Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[הכרזה] מועדון מאזדה ישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הריני מכריז בזאת על פתיחת אתר 'מועדון מאזדה ישראל'.

האתר אמנם כרגע עדיין בתהליכי בנייה, אך הינו פעיל ועדכני, ומירב התוכן זמין.

468x60devizia.gif

אתר המועדון כולל, מלבד חדשות עדכניות על מאזדה מרחבי העולם, מידע נרחב בנוגע למגוון דגמי מאזדה כיום ובעבר, בנושאים כגון טיפול נכון ברכב, המלצות לפרוייקטים מסויימים לשיפור המראה החזותי של הרכב (פנימי וחיצוני), פירוט על תקלות אופייניות ודרכים לתקנן (או למנוע אותן), סיקור על הסטורית הדגמים, פרטים נרחבים על מנועי מאזדה לאורך ההיסטוריה ועוד.

כתובת האתר היא: http://www.mcil.co.nr.

כמו כן, כולל האתר פורום חי ובועט, בו ניתן לדון בכל הקשור למאזדה (בין אם בתקלות טכניות, התיעצויות לפני קניה ופרוייקטים, ובין אם בדיבורים כלליים).

בנוסף על כך, יזכו חברי המועדון הרשומים בהנחות ברכישת אביזרי טיפוח לרכבם.

האתר נוסד ע"י חבר הפורום Shmulik, שכיום עובד במוסך מורשה מאזדה.

468x60roll.gif

נשמח לראותכם במועדון!

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

עכשיו לכל בעלי המאזדות ליסינג (323) ישראל יהיה סוף סוף מקום מפגש מסודר, לרשום חוויות איך כמעט הגיעו ל120 ברמזור (האוטו רשום על אבא), ואיך "קרעו" את המזדה המושכרת בדרך לאילת...

נחמד :)

סתאם צוחק.....אני אוהב את האוטו הזה, אוטו סטנדרטי ואמין. לא אתנגד ל323 בעתיד הקרוב (שירד קצת המחירון).

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

ויהיה מקום למזדה היחידה בארץ שיש לה אופי, אי אפשר להשאר אדיש אליה גם אחרי שעברו למעלה מ13 שנה מאז התחילו ביצור שלה.

0076.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
ויהיה מקום למזדה היחידה בארץ שיש לה אופי, אי אפשר להשאר אדיש אליה גם אחרי שעברו למעלה מ13 שנה מאז התחילו ביצור שלה.

גם אני חיפשתי באתר את האמבטיה ההפוכה של אמא.

פורסם
אפשר. ועוד איך אפשר.

נכון שמזדות אמיתיות אף פעם לא הגיעו ארצה, אך תסכים איתי, בני, שהרבה יותר קשה להשאר אדיש לאופי של MX-5 מאשר לסופר-מיני מוזרה ולא מוצלחת במיוחד.

מוזר, אבל בארה"ב דווקה מזדה ולא הונדה נחשבת לחברה ה"ספורטיבית" מבין היפניות. אפילו 14 שנות נסיון של פורד להכריח אותה לייצר 121/323/626 ומכוניות משעממות אחרות לא מחקו מזיכרון חובבי רכב פה את RX-ים למיניהם...

טוב, אני מודה - אני משחת פה לא פחות מבני עם הבימבה שלו (ראה אווטר שלי)

פ.

פורסם

האתגר הוא ליצור מכונית "לחם וחמאה" בעלת אופי, ועוד יפנית...

מכונית ספורט עם אופי, רובן כאלה.

לכן ה 121 היא באמת ייחודית.

היא היתה די מוצלחת במרכז אירופה ובאוסטרליה וחבל רק שפורד רצחו אותה, ועוד עם היורשת, 121 שהיא העתק של פייסטה....

21maz_leadimage.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

עכשיו לכל בעלי המאזדות ליסינג (323) ישראל יהיה סוף סוף מקום מפגש מסודר, לרשום חוויות איך כמעט הגיעו ל120 ברמזור (האוטו רשום על אבא), ואיך "קרעו" את המזדה המושכרת בדרך לאילת...

נחמד :)

סתאם צוחק.....אני אוהב את האוטו הזה, אוטו סטנדרטי ואמין. לא אתנגד ל323 בעתיד הקרוב (שירד קצת המחירון).

יוסי.

תצחק תצחק אבל המועדון הזה יהיה הכי גדול מבין מועדוני המכוניות

אלון

נ.ב

ולא אין לי מזדה:wink:

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם

גם לי יש בימבה 121, אדומה (בקרוב למכירה)... אחלה אוטו, אמין מאוד אבל פרמיטיבי מדי. ללא הגה כוח (בגרסה האוטומטית), ללא ABS, בקיצור רכב מיושן למתחילים. הגיע הזמן להשתדרג, הוא כבר 3 שנים אצלי שירת אותי נאמנה אבל חייבים להתקדם...(בעיקר בגלל שאין ברכב הגה-כוח)...:(

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אתה יודע שלידניות ששווקו כאן יש הגה כח...

ברור שהרכב מתישן אבל יש לו אופי ואני מניח שגם פוטנציאל לאספנות.

פורסם

ידוע, לבת דודה שלי יש את הגרסה הידנית עם הגה כוח.

לפני שבוע בדיוק הזמנו מאזדה 3 דגם הקומפורט בצבע אדום (לפי בקשתי כמובן), נקווה לקבלה שבוע הבא בעזרת השם...ניפטר מהקורולה הצרה הצרורה הזו סופסוף...

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...