Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, Shaike.Zam כתב:

קולט שידורי ערוץ 12 בצורה טובה, לא צריך יותר מזה

איך ? אפליקציה?

לפני 18 דקות, om2 כתב:

היום הזמנו איש תקשורת להעביר קו אינטרנט למקלט.

בא בדק ראה.

אמר שזה 3000+ כי זה הרבה עבודה (והוא צודק)

אמר שרוצה לעזור לנו אז אני והוא חיפשנו קליטה. בסוף יש נקודה בסוף בצד שיש קליטה. לא כדי לראות יוטיוב. אבל מספיק כדי לשלוח וואצאפ ושיחות טלפון. 

חפש אצלך אם יש נקודה כזאת

אני מצליח לשלוח ולקבל ווטסאפ מהמקלט בלי נקודה. 

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 4 שעות, sperial כתב:

עריכה: מצאתי ששידורי AM חודשו במלחמה

תודה. 

עשיתי ניסיון עכשיו עם טרנזיסטור בממ"ד שלנו, ששום שידור לא חודר אותו: סלולר, FM, wifi, אבל ה-AM מצליח. אמנם הקליטה רועשת אבל קיימת. 

• אהבתי 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

זו הסיבה שבגללה החזירו את השיטה, אם כי שני משדרים בלבד המכסים את צפון ומרכז הארץ. יתרון נוסף הוא אפשרות למקלט פשוט מאוד

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אפילו שיש קליטה נקודתית במקלט, ברגע שיש 15 טלפונים שם, הקליטה תהיה גרועה.

רק רדיו am תדר 945, או יכול להיות שגם FM עובד, כי יש קליטת טלפון

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

ולמה לדעתך הטלפונים יפריעו?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה המכשיר, לא בדיוק טרנזיסטור זול.

אגב, כשזוגתי ואני נסענו להתחתן בקפריסין, ברכב השכור קלטנו את רשת ג', ששודרה אז ב-531AM.

מכשיר רדיו נייד לממד.jpg

• אהבתי 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

הערכה שלי שבזמן חירום כולם ינסו לשלוח מידע וגם ידברו בטלפון בתא שטח קטן, וזה יגרום לעומס והקליטה של הטלפון לא תהיה משהו.

זה לא יפריע לרדיו

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
לפני כשעה, car_me כתב:

הערכה שלי שבזמן חירום כולם ינסו לשלוח מידע וגם ידברו בטלפון בתא שטח קטן, וזה יגרום לעומס והקליטה של הטלפון לא תהיה משהו.

זה לא יפריע לרדיו

זה מעלה שאלה לגבי סכנת קרינה ,שעולה למשל בזמן שנמצאים במעלית?

פורסם
לפני 41 דקות, URSH כתב:

אין שום סכנה ידועה מקרינה לא מייננת, ולכן גם אין שום סכנה כשנמצאים במעלית.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 46 דקות, URSH כתב:

לא סכנה אמיתית, אבל קשה לגרד מקיר המעלית את המדבקות עם איור של נוקיה 5110 עם איסור חניה.

חו מזה, נראה שקיבולת רשתות הסלולר גדלו בסדרי גודל מאז הפקקים בתקופות הקשות לפני עשרים ומשהו שנה, מה גם שבבית אתה משתמש ב-WiFi calling והשיחה רצה על הסיב האופטי.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 7 שעות, ברווז כתב:

שמח שלא הייתי צריך אותו עדיין. אם כי כנראה אצטרך אותו בקרוב מאד. 

(עריכה. 3 שעות מאוחר יותר מפרסום התגובה:)

לקחתי אותו איתי למקלט היום. קולטים רדיו, רק לא הצלחתי להתביית על תחנה שגם מדברים בה על המצב המקומי. היה רק דיבורים כלליים על המלחמה... 

וכן, למרות שהטענתי אותו מראש בעבר, הייתי צריך היום את הקראנק כדי לתת לו קצת כח בשביל הרדיו. 

כשחזרתי הבייתה הטענתי אותו שוב מהחשמל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

ההבנה שלי בטכנולוגיות רשתות מאוד מוגבלת אבל לא מאמין שאין איזה רפיטר עם אנטנה חיצונית שאפשר להוציא דרך פתח האורור ולרכב על אחת מהרשתות של השכנים (או אפילו קו ייעודי. לא נאטה לי סיפור מורכב לשים סיב וראוטר של הבניין ישירות למקלט).

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

העניין הוא שכל דבר כזה עולה הרבה כסף בגלל תשתית טכנאי וכו' 

בהנחה שהשכן מקומה ראשונה זורם הייתי מביא כבל רשת מחבר ראוטר פשוט

וסיימת סיפור בכמה מאות 

פורסם

אם הייתי גר בבניין מסודר עם ועד מתפקד ומקלט סביר - הייתי מציע להצביע בוואצאפ על חיבור המקלט לאינטרנט. 

גם אם זה עולה 3000 שח או קצת יותר - זה פיצ׳ר די חשוב במציאות הנוכחית.

אצלי בממד אין קליטה בכלל. התקנו שם ראוטר, כולל העברת כבלים והכל כבר בתחילת המלחמה. עלה כמה שעלה, אבל אני מודה לעצמי על זה שעשיתי את זה עכשיו 3 פעמים ביום.

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

עבור גלישה בקארזפורום\טמקא\ערוצי חדשות אפשר להסתפק בממירים מעל רשת החשמל. המהירות די נמוכה (אל תתפתו למפרט) וזה לא פתרון שמתאים לשגרה, אבל בחרום הוא לא דורש איש מקצוע.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...