Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן שהתקנתי תפאנל *** תפאנל = את הפאנל ***באוטו הכבל זיכרון שלי נגע באחד הכבלים ויצא ניצוץ קטן מאז הכבל זיכרון לא מראה יותר חשמל זורם אין בו יותר זרם והוא אמור להראות תמיד זרם עובר עכשיו בדקתי בפיוזים לא מצאתי כלום מאז רק אין לי זיכרון באוטו למשל בשעון הוא כל הזמן מתאפס אין לי מושג מה הבעיה יש למישהו מושג?

אולי המחשב שמפקח על זה השתגע איזה רכיב אולי? אולי פשוט הכבל שלו צריך להחליף אותו? או שפשוט זה כנראה פיוז ולא מצאתי אותו?

האוטו אוואו שברולט 4 דלתות

*** עריכה - אם אתה רוצה שיתייחסו אליך בכבוד , יבינו אותך ויעזרו לך תכבד את הפורום ואת הקוראים שמהם אתה מבקש עזרה, וכתוב עם סימני פיסוק ***

פורסם

סביר להניח שלא מצאת את הפיוז.

בקצה השמאלי של הדשבורד, במקום בו הוא נוגע בדלת, יש פלסטיק נפתח (מעין דלת)

ושם נמצאים הפיוזים.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אם אין לך שם, יש גם מתחת למכסה מנוע קופסאת פלסטיק עם עוד כמה פיוזים

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

אני יודע שבצד של הדלת של הנהג יש את כל הפיוזים בדקתי שם עברתי על זה היום הוצאתי אותם לראות אם הם שרופים ולא היה שרופים בכלל

ליד המנוע אמור להיות גם פיוזים או שבכללי יענו ברכבים שונים לפעמים יש גם שם?

פורסם

אני יודע שבצד של הדלת של הנהג יש את כל הפיוזים בדקתי שם עברתי על זה היום הוצאתי אותם לראות אם הם שרופים ולא היה שרופים בכלל

ליד המנוע אמור להיות גם פיוזים או שבכללי יענו ברכבים שונים לפעמים יש גם שם?יש פיוזים בתא המנוע, אך אין להם שום קשר לרדיו.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

*** עריכה - אם אתה רוצה שיתייחסו אליך בכבוד , יבינו אותך ויעזרו לך תכבד את הפורום ואת הקוראים שמהם אתה מבקש עזרה, וכתוב עם סימני פיסוק ***

ליד דלת הנהג יש פיוזים גם רשום שם מה זה כל פיוז עברתי לפי מה שרשום אבל מחר אני יעבור שוב על הכל אם מכשיר בדיקה לא לפי העין ובדוק שוב אם זו הבעיה

פורסם
יש פיוזים בתא המנוע, אך אין להם שום קשר לרדיו.
אז פה אתה טועה, כי אצל אמא שלי במיצובישי כריזמה 98 הפיוז של הרדיו נמצא מתחת למכסה מנוע :-D .

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...