Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בתאריך 21.11.2025 בשעה 22:32, Jack457 כתב:

צמיגים זה חלק חיוני מהיישור קו. טיפול נוזלים ופילטרים הרי עשית, נכון? בלמים בדקת. עץ ריח -- קנית. כיוון פרונט זה 200 ש"ח. ותיפטר מהסיני שים צמיג נורמלי ותשמח שזה לפני הגשמים (שאפו למכון טסטים). 

הרכב הופך להיות שלך לא בהעברת בעלות אלא כשהעמדת אותו על הרגליים. סליחה הגלגלים

על הרכב לא היו צמיגים סיניים היו צמיגים תוצרת הונגריה כלשהם. Laufenn

תאמת שהתקשרתי לאיזה 5 מקומות ולאף אחד לא היה צמיגים לא סיניים למידה שאני צריך (כולל בהזמנה), והייתי צריך כבר להחליף אותם בשביל הטסט אז שמתי 2 צמיגים tigar שזה כמו רייקן שהם לא משהו ככה שמעתי אבל לפחות לא סיני

פעם הבאה שאני אחליף אני אחפש יותר טוב

אגב, הכיוון פרונט זה היה 300 שקל, וכשהוא העלה את הליפט הוא הראה לי שיש גומיה בצירייה קרועה שלא ראו לא במוסך ולא בטסט (מוסך אגב שהומלץ פה בפורום).. אז גם החלפתי את הגומיה.. אני מקווה שהחלפת הגומיה לא דפקה לי את הכיוון פרונט.. וזה גם גומיה אוניברסלית מעפנה. אה, והבחור שהחליף את הגומיה, כשהרכב היה על הליפט טען שהצלחות גמורות (עוד משהו שלא אמרו לי במוסך). כבר לא יודע למי להאמין.על פי ההסטוריה של הרכב הן הוחלפו לפני 30,000 קמ. בינתיים לא החלפתי, אם יתחיל לחרוק או לעשות רעשים אני אחליף

קיצור..

סך הכל כרגע השקעה ברכב לאחר הקנייה 2500. אבל קניתי אותו במחיר טוב אז זה בסדר

עריכה אחרונה על ידי whiterabbit
פורסם

אחי 2500 זו הוצאה מינימלית על יישור קו, וזה כסף שאתה יודע לאן הוא הולך. אל תתבאס. גומיה לא צריכה להיות מקורית, וזה לא פוגע בכיוון פרונט. רק תבדוק שוב עוד איזה זמן לראות שהגודל מדויק והיא לא החליקה. 

TIGAR זה דרעק בכביש רטוב במיוחד. שים אותם מקדימה. מה יש מאחרו? אכן מיוצר בסרביה לא בסין אבל שנה הבאה תשקול להחליף. 

איכות עולה כסף אבל גם שווה כסף בטח שזה בטיחות. תחשוב ככה, אתה שם צמיג טוב זה לא שהוא עולה לך + נגיד 800 לרביעיה היום, אלא 10 ש"ח לשבוע למשך חיי המציג. פרוטות. 

תיכנס לבדוק את הצלחות זה אותו עיקרון, ר קתתייעץ כאן מה לקנות לא לקחת בהכרח מה שהמסך מחזיק. זו דרך לחסוך ולקבל סחורה טובה.

כיוון פרונט אגב לא צריך לעלות יותר מ-200. שיהיה בהצלחה

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

אני לא מתבאס אני בסדר עם זה, אני מתבאס שהגומיה הקרועה לא ראו במוסך והייתי צריך לשלם עוד פעם ולא כחלק מהטיפול, ושגיליתי את זה דווקא אחרי הכיוון פרונט ולא לפני

לגבי הגומיה אוניברסלית אני פשוט חושב שהיא מחזיקה מעט יחסית לגומיה רגילה שמפרקים את הציריה ולא מותחים אותה

אגב המוסך מורשה שהרכב היה מטופל קודם החליף גומיות כל שנה בערך (והרכב נסע 10-12 אלף בשנה). לדעתי גם הם שמים גומיה אוניברסלית אחרת אין לי הסבר איך גומיה נהרסת כל כך מהר

לגבי הצמיג לא ניסיתי לחסוך אני פשוט לא מצאתי צמיגים בשום מקום (רציתי פאלקן, קלבר משהו ברמה הזאת)

שמתי אותם מקדימה

מאחור נשארו ה2 laufenn האלו שהיו שהם במצב טוב מבחינת עובי וגם מבחינת יובש

לגבי מחיר של הפרונט התקשרתי לכמה מקומות, היה מקום אפילו שרצה 400 .ממש מוגזם

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...