:

החלפת מחזירי שמן עלה לי 430 ש"ח..שזה נראה לי טיפה יקר לעבודה של 20 דקות.

תפוחי הגה 200 ש"ח

כיוון גלגלים 60 ש"ח

טיפול עשרת אלפים 350 ש"ח

החלפת גומיית הגה 100 ש"ח

החלפת גומיה בציריה 150 ש"ח

ניקוי סעפת 50 ש"ח

גם שאר הדברים נראים לי קצת יקרים, חוץ מהטיפול עשרת אלפים שזה בסדר.

אני פשוט מחפש לי כרגע מוסך ליד הבית שהוא גם מקצועי גם אמין וגם לא שוחט מהבחינה הכספית..המוסך הזה הוא הכל בנתיים, רק לוודא שגם מהבחינה הכספית:)

פורסם

אני מרגיש הבדל בנסיעה?מרוצה מהטיפול? אם כן זה הכי חשוב

אל תתיחס לשלטים ולמודעות בעיתונים על מבצעים וכו זה שוק חופשי

עדיף לשלם קצת יותר על חומרים איכותיים ולא על זבל

מגאן קופה 1.6

פורסם

ראה לי קצת מוזר שאתה אומר שלקח לו 20 דקות להחליף מחזירי שמן , בדר"כ הסכום הגבוה שמשלמים עבור החלפתם נעוץ בעבודה (עלות המחזירים זניחה)

בכל יום שהאוטו נוסע יורדת ההסתברות שהוא ייסע מחר

• תוכן חדש...