Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט מציגה רכב מהפכני חדש - FIAT Tris

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי זו פעם ראשונה בהסטוריה שיצרן רכב מערבי גדול נכנס לקטגוריה הזו.

יש לאיטלקים את Piaggio Ape שמיוצר כבר המון שנים אבל פיאגיו היא לא ממש יצרן רכב גדול.

פיאט הציגו השבוע ריקשה תלת גלגלית בסגנון רטרו, בעקרון מיועד למדינות מתפתחות באפריקה ובמזרח אבל כנראה ימכר גם באירופה. 

פיתוח ועיצוב בוצעו על יד צוות מהנדבים של פיאט עצמה באיטליה, לא מיקור חוץ לחברה צד שלישי כמו שלפעמים עושים במקרים שרוצים לפתח דגם שלא דומה לשום דבר שהיצרן מייצר.

אורך 3.17 מטר, משקל מורשה 540 קילו, משקל כולל טון וקצת. גלגלי 12 אינץ'.

זה רכב תלת גלגלי ראשון של פיאט וכמובן הוא חשמלי עם מערכת 48 וולט, 12 כ"ס, סוללה 6.9 קילוואט-שעה שמספיקה ל 90 ק"מ, מהירות 45 קמ"ש. 

נטען מ 0% ל 100% משקע 230 וולט בייתי רגיל ב 4 שעות ו 40 דקות.

קיימת גרסת ארגז עם דפנות וגרסת פלטבד, כמו כן גרסת שילדה להתקנת מרכב או ציוד יעודי.

יצור במפעל פיאט במרוקו. 

לא תארתי לעצמי שהכלים האלו הולכים לחזור תחת מותג כמו פיאט, אבל הנה זה הוצג. 

מוזר ביותר. 

yk58cD183R.thumb.jpg.5b6ecc2007b60d8470daddaf4180014a.jpg

aaf6a3eef50c34a6365a341e5c50300e0ba5c040.thumb.png.af12b4a099f2d5be64568249b0a1aa3b.png

TRIS.thumb.jpg.6afdfb4346326426bc2334a2897153b3.jpg

• אהבתי 2
  • מעניין 6

פורסם
לפני כשעה, Buki כתב:

אבל כנראה ימכר גם באירופה. 

מה היעוד של כלי כזה? (אגב, חמוד נורא!) 

נראה אותו ברחובות? מיועד לשטחי תפעול? משהו כמו קלנועיות?

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 4 שעות, Buki כתב:

אבל כנראה ימכר גם באירופה. 

מתאר לעצמי שידחפו אותו כאלטרנטיבה ירוקה לחלוקת משלוחים בתוך ערים. יש המון "שיקוצים" כאלה שעובדים טוב.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

השיקוצים ברובם 4 גלגליים.

הריקשות האלו כשעוד היו נפוצות התאפיינו בנטיה להתהפך בקלות בפניות. למשל בתקופת הסדיר שלי היו בבסיס מלא ריקשות פיאג'יו, אבל זה נחשב רכב מסוכן.

מי שהיה לו היתר לנהוג, נהג אבל בשלב מסויים הפסיקו להנפיק היתרים חדשים.

ואיסור מוחלט לצאת עם ריקשה מחוץ לבסיס, רק תחבורה פנימית (בסיס חייל האוויר גדול). 

• אהבתי 1

פורסם

יופי של פתרון לנהיגה בערי החוף באיטליה, גם ביוון לחלוקת חביות בירה לפאבים במדרחוב וכו'

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 10 שעות, Buki כתב:

מוזר ביותר

אל תתפוס אותי במילה, אבל אני חושד שמדובר בגרסה קצת יותר חזקה ומודרנית של פלטפורמת האמי/טופולינו. לא אופתע אם היא פותחה בתקציב מינימלי (בטח ע"י סטאז'רים או משהו) כאלטרנטיבה לא-סינית למשאיות הקטנות של פיאג'ו בשוק המוסדי, שבשנים האחרונות הופך ליותר ויותר חשמלי. 

נכון להיום הנישה תפוסה ע"י DFSK ושות', אבל המוצרים האלה לא ממש עומדים בעומס התפעולי ובמקביל סובלים מכל הבעיות הלוגיסטיות של תוצרת סין בחו"ל (כמו זמינות חלפים נמוכה ועלות ביטוח גבוהה). אם סטלנטיס יכולים להיכנס לשם בלי השקעה גבוהה או צורך בהכשרת דילרים, אז למה לא?

פורסם

אחלה כרכב שירות ועבודה, אני בהחלט רואה אותו מחליף את הקלאבקרים בקיבוצים, במפעלים עם שטח גדול, גני אירועים ומקומות עם שטח תפעולי גדול ואפילו בבתי חולים.

עם משקל של חצי טון וגודל פיזי כזה הוא בהחלט נכנס לתוך מעליות גדולות בבתי חולים.

לצערי בגלל אשפוז ארוך של הבן שלי שנה שעברה יצא לי פחות או יותר לחיות במחