Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גופי תאורה מאלי אקספרס

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, hans כתב:

אם אין לך היכרות עם המוצר אז מה אתה תורם לשרשור? 

קצת כיוון מחשבה שלא כולם מכירים, 

לפני 4 שעות, ברווז כתב:

הזמנות והמלצות זה נחמד, אבל לא מעיד בשום פנים ואופן על עמידות המוצר לאורך זמן, אלא שההמלצות האלו נוצרו בנקודת זמן קרובה מאד לקבלת המוצר. מה עבר על המוצר מאז שהותקן, זה הנתון שמעניין אותך, ולרוב לא תמצא על זה מידע באיזור ההמלצות. 

ונסיוני עם מוצרים דומים\קשורים מהאתר הזה

לפני 4 שעות, ברווז כתב:

רכשתי לדים מעלי בעבר (פס גמיש) לפרוייקט. איכות נמוכה, ריצודים. עושה את העבודה שהוא תוכנן אליה, אבל לא הכי טוב בעולם. 

אם תחליטו להזמין מעלי, תנמיכו ציפיות מראש.

אם הייתי נדחף לשירשורים שונים בלי לתרום משהו, תאמין לי שהיית רואה את זה. יש פה הרבה שפשוט אין לי בכלל! מה לומר או לתרום להם אבל אני בהחלט קורא אותם.

זה לא אחד מאותם מקרים. 

ומאחר ופות"ש לא נתן קישור למוצר ספציפי, כנראה שגם לך אין היכרות עם המוצר הספציפי. אלא עם מוצר אחר, דומה ומאותו האתר. 

בנימה טיפה אישית, אולי הבנתי אותך ואת כוונתך לא הכי נכון, אבל "סתימת פיות" זה לא דבר מקובל, במיוחד לא בפורום... 

וכן, אני זוכר את הטרוניה שלך על כך שיש ביקורות על מוצרים ברמת ה UNBOXING ולא אחרי שימוש, ועל כך שזו לא יכולה להיות ביקורת יעילה או עניינית. אבל יש מרחק בין 2 האנקדוטות הללו. 

לא נפגעתי- אבל צרם לי בעין, נאמר את זה ככה. 

לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

כשאתה צריך את החבילה כמה שיותר מהר היא תמיד תתעכב ככל הניתן. זה החוק.

הזכרת לי חוק אישי שלי, ממקום עבודה ספציפי- 

תמיד! כשהיה צורך דחוף במשהו, היו מזמינים חברת שליחויות מסויימת, ותמיד ! איתה ספציפית! היו עיכובים. תמיד, רק בחבילות הדחופות...

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

קודם כל תודה לכל מי שהגיב.

בגדול מדובר בכמה דקורטיביים ובצמודי תקרה. אין מוצר ספציפי עדיין, מנסה לברר אם בכלל כדאי להיכנס לזה. 

לא באמת אכפת לי לחכות לחבילה, המעבר יהיה לכל המוקדם לפני פסח.

לפני כשעה, hans כתב:

מצורפת דוגמה של גופי תאורה דקורטיביים מעל שולחן אוכל עם הברגת e27 ונורות מאיקאה. לא זוכר מחיר, אבל שליש מחיר בכיף וחיבורים נורמליים עם תושבת מנחושת.

IMG-20241222-WA0007~2.jpg

זה מעלי?

פורסם (נערך)

כמובן ^

בכל הקשור לתאורה דקורטיבית חלושעס ככה - ממליץ להסתובב באיקאה קודם, יש שם הכול ובתקן.

בכללי אגב, התקנת תאורה זה לא אירוע מסובך או מלכלך במיוחד, אפשר תמיד לדחות לאחר הכניסה.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לפני 6 שנים בערך הזמנתי מעלי כעשר צמודי תקרה.

כולם ללא יוצא מן הכלל עדיין עובדים בצורה תקינה. 

כיום המחירים בעלי למוצרים דומים / זהים עלו משמעותית, בערך פי 3 מהרכישה ההיא.

לכן לדעתי זה כבר לא כ"כ משתלם ועדיף כבר להזמין בארץ. 

מציע שתבדוק את חשמל ניסני מתײא. יש להם מבחר גדול ומחירים סבירים מאוד, תוכל גם להתקשר ולקבל ייעוץ. 

פורסם

אני רק רוצה להוסיף מניסיוני הדל שהתו תקן שווה לת...

מצמנם של גולד שקר כלשהו שהחליף מצנם איכותי וברוב טמטומי קניתי זול אחרי כמה חודשים העלה להבה ונשרף, אפילו לא טרחתי להחליף אותו

סיפור שני... מפצל מתח פשוט ותקני מסתבר שהיה מקפיץ את הפחת בבית. לקח לי שבועיים לזהות שזה המפצל. ככה שגם מוצרים שנמכרים בארץ עם תו תקן יכולים להיות ממש דפוקים.

באלי אקספרס יש גם מותגים סינים איכותיים. פשוט צריך לדעת מה לקנות

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

השנקל שלי - 

לדים מתחלקים לשניים -

כאלה שיש להם ממיר ולכן לא מרצדים - וגם זה דורש בדיקה.

לדים של 220V שתמיד ירצדו !!!  זה הפך למאוד פופולרי. ולד כזה אם הוא  מת, יהיה מסובך לתקן.

יש לי במטבח 4 מטר  פס לד, חתיכת אחת של אלומיניוםהלדים בתוכו זה סמסונג, הלוח תוצרת ישראל. לכאורה נשמע כמו מוצר איכותי. לא ניתן לצצם שום וידאו במטבח וגם זה מפריע בסטילס.

ההמלצה שלי - לא לקנות שום דבר שלא כתוב עליו fliker free

יש

פורסם

יש לנו בבית 2 צמודי תקרה

ופס צבירה מעלי אקספרס 

לא נרשמו בעיות או תקלות 

הרבה פעמים זה אותו מוצר שאתה קונה בארץ, רק בחצי/שליש מחיר

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

גם אצלי גופי תאורה מהדוד עלי, מספר שנים. 

אין בעייה מיוחדת. 

אם אתה מזמין נורות, ודא שכתוב כמה לומן תקבל, אחרת תשב בחושך... 

אוהד

פורסם
לפני 15 שעות, סולל הדרך כתב:

אני רק רוצה להוסיף מניסיוני הדל שהתו תקן שווה לת...

מצמנם של גולד שקר כלשהו שהחליף מצנם איכותי וברוב טמטומי קניתי זול אחרי כמה חודשים העלה להבה ונשרף, אפילו לא טרחתי להחליף אותו

סיפור שני... מפצל מתח פשוט ותקני מסתבר שהיה מקפיץ את הפחת בבית. לקח לי שבועיים לזהות שזה המפצל. ככה שגם מוצרים שנמכרים בארץ עם תו תקן יכולים להיות ממש דפוקים.

לא בהכרח. 

שמע, התו תקן נועד בגדול להבטחת בטיחות, ולא להבטחת איכות. 

לגבי מוצרי גולד, אני לא יודע אם יש להם בכלל תו תקן. מעולם לא בדקתי. אם הם מיובאים, יש להם בהכרח אחרת לא היה ניתן להכניס אותם לארץ. 

אל תשכח שתמיד יכול לקרות שנפלת על מוצר פגום מהחנות, אפילו שהוא חדש. דפקט במוצר עצמו מהקו יצור. קורה. זה יותר שכיח ככל שהמוצר יותר זול. 

קרה לי כבר שנתקלתי בדפקט בייצור של מברגת בוש.

קורה. 

קרה לי ששקע בבית עשה לי צרות שלא ייאמנו, אחד מתוך כמות נאה שהחלפתי באותו זמן, אותו היצרן. דפקט בייצור. קורה. 

לפני 3 שעות, o_prime כתב:

אם אתה מזמין נורות, ודא שכתוב כמה לומן תקבל, אחרת תשב בחושך... 

בעלי זה ממש לא אומר כלום :rofl:

הקשר בין הלומן של עלי למציאות הוא די רופף במקרה הטוב. ההגזמות שם, מטורפות לגמרי- במיוחד בפנסים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

אני יכול לספר שקיבלתי מפתח לדירה לא מזמן והזמנתי מראש את כל הגופי תאורה לדירה מאלי אקספרס.

חסכתי המון בגופי תאורה והם מאירים מצויין 

ההזמנה לכל הדירה יצא 1800 שקל

הוזמן:
4 -  גופי תאורה לחדרי שינה

2 - גופי תקרה צמודים קטנים לפרוזדור
3 - גופים שונים לאזור מטבח/סלון/פינת אוכל

1 - גוף לשירותים בסגנון הפינת אוכל( כמו ה 3 נופלים אבל רק 1 נופל) + מנורות

2 - גופים לחדרי מקלחת מעל המראה

1 -גוף תאורה למרפסת

1 - גוף צמוד קיר להאיר מעל כיור

אם תרצו קישורים אצרף

צירפתי תמונה ל 3 גופים - סלון/מטבח/פינת אוכל

טל.

WhatsApp Image 2025-12-30 at 08.40.52.jpeg

עריכה אחרונה על ידי BRAVO_SX
  • אהבתי 1
  • מעניין 2
פורסם

יש לי בחדר לד חכמה צמודת תקרה מאלי

מחוברת לאפליקציה של XiHome ועובדת כבר כמעט עשור בלי שום בעיה

אפילו עברה איתי 2 דירות

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טוב, בעקבות ההודעות של @hans בשילוב אשתי ששולחת לי קישורים למנורות נורדיות במחירים של 4 ספרות, הזמנתי משהו שנראה 1:1 מעליאקספרס (אותן מידות, אותו עיצוב, אותן תמונות כמו בחנות הישראלית) במחיר של 3 ספרות כולל מיסים ומשלוח.

יש לנו עוד זמן עד למעבר דירה, אז אם נראה כי טוב, נזמין ככה את כל גופי התאורה שרצינו.

אם לא, לא נורא. כבר עבדו עלי כמה פעמים באינטרנט...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פעלת בסדר לא נכון.

סרוק את הגופים בעליאקספרס. ואז עשה סיבוב בחנויות התאורה.

סביר שתראה רבים מהגופים במציאות. ותוכל לבחון את עיצובם ואולי גם את עוצמתם (את זה קשה להעריך בסביבה של חנות תאורה). במקום הזמנה במאות שקלים זה יעלה רבע מיכל דלק.

וההערה האחרונה של @ברווז נכונה - התמונות בעליאקספרס מציגות כל פנס AA או מנורת גינה פוטואלקטרית כאילו הן זרקור נ״מ מהקרב על בריטניה. כשזה מגיע אתה מגלה שמדובר בנר חנוכה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לא אמרתי לא לקנות מאלי אקפרס. ממש לא. רק תשימו לב לעניין הריצודים !

מאיפה אתה חושב הגיע גוף תאורה צמוד תקרה באורך 4 מטר חתיכה אחת? מיוצר בארץ.  עלה דרך המרווחים בין המעקות של החדר מדרגות. אחרת צריך מנוף או חבל...משהו כמו 5 סמ גובה, על אולי 8סמ רוחב, אורך לפי בחירה. הכל מיוצר בארץ, גם האלומיניום וגם הלדים שבתוכו. לדים של סמסונג, PCB שמיוצר בארץ. היתרון שהוא נותן נדמה לי 50 או 60וואט למטר. עוד יתרון זה שהוא דק. מסתבר שהוא דק כי אין לו שנאי למעשה.

הוא מקבל 220V ישירות לפאנל הראשון, כאשר כל פאנל בתוכו זה 1 מטר והם משורשרים אחד לשני. כל העסק מייצר ריצודים. אם אתה מצלם וידאו, וקצת לכיוון למעלה, אין לך שום יכולת לצלם. ניסיתי 10 מצלמות. ככל שהמצב צילום איכותי יותר ועם יותר FPS ככה הצילום יותר גרוע.

את החנות לא עניין שזה מרצד. שלחו טכנאי. אמר שתקין. בעיה של הלקוח. חשבנו להחזיר. הבעיה שעבר הרבה זמן, זה גוף שיוצר במיוחד, וגוף עם שנאי יותר גבוה ויפריע לפתיחת הארונות העליונים במטבח.

הטעות שלי למשל היתה שהיו גופים כמעט זהים שהזמנו מהחנות בארץ ולא הזמנו מעלי. מעלי הזמנו את כל הקטנים.

ההנחה עלאק שהם עשו לנו, לא מתקרבת ללקנות את הגופים היקרים במחיר מחירון בארץ ואת כל השאר - פס צבירה סטנדרטי למשל - להזמין מעלי.

למרות ששוב - זה הפס צבירה הספציפי הזה - יחידה אחת של 2 או 3 מטר אורך. אי אפשר להזמין דברים כאלה מעלי. מניח שזה מגיע ב1 מטר ואתה משרשר.

ועוד משהו - צבע. ההמלצה זה 3000K. קח בחשבון שכל מנורה מוציאה צבע קצת שונה. זה משהו שהחנות אמרה ישר בהתחלה יאמר לזכותם. לא ממליץ עליהם כי התעקשו לקחת 60 שח על החלפת דרייבר לגוף תאורה שנקנה ב1000 שח. גוף תאורה תלוי בודד לא גדול. מסתבר שיש רק שנה אחריות. אנשים הזויים. אולי מישהו אחר היה רוצה 200 שח, אבל אז הייתי מזמין מהאינטרנט דרייבר...

עוד משהו - התקנה מקצועית של מנורות, במיוחד של ארוכות - דורשת גם הכנה מתאימה וגם מיומנות. צריך לייזר. בלי לייזר זה לא מקצועי, אלא אם כן אתם עובדים כמו פעם אבל ממש ממש פדנטים וגם מוודאים קירות ישרים וכו.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
  • תוכן חדש...