Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, Tom_22 כתב:

אם הגלגל החילופי בגודל מלא, אז די ברור שהחישוק מתאים לו ואף זהה אולי לשאר.

זה לא חישוק, זה איזשהו ג'אנט שנראה שונה לגמרי מה-4 שמגיעים עם הרכב.. אבל הצמיג עצמו אני חושב זהה לגמרי והוא מישלן מ 2013 כמו שהישנים היו, ככה שסבבה :) יתאים 

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרי שמשכו אותי עם כל מיני הבטחות של אוניות כאלו ואחרות נראה שלא באמת יהיו פאלקן בזמן הקרוב, אז אני אלך על המישלין ש @Tom_22 המליץ.

קראתי שחלק מהפנצ'ריות מביאות פירמסי 5 שמיוצרים בתאילנד.

האם זו סיבה לדאגה או התלבטות? או שאין שוני מאיזו מדינה מגיעים הצמיגים של מישלין?

פורסם

זו שאלה יותר ל @צ'ופצ'יק שאשכרה עובד בתחום, אבל איפה קראת? 

מדברים שעלו בפורום היבוא מתאילנד היה נכון לגבי הפרימסי 4 ST כתחליף ל-4 ו-4 פלוס. האם נמשך לתוך ה-5 במידות מסוימות, איני יודע. 

קשה להגיד אם יהיה הבדל בטווח הארוך. 

מצד אחד צמיג מדגם חדש יחסית (אז קשה לדעת אם יש הבדלים גם בטווח הקצר) ומצד שני כבר נשמעו על הבדלים בין תוצרת אסיה לתוצרת אירופאית, גם לאותו דגם (או דומה מאוד לו),לאו דווקא של מישלין.

אין דגמים אחרים נורמליים שיודעים להציע בצמיגיות השונות? 

בכל מקרה לפני ההתקנה, חשוב לבדוק בעיניים את כל הצמיגים כדי לוודא דגם נכון, תאריך יצור ואפשר גם מדינת ייצור. ללא תלות במה סוכם מראש. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

מנסים לומר לך שאין שום סיבה לקנות את הצמיג מההתקנה המקורית.

אפילו הבאתי לך קודם קישור למאמר מנומק מאתר הישראלי האיכותי "דה-קאר".

אתה נדבק לפאלקאן הזה שלך כמו מסטיק לסוליה (של צמיג).

אני הייתי הולך על מישלין מכל מקום שבו הוא מיוצר. (וגם הייתי מקשיב הייטב ל"תום22" )

תאילנד זה מדינה עם מטעי גומי .

לכן החליטו שם כמדיניות, לנצל את הערך מוסף של אוצר הטבע / חקלאות שלהם והקימו שם בתי חרושת לייצור צמיגים.

מייטב הייצרנים העולמיים הקימו שם מפעלי צמיגים.

תאילנד היא מעצמת גומי וצמיגים.

נשמח להתעדכן.

לאחר שתרכוש צמיגים,

האם השתפרה הנסיעה?

כמה עלה?

איך היה השירות? וכו'

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...