Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם!

בבעלותי מאזדה 121 (בימבה), אוטומטית, שאצלי כבר כמעט 3 שנים.

מספר הדרישות שלי ביעוץ ממכם לרכב הולכות בסדר עדיפויות, ככל שההעדפה ממוקמת למעלה יותר, הצורך והחיוניות בהעדפה הוא קריטי יותר ומהווה גורם חשוב יותר ברכישת הרכב המסויים.

אז התקציב הוא בסביבות ה-50 אלף וההעדפות הן כאלו:

1) הגה-כח חובה - בבימבה אין, ככה שהגה כח הוא לא דבר מובן מאליו אצלי.

2) גיר אוטומטי.

3) חסכוניות (מסויימת) בדלק - אני לא מצפה שהרכב יהיה חסכוני כמו הבימבה אבל שלא יצרוך מתחת ל-8.5 ליטר בעיר, 11 בבינעירוני ו-15 בכבישים מהירים.

4) אמין - עדיפות ליפנית, שהחלפים והטיפולים יעלו כמו של יפנית ולא כמו של גרמנית למשל.

5) דינמי וזריז - שלא ישקול מעל 1200 קילו.

6) ייחוד מסויים - מרכב קופה או האצבק למשל, אופציה כמו לאנטיסF גם נחשב ייחודי בשבילי.

7) ביצועים - לא פחות מ-90 כ"ס, לא יותר מ-12 שניות במיאוץ מאפס למאה.

אני מקווה שהדרישות שלי הן לא מוגזמות מכיוון שדקדקתי מאוד בניסוח ואני מאמין שקיים רכב מסויים שמתאים לדרישותיי.

בתודה, ליאור.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

מזדה 323 נשמעת טוב לדרישות שלך. היא לא באה בקופה ולא בהצ'בק, אבל לא בעיה לעשות אותה מיוחדת. ג'אנטים וסאנרוף. ריפודים מושקעים, והיא תהיה מלכה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אתה מתכוון לסדאן הרגילה? היתה לנו בעבר במשפחה לאנטיס 323 שנת 2000, האוטו אמנם נגנב אבל זכיתי לנהוג באוטו כשנתיים, הרכב "יבש" ומשעמם, הנסיעה בו לא מרגשת בכלל, רכב אפור שמביא אותך ממקום למקום, לא פחות ולא יותר. חשבתי אולי על הלאנטיס 323F, האם בכל 323F יש סאנרוף והאם זה נכון שמשנת 96 עד שנת 99 הצורה עם הפנסים הצרים, האוטו בא עם 115 כ"ס? לפי מה שבדקתי ככה היה רשום, נתון אחד שלא הצלחתי לבדוק זה את המהירות שלו מאפס למאה...

פורסם
מזדה 323 נשמעת טוב לדרישות שלך. היא לא באה בקופה ולא בהצ'בק, אבל לא בעיה לעשות אותה מיוחדת. ג'אנטים וסאנרוף. ריפודים מושקעים, והיא תהיה מלכה.

הבן אדם ביקש אוטו יחודי ואני מאמין שתסכים איתי ש99 אחוז מהרכבים בכביש הם מאזדה.

בנוסף סאן רוף ג'אנטים ריפודים זה לא מעט כסף והבן אדם הבהיר את התקציב שלו.

הונדה האצ'בק החדשות.

אוטו טוב. מנוע חזק ואמין.

לא כ"כ זק אבל עולה על הציפיות

מנוע 1400 90 כ"ס

אוטו מרווח יחסית לגודלו.

יש כאלה עם ג'אנטים וסאן רוף.

ממולץ בחום.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

פיאט בראבה ? אתה יכול לקנות מודל חדש מאוד (יחסית) בתקציב שלך, וכך להנות מאמינות לא רעה בכלל.

גם סיריון 1300 יכולה להתאים לך, נדמה לי שיש לה 102 כ"ס מוצהרים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יונדאי קופה.

מגן קופה.

רנו קליאו B ספורט (לא בטוח שיש אוטומטי אז זאת לא אפשרות)

יאריס TS (אם אפשר לחרוג קצת מהתקציב)

היייתי גם ממליץ לך על כמה גרמניות, אבל אתה אומר שהם לא אפשרות , וחבל לדעתי.

פורסם

חב'רה עם כל הרצון לאוטו ספורטיבי - עיינו שוב בדרישות, אוטומטי בלבד...

לגבי יונדאי קופה, אני מחפש בנרות כבר הרבה זמן וכולם מכוסחות מן היסוד, אין מצב למצוא אחת עם פחות מ-100 אלף ק"מ ולפחות יד רביעית "עם קצת שאסי"...עוד הצעות?

פורסם

מה לגבי סיביק האצ'בק, סיביק קופה משנת 92-95, הצורות הישנות אמנם אבל חזקות, 125 כ"ס, יש המון עם סאן-רוף גם, אמנם לא רכב מיוחד כי לכל ערס מצוי יש. זה למה יש לי עוד הצעה - מיצובישי קולט, רכב יחודי לדעתי, גם אפשר להשיג עם סאן-רוף, מהיר וחזק (לא יודע נתונים מדוייקים של האצה מאפס למאה או כ"ס).

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

הבעיה בגולף - חלפים טיפולים ואחזקה שוטפת יקרים ביותר. חוץ מזה הצורה שלה אינה מיוחדת, היא לא קופה ויש המון כמוה.

פורסם

הונדה סיויק דגם SR

בתקציב הזה תוכל לקנות אותן מהשנים 97-8

זהו רכב שיענה על כל דרישותך..!

כמובן בשנתונים הגבוהים יותר יש את המאזדה323, טויוטה קורולה,באלנו(סוזוקי)

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם

ממש לא...קראתי תרדים כאן שצויין בהם תקציב נמוך יותר משלי שהוזכרו שמה לא מעט רכבים אטרקטיביים.

50 אלפיות זה סכום מכובד לפי דעתי בשביל רכב יד שניה...צריך פשוט להפעיל את המוח ולחשוב קצת ע"מ להיות יצירתי קצת...

• תוכן חדש...