Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמת לב שלאחד המותגים קוראים DUDU? וכולנו יודעים מה המשמעות באנגלית. 

אני קניתי בזמנו את הג'ויינג בגלל היציאת SPDIF - חיברתי אותה לממיר דיגיטלי מקואקס ליציאה אופטית ומשם לDSP מוגבר בDS שהיתה לי - איכות הצליל היתה פנטסטית. 

ברגע שהיציאה דיגיטלית הרבה הרבה הרבה פחות מעניין אותי שהיחידה סינית. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עם dudu7 , לפני כן היה לי joying שנשרפו אחד אחרי השני, זה כבר צירוף מקרים חריג לכן החלטתי לא לרכוש.
לאחר מכן היה לי גם teyes cc3 2k , מכשיר מעולה, תוכנה סבירה, קניתי בגלל היציאת SPDIF.

אחרי שהחלפתי רכב רכשתי את הdudu7 , שאני יכול להגיד שזה המכשיר הכי טוב שהיה לי.

מבחינת חומרה , יש כמה חברות שמייצרות את המכשירים האלו, החומרה זהה לרוב, מה ששונה זו התוכנה, בDUDU היא מעולה, הם גם מוציאים עדכונים תדיר, מה שלא קורה בכלל בjoying וקורה מעט מאוד בTEYES.

הלכתי על הדגם הכי יקר של הDUDU,עולה בערך 1600 שקל עם מיסים , וזה בערך מה שעלה לי הTeyes CC3 2k שזה גם הדגם הכי יקר בזמנו של Teyes.
כמובן תלוי צרכים, יש להם דגמים זולים משמעותית עם פחות פיצ'רים.

• רעיון טוב! 1

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אצלי הרכב נקנה וביחד איתו הג'ויינג' בזמנו נמכר ביחד עם הג'ויינג כמעט 4 שנים לאחר מכן - אפס בעיות אפס תקלות עם הג'ויינג. הרכב לעומת זאת... אההההההמ 

חבר משותף אחר שלנו - 6 שנים עם הג'ויינג - שקט תעשייתי. 

אבל כן היו גם כאלה שהג'ויינג החזיק להם שנה שנתיים כיאה למוצר סיני של פעם. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני שעתיים, lanosforce כתב:

SURE, היציאה דיגיטלית; אבל הכניסה אנאל...וגית?

וברצינות, אפשר הסבר לאחד שלא ממש מבין בתחום בבקשה?

מה זה משנה אם היציאה דיגיטלית? למשתמש הפשוט? 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעתיים, lanosforce כתב:

פותש לא מדבר על איכות הסאונד של היחידה הוא מדבר על איכות הממשק 

לרשימה של המכשירים האיכותיים הייתי מוסיף גם את gsound דגמי הפרו והפלטינום.

גם בדגמים היקרים ביותר לא מתקבלת חוויית משתמש שמקבילה לטאבלט S10FE בסיסי של סמסונג.

פורסם
לפני 6 שעות, ברווז כתב:

SURE, היציאה דיגיטלית; אבל הכניסה אנאל...וגית?

וברצינות, אפשר הסבר לאחד שלא ממש מבין בתחום בבקשה?

מה זה משנה אם היציאה דיגיטלית? למשתמש הפשוט? 

ההבדלים הם שאתה לא מעביר מהיחידה יותר סיגנל אלקטרו מגנטי רועש אלא מידע נקי שלא מושפע מהטווח הזה והתרומה לסאונד היא שההמרה העיקרית של המידע חזרה לאות מתבצעת במקום שקט יותר ברכב. 

• מעניין 1

Pioneer TS-X150

פורסם
בתאריך 2.9.2025 בשעה 00:27, DRcarLEd כתב:

אהלן אני מתקין המון מסכי מולטימדיה 

לא יודע איזה דגם הראו לך

תוכל לראות דגם שאני מתקין מלא מקס 4 של חברת ניפון

העבודה שעשית והמיקום נראים נהדר,

אבל התגובה הממוצעת והאיכות מסך של המכשירים האלה,

היא בערך כמו של טאבלט סיני מלפני 7 שנים,

והרבה פחות מכל פלפון ממוצע.

בתאריך 3.9.2025 בשעה 14:04, AUDIO KING כתב:

גם בדגמים היקרים ביותר לא מתקבלת חוויית משתמש שמקבילה לטאבלט S10FE בסיסי של סמסונג.

בול בפוני,

סיכמת את החוויה הכללית השירשור :)

מצטער על השפה, אבל המכשירי מדבקה הסינים, הם פשוט זבל עופות.

היחידים שנפגשתי בשנים האחרונות, שאכן מוציאים איכות סבירה הם קנווד JVC ואלפיין

בתאריך 3.9.2025 בשעה 11:26, lanosforce כתב:

נכון.

מצד שני,

כמה אנשים משתמשים ביציאה אופטית? כנראה מעט מאוד.

