Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופל אסטרה 2013 מנוע 1.4 ליטר

למי שעקב מהפוסטים הקודמים, נפרץ הקולר שמן, הוחלף לחדש והבעיה נפתרה.

בין היתר היה טחינה במנוע בגלל הקולר הפרוץ (בעיקר במערכת הקירור אבל גם קצת במנוע) ויצא מהמנוע רק 1.5 ליטר בריקון (שהמערכת מכילה 4 ליטר) כי כנראה רוב השמן עבר דרך הקולר למיכל עיבוי ויצא דרך הצינורית עודפים.

אני דוממתי מנוע ברגע שראיתי את המד טמפ' מנוע מתחיל לעלות ולצערי החברת גרירה הניעה לי את האוטו מספר פעמים למרות שביקשתי שלא. נשים בצד את הפן המשפטי. האוטו עבר פלאש של שמן ושל מערכת הקירור ונוסע נהדר. בדקתי קומפרסיה בכל הבוכנות וקיבלתי תוצאות טובות (150-200psi). עם זאת, שמתי לב שמאז ״התקרית״ כשאני מאיץ את הרכב והוא מתקרב לאזור ה2000 סל״ד יש רעש רשרוש כזה מעין כמו צרצר. אני לא סגור אם זה מגיע מהצד השמאלי או מהימני. ייתכן שהאוטו דומם במקום ולוחצים על הגז אין את הרעש אבל אבדוק זאת שוב, נראה שזה בעיקר בנסיעה כל פעם שיש איזשהי עלייה או מקום שבו צריך להאיץ קצת. ייתכן אפילו רעש מהטורבו אני לא בטוח..

במהלך שיוט כמובן אין רעש בכלל וגם שהאוטו מונע במקום בסרק לא נראה שיש זכר לרעש הזה.

מצרף סרטון שבו שומעים את הרעש מאוד חלש, לצערי עם הרעש של הרוח מאוד קשה להבין אבל צילמתי בכביש בלי רכבים בכלל אז מקווה שיצליחו להבין

זו רק הקדמה שאני מרגיש שהיא חשובה בכדי שאצליח להבין את מקור הרעש, ייתכן וזה לא קשור אין לי מושג

פורסם
לפני 15 שעות, רפי לין כתב:

לא הצלחתי לשמוע את הרשרוש, אבל אולי זה של נוזל קירור שאתה שומע אותו נע ברדיאטור החמום הפנימי

וזה בגלל שצריך לבצע ניקוז אויר ממע' קרור המנוע.

בברכה  -  רפי לין

היי זה לא הרעש המוכר של הנוזל קירור ברדיאטור הפנימי. בוצע ניקוז אוויר גם על ידי הבורג הייעודי ברדיאטור וגם על ידי הדלקת החימום, יוצא אוויר רותח מהוונטות ואין אוויר במערכת. 

בדקתי את הרכב בחניה תוך כדי שאני מאיץ את המנוע ואין זכר לרעש. זה נראה שהרעש מופיע רק בנסיעה וכל פעם שהמהירות מנוע יורדת (בהעברת הילוך למשל) אז הרעש נחלש עד כדי נעלם.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 46 דקות, Aviv13467 כתב:

זה נראה שהרעש מופיע רק בנסיעה וכל פעם שהמהירות מנוע יורדת (בהעברת הילוך למשל) אז הרעש נחלש עד כדי נעלם.

כאילו אתה חושד שכשהסל"דים עולים החיכוך במנוע עולה אבל יותר מהמצופה ? מה אפשר לעשות במצב כזה ?

פורסם

הצלחתי לצלם סרטון ששומעים באופן ברור יותר את הרעש

האם בהתחשב בכך שבעמידה במקום בפארקינג אין רעש גם שאני לוחץ גז ומעלה את המנוע לטורים גבוהים מאוד מרמז שזה קשור לגיר או לציריות?

כן יש לי בעיה עם ציריה ימין שדורשת החלפה (בפניות שמאלה יש רעש תקתוקים חלש) יכול להיות שזה מה שזה בעצם?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...