Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גופי תאורה מאלי אקספרס

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 19 דקות, sperial כתב:

פעלת בסדר לא נכון.

סרוק את הגופים בעליאקספרס. ואז עשה סיבוב בחנויות התאורה.

סביר שתראה רבים מהגופים במציאות. ותוכל לבחון את עיצובם ואולי גם את עוצמתם (את זה קשה להעריך בסביבה של חנות תאורה). במקום הזמנה במאות שקלים זה יעלה רבע מיכל דלק

מה שהיא רוצה אין בתצוגה. שלחה לי קישור לחנות ישראלית שהיא רק אתר. חיפוש תמונה עם ai מצא לי את המוצר בעלי אקספרס.

לחנות הולכים כדי לראות דברים כשלא יודעים מה רוצים. במחיר של זה, לא משתלם להתניע את האוטו ולבזבז זמן שיטוט בחנויות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

גם שיטוט באתרים גוזל זמן.

הניסיון שלי שהזכרתי קודם הצטבר כאשר שוטטתי באתרים ואז הגעתי עם המעצבת לחנות וראיתי את הגופים שהלהיבו אותי בתמונות, והתבררו כזבל טהור. גופים שאינם פשוטים וזולים הגיוני להזמין ברשת רק אחרי שראית אותם במציאות. לטעמי כשמדובר במאות ובאלפי שקלים אין הצדקה להמר.

הבעיה המרכזית היא חוסר ההתאמה בין מה שנראה באתר לבין המציאות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עקרונית זה נכון, תמיד עדיף לראות בעיניים מה קונים.

אבל פה אני בסך הכל ממלא פקודות ומנסה למזער נזקים על הדרך. עדיף ליפול עם מנורה ב600 שקל ולא ב1000 שקל. ואם המוצר שיגיע לא יהיה נפילה, רווח נקי.

פורסם

מסיר אחריות... לא אשם ולא אחראי 🤣

בכל הקשור לשוטטות בחנויות - אני בטח לא היחיד שאין לו זמן פנוי/דלק/חנייה בחינם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני כשעה, BRAVO_SX כתב:

1 - גוף צמוד קיר להאיר מעל כיור

אם תרצו קישורים אצרף

חמוד זה. מצא חן בעיניי. 

אודה לקישורים. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

מצרף קישורים לכל ההזמנה(נמצא בשם המוצר) + צילום מחיר שעלה לי (כי יכול להיות שוני)

בנוסף, הזמנתי גם ידיות למטבח, ברזים ועוד

בקיצור, בית מאלי אקספרס

גופי צמודי תקרה
image.png.25114fcafbb5b60b49e83b3a2097f3e7.png

תאורה תלויה

image.thumb.png.b343fa699d63a33170459d0207e5056f.png

מנורות לגופים תלויים

image.thumb.png.0502315aaae92ec80a8280660bc98284.png

מעל מראה

image.thumb.png.eb603385a81a6e485d2a158e2186a1af.png

צמוד קיר

image.thumb.png.02a5150349717fc5c6dd898790edd728.png

סלון

image.thumb.png.5a5c92b69b24f33460f0fc3af65f2f8b.png

חדרים - לא מצאתי מהמוכר שאני הזמנתי ממנו אז צירפתי קישור אחר

image.thumb.png.8bb0d986e77ab07968adfa302733f816.png

מטבח

image.thumb.png.ce59f99230f18c731b024f8bdd828381.png

מרפסת

image.thumb.png.ad65f34509593862ef29ef35c2c17981.png

עריכה אחרונה על ידי BRAVO_SX
  • אהבתי 2
פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

מה שהיא רוצה אין בתצוגה. שלחה לי קישור לחנות ישראלית שהיא רק אתר. חיפוש תמונה עם ai מצא לי את המוצר בעלי אקספרס.

בטוח שזו חנות אמיתית או שיכול להיות שמדובר באתר של dropshipping? 

פורסם
לפני 30 דקות, BRAVO_SX כתב:

image.png.25114fcafbb5b60b49e83b3a2097f3e7.png

שמת לב שאלה גופים בקוטר 14 ס"מ??

לפני 35 דקות, BRAVO_SX כתב:

image.thumb.png.ce59f99230f18c731b024f8bdd828381.png

אני הייתי רוכש באור חמים ולא לבן קר, הרגשה של בית חולים.. בכל אופן יהיה מעניין לראות מה ה Light output האמיתי של המוצר לדוג' בסלון. זה הדבר היחיד שמונע ממני להזמין כאלו גופים גם..

פורסם
לפני 4 דקות, omricn כתב:

שמת לב שאלה גופים בקוטר 14 ס"מ??

א- הוא כבר התקין ממה שהבנתי אז כנראה שכן, שם לב. 

ב- צריך משהו יותר גדול מזה???

ג- יפית.

לא הבנתי מה הבעייה לגבי הגופים האלו, הכל תלוי חדר (גודל, תאורה נוספת הקיימת במקום) ועיצוב- למה הקוטר הזה נשמע לך מוזר כל כך?

פורסם (נערך)

14 ס"מ?? זה בגודל של אייפון.. זה מתאים אולי לחדר כביסה או מחסן קטנציק, לא יותר מזה.. 

עריכה - לאחר בדיקה בהודעה המקורית שלו, אכן אלו גופים שהוא הזמין עבור המסדרון, יותר הגיוני.. לחדרים הזמין בקוטר 50 ס"מ

עריכה אחרונה על ידי omricn
פורסם
לפני 16 דקות, omricn כתב:

אני הייתי רוכש באור חמים ולא לבן קר, הרגשה של בית חולים.. בכל אופן יהיה מעניין לראות מה ה Light output האמיתי של המוצר לדוג' בסלון. זה הדבר היחיד שמונע ממני להזמין כאלו גופים גם..

פות״ש רכש גם גופי תאורה צהבהבים, למשל נורות הפחם לפינת האוכל. הבעיה שנורות אלה גם בהספק נמוך.

אם אתה רוצה תאורה חזקה אתה צריך את הלבן ה״קר״ (6000K ומעלה).

אישית העפתי את כל נורות ה-2700K לטובת נורות 6000-6500K כדי לקבל את התאורה הרצויה לי. החריג היחיד הוא הסלון בו השארתי גוון מעט יותר חמים, 4000K. אבל יש מי שמעדיף תאורה קלושה, כמו בבתי מלון.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 48 דקות, גור אדם כתב:

בטוח שזו חנות אמיתית או שיכול להיות שמדובר באתר של dropshipping? 

יכול להיות. אבל המחירים באתר הזה גבוהים משמעותית מעליאקספרס, ואם אני נכנס לאתרים של חנויות אמיתיות שמופיע בהם הדגם הזה, המחירים אפילו יותר הזויים.

בבית הנוכחי לא קנינו בכלל מנורות מעוצבות, הלכתי לאייס וקניתי בתי מנורה תלויים בצבע שחור שעולים 20 שקל והלבשנו עליהם אהילי זכוכית שקנינו בגרושים בשוק הפשפשים ביפו.

עכשיו הדרישות של הגברת עלו, ובאמת הזייה המחירים של גופי תאורה מעוצבים. מילא אם זה באמת היה משהו יוקרתי של איזה מעצב אבל נראה שמדובר באותו שיט מסין שכל חברה מחליפה לו את השם למשהו אחר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני 5 דקות, omricn כתב:

אם זה היה תלוי בי הייתי חי בחושך עם תאורת אווירה בלבד, אבל אשתי אוהבת הרבה אור :)

בעניין התאורה אני מתואם עם אישתי, שנינו אוהבים הרבה מאוד אור. רק במטבח (הקטן) יש לנו קרוב ל-180 ואט של LED 6000K . ולחשוב על כך שבדירה הקודמת היו בסלון ובפינת האוכל הלוגנים של חצי קילוואט שחיממו החורף ובקיץ.

• מצחיק 1
  • לא הבנתי... 1

פורסם
לפני 14 דקות, omricn כתב:

אם זה היה תלוי בי הייתי חי בחושך עם תאורת אווירה בלבד, אבל אשתי אוהבת הרבה אור :)

אצלי זה הפוך, אני זה שאוהב הרבה אור.

מזכיר לי בדיחה ישנה. 

ילד בא לאמא שלו ושואל אותה "איזה טעם יש לאור?".

האמא לא הבינה את השאלה אז היא רצתה לדעת למה הוא מתכוון ואיך הגיע לשאלה הזו בכלל. 

אז הוא ענה, "אה, כל פעם אני שומע את אבא אומר לעוזרת- עכשיו תכבי את האור ושימי אותו בפה".

• מצחיק 2

• תוכן חדש...