הרוב נאלצים להתמודד עם איכות רדיו מזעזעת, רעשים בקליטה, רעשי מנוע ברמקולים

והגברה חלשה מאוד

מבחינת קליטת רדיו, כל מכשיר של חברה מוכרת (קלריון, פיוניר, סוני, קנווד וכו'), הציג ביצועים הרבה יותר טובים,

מכל יחידת מולטימדיה סינית עדכנית.

גם רדיו מקורי של הרכב, מצליח לקלוט בצורה טובה לעומת הצעצועים הסינים.

פשוט מוציא את החשק לשדרג

-

פורסם

בגדול אני נוטה מאוד להסכים אבל עם סייג לחריגים כי פה ושם מגלים יוצאי דופן.

בדודג' שמתי יחידת ראש של סינקופה עם מסך 10 אינטש שיכל להיות אופקי או אנכי מבלי צורך לפרק את המסך בשביל זה.

איכות המסך והתמונה היו נהדרים, קליטת הרדיו היתה ללא רבב והכי מופתע הייתי לקראת מכירת הרכב כאשר חיברתי אותו לזוג 8 אינטש קואקסיאליים ואיכות השמע היתה יותר מבסדר בשביל כל מאזין ממוצע.

בג'ויינג קליטת הרדיו היתה נהדרת גם, התגובתיות היתה טובה מאוד, במקרים נדירים היות תקיעות או קרטועים שבגללם בחרתי לאתחל את המכשיר כן... היו מקרים כאלה וברור, מעולם לא הייתי בוחר ביחידה הזו לולא היציאה האופטית, אבל אני משתמש קצה בכל זאת.

בכל מקרה הסורסים שאני משתמש בהם היום זה או פשוט הטלפון שלי בbt או usb

או pc בתצורת טאבלט שזו כבר חיה אחרת מכל מה שמדובר כאן.

Pioneer TS-X150

פורסם

יצאות קואקס או אופטיות ממש לא משקפות את איכות הסינגל . להפוך מאנלוגי לדיגיטלי יכול גם מכשיר של 5 דולר מאלי. ולרוב זה המצב עם המגנים האלה , סינגל פח למרות שזה עדיף מסתם יציאה של יחידת ראש ממוצעת. אין כמו נגן טוב של חברה איכותית כמו פיו, שאנלינג או חלום כמו אסטל וקרן. יש שם צ׳יפים סופר איכותיים ששולחים את הסינגל לתוך מגבר או מעבד. חסרון זה לחפש מקום שיהיה מול הפרצוף והמסך יחסים קטן . 

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אין ממש איכות בדיגיטל, זה לא אות.

זה מידע.

השאלה, מה עושים איתו.

וכאן כבר בין איכות לבין יצרן חכם שפשוט יודע לקלוע יותר לטעמך יש באמצע אגם שכולו אשליה.

חיברתי ברכב אסטל קרן בשווי של 6k שקלים, לא החלום ושברו פשוט, לא היה בזה שום דבר שבלט כמיוחד בעיני.

מייקרוסופט גו שעלה לי 250 שקלים מיפן יד2 ובצירוף עם קיסטום של תוכנת apo שעשיתי, מפיל לי את הלסט כל יום מחדש. רץ על tiny11

כל השאר, סיים סיים עד היום עבורי

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)

מתנצל שרוכב על השרשור, התחדשתי באאודי Q3 שנת 2019 (צורה ישנה) מערכת מולטימדיה נוראית מבחינת ממשק משתמש והכי מבאס שכמובן אין קארפליי וכו'

מעוניין לשדרג למסך 10 ומעלה תואם מקור וכ]י שהבנתי מהשירשור כולם סיניים וסוג של "זבל עופות" ברמה כזו או אחרת.
איכו הסאונד פחות חשובה לי- התמשקות עם מערעות הרכב המקוריות ובקרי השליה של הרכב, מהירו עלייה של המערכת ויציבות המערכת כן חשובים לי.

לא מתכוון להיכנס להרפתקה של להזמין מחו"ל ולהתקין לבד לכן מבקש המלצתכם למערכת הקיימת בארץ ומתקין בארץ שהיא הכי פחות גרועה מבין שלל הסיניים

עריכה אחרונה על ידי KOOKE
פורסם
פורסם (נערך)

[כאן הייתה אמורה להיות בדיחה על G, נקודה וסאונד כשמוצאים אותה]

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • מצחיק 1

פורסם

אני קראתי את זה כגי ולא כג'י - וגי זו חליפת קראטה ויש לשרוולים שלה את הסאונד שלהם כשנותנים איזה "איקיטה" ו... 

אוקה... הלכתי לקחת את הגלולה היומית. 

Pioneer TS-X150

פורסם

השרוולים נותנים לך הרבה יותר פידבק מאשר "רק במצב X", אם אתה שומע אותם זזים, סימן שאתה עובד כמו שצריך. 

לפחות אלו של החליפות הטובות :lol: 

אפרופו G ונקודה, סטינו.

[הייתי אומר "אוס", אבל זה לא נשמע טוב, במיוחד לא כשצועקים את זה תוך כדי אימון - עבור מי שלא מתאמן ולא מכיר את זה]

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...