Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי רכב עם מערכת מולטימדיה,אני יכול להפעיל אותה עם סים במכשיר או להשתמש בנקודה חמה,מה בדרך נהוג?והאם הסים זה סיפור יקר?,ואם אני משתמש עם נקודה חמה אני צריך כל פעם שאני נכנס לרכב להפעיל אותה או שפשוט להשאיר אותה דלוקה?

פורסם

אם קנית מערכת מולטימדיה שתומכת בסים אז אתה יכול לקנות סים Pre Paid(זה סים שאתה לא צריך לעשות בשבילו חבילה והוא ללא זיהוי, זאת אומרת אתה קונה סים שהוא מוטען מראש בכמות מסוימת של חבילת גלישה/שיחות, נגיד אתה יכול לקחת 50 גיגה גלישה, והוא תקף לזמן מסוים/עד גמר ניצול, וכשהוא נגמר אתה יכול להטעין/לזרוק) בפיצוציות של חברה כמו סלקום או חברה אחרת שיש לה כיסוי טוב של קליטה.

אם אתה משתמש בסים אז אתה לא תצטרך להדליק נקודה חמה, וישר יהיה אינטרנט במולטימדיה, נקודה חמה אתה תצטרך כל הזמן להדליק כי אתה לא רוצה להשאיר את זה פעיל כי זה לוקח מלא סוללה.

• רעיון טוב! 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

קודם כל שאל את עצמך האם אתה בכלל צריך אינטרנט כל הזמן במערכת של הרכב. אם אתה מנגן מוזיקה ועם ווייז רק מהטלפון, או עם אנדרואיד אוטו/קאר פליי - אז אולי זה מיותר?  אם אתה רוצה לנסות להפעיל אפליקציות גם מהמולטימדיה בלי קשר לטלפון, אז:

1. אם אתה עם נקודה חמה מהטלפון, אז כתלות בדגם הטלפון, אתה אולי יכול להגדיר שהיא תידלק אוטומטית בכל פעם שאתה מתחבר לבלוטות' של הרכב ותיכבה בכל פעם שאתה מתנתק. זה חוסך את התעוקה שבהפעלה וכיבוי ידניים, ואת הצורך בסים חיצוני. גם צריך שהמערכת תידע להתחבר בכל הפעלה לווייפיי באופן אוטומטי ומהיר.

2. אם זה לא עובד מספיק חלק ואתה הולך על סים - אתה יכול לעשות מנוי מינימלי לגלישה בלבד או סים רגיל בכל חברת סלולר לבחירתך. העלויות הן כמה עשרות שקלים בודדים. לשיקולך אם זה נחוץ או לא או אם זה מעט או הרבה. אתההרבה פעמים בחודשים הראשונים הם בעלות מופחתת, אז אתה יכול לראות איך זה ואז להחליט אם להמשיך או לבטל. 

במערכת הקודמת ניסיתי גם וגם. בפועל, זה מאוד תלוי בכמה המערכת עשויה טוב. אצלי בכל התחברות הטלפון היה מפעיל נקודה חמה אבל המולטימדיה לא תמיד הייתה מתחברת אוטומטית (למרות שהיא הייתה מוגדרת נכון ואחרי התייעצויות עם השירות של היצרן). זה הפך את החוויה למאוד מתסכלת. בסוף עברתי לסים נפרד, וזה באמת שיפר את זה בכמה אופנים אבל לא היה 100 אחוז מבחינתי, בעיקר בגלל כל מיני באגים במערכת. בסוף, היא מתה יום בהיר אחד בלי קשר לכלום, אז פשוט החלפתי אותה באחת אחרת.

פורסם (נערך)

קודם כל לי היה רכב כזה למשך חודשיים בערך, התחברתי רק עם Hotspot. היה סבבה. אבל אוכל סוללה של הטלפון יותר מהרגיל כצפוי. הטלפון גם יותר התחמם, לא ממש רציני. אבל סה"כ סבבה, הווייז על מסך גדול וזה בא בטוב (ברכב שלי ב-4 השנים האחרונות אין אופציה כזו, המערכת המקורית)

לפני 20 דקות, daniel.asu כתב:

1. אם אתה עם נקודה חמה מהטלפון, אז כתלות בדגם הטלפון, אתה אולי יכול להגדיר שהיא תידלק אוטומטית בכל פעם שאתה מתחבר לבלוטות' של הרכב ותיכבה בכל פעם שאתה מתנתק. זה חוסך את התעוקה שבהפעלה וכיבוי ידניים, ואת הצורך בסים חיצוני. גם צריך שהמערכת תידע להתחבר בכל הפעלה לווייפיי באופן אוטומטי ומהיר.

אתה מדבר על Bluetooth tethering? קורא על זה עכשיו, מגניב, לא הכרתי, תודה

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אפשרי, אבל לא בטוח שהמערכת תתמוך בזה.

מה שדיברתי עליו זה משהו כמו routines במכשירים של סמסונג. מאפשר להגדיר מה הטלפון עושה אם קורה משהו. למשל, "הדלק את הנקודה החמה אם הטלפון מתחבר בבלוטות' למולטימדיה של הרכב".

אני חושב שיש גם אפליקציות צד ג שיודעות לעשות את זה, אבל לא בטוח שהן יכולות להפעיל ולכבות הוטספוט בבלל הגבלות ביטחון של אנדרואיד.

• אהבתי 1
פורסם

יש לי Bluetooth tethering ב POCO

אין משהו אחר

קיצר מעולה תודה

צריך לזכור אבל שיש מקרים שאין קליטה ולי לפחות זה לא תמיד חזר לאון ליין - מאמין שזה לא המצב ברכב חדש יותר, מה שקיבלתי היה שנת 2020 לתקופה קצרה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...