Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, o_prime כתב:

ההוי, עובדה היא שהאיראנים כבדו את ההסכם עד אשר ההוא שמינה מתנגד חיסונים לתפקיד שר הבריאות (!!) החליט לפרוש ממנו. 

אוהד

כבר הייתה הצהרה רשמית של סבא"א (לפני פתיחת המלחמה) שאירן לא כיבדה את ההסכם, ובמשך השנים היו אין סוף דיווחים על מניעת כניסה של פקחים.

לעצם העניין, אני חושב (בלי להיכנס לפרטים שאני לא מבין בהם), אני מניח שאפשר לגרום נזק שייקח שנים לשקם אותו. בשקלול המוטיבציה + ההבהרה שאנחנו רציניים באיומים שלנו, זה דיי בלתי הפיך ושווה את המאמץ כי גם אם תהיה להם יכולת שיקום הסיכוי שהם יממשו אותו קטן דרמטית.

פורסם

אני דווקא חולק. 

אני לא מבין שום דבר בביטחון ובגרעין, אבל אם באמת האיום היה עניין של ימים ספורים אני מניח שצהל היה יותר אגרסיבי בתקיפת מתקני הגרעין ולא היה חושש מדליפה כזו או אחרת. 

מניח שזו איזו שהיא תכנית סדורה עם האמריקאים. בואו נראה לאן תוביל, אני מקווה שלהישגים מרשימים. 

• רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 11 דקות, ניקו פ. כתב:

מדליפה

אני לא זוכר איפה ראיתי, אבל היסטורית ישראל נמנעה מלתקוף באופן שעלול ליצור דליפה רדיואקטיבית (ע"ע עיראק וסוריה). גם בתקיפות עכשיו על איראן יש מתקנים שישראל "דילגה" עליהם. 

האם זה אומר שנימנע גם בעתיד? לא בטוח. 

• מעניין 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

אני מאוד מקווה שיש איזו תוכנית מגירה סודית להשמדת המתקן הראשי בפורדו. אולי הנחתה של צוותי קרקע, כמו שעשו בסוריה.

אחרת זה נראה שיצאו למלחמה רק מתוך ווישפול ט׳ינקינג שאמריקה תצטרף ובלי תוכנית אמיתית לחיסול הגרעין.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

אני מאוד מקווה שיש איזו תוכנית מגירה סודית להשמדת המתקן הראשי בפורדו. אולי הנחתה של צוותי קרקע, כמו שעשו בסוריה.

אחרת זה נראה שיצאו למלחמה רק מתוך ווישפול ט׳ינקינג שאמריקה תצטרף ובלי תוכנית אמיתית לחיסול הגרעין.

לא יוצאים לכזאת מלחמה ללא תוכנית סדורה כולל עם ארה"ב עד לפרטים הכי קטנים.

לאט לאט

פורסם
לפני שעתיים, Gosser1860 כתב:

היסטורית ישראל נמנעה מלתקוף באופן שעלול ליצור דליפה רדיואקטיבית (ע"ע עיראק וסוריה).

זה.

לפני שעה, פינדר כתב:

שיש איזו תוכנית מגירה סודית להשמדת...

וזה.

כל זמן שהיעדים צבאיים או כנגד השלטון, יש לנו לגיטימציה.

התבטאות מטופשת וחסרת אחריות של הכלבלבים ה"נבחרים" חסרי הבינה רק מחלישה אותה.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 22 דקות, avi 1234 כתב:

זו הנחת המבוקש ולא מעבר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 56 דקות, avi 1234 כתב:

מקווה ש"עד לפרטים הכי קטנים".

אתה יודע איך אתה נכנס לכזאת.  חלק מהמשתנים ידוע.

מה קורה בתווך(הפתעות בדרך), איך אתה יוצא ממנה, זה דבר אחר.

אנחנו מחפשים מישהו שיכול לחשוב על היום שאחרי.

ולא הכל תלוי בנו.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 20 שעות, o_prime כתב:

ההוי, הסכם הגרעין עסק בגרעין. לא בטילים ולא בתמיכה בקבוצות טרור. הסוכנות הבין-לאומית לאנרגיה אטומית תומכת בעמדתי וזה מספיק. אוהד

לצערינו, זה לא נכון...

https://www.haaretz.co.il/news/world/middle-east/2025-06-12/ty-article/.premium/00000197-6338-dee7-a1df-737ea6b70000

פורסם

חסר לי כעת איזה מסע תמיכה של נטורי קרתא בטהרן, אלה עם דגלי פלסטין.

הם לא בדיוק נטורי קרתא אבל, שוין.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני שעה, tinoki כתב:

חסר לי כעת איזה מסע תמיכה של נטורי קרתא בטהרן, אלה עם דגלי פלסטין.

הם לא בדיוק נטורי קרתא אבל, שוין.

מי אמר לך שהם לא סוכני מוסד

• מצחיק 1
פורסם
בתאריך 14.6.2025 בשעה 09:10, ירחמיאל כתב:

אני מעונין לפתוח כאן ויכוח אינטליגנטי, מיושב, תרבותי, א-פוליטי ומנומס

☝️☝️
בבקשה אל תתחיל. בואו נשמור על רמת ויכוח כמתבקש.
תודה.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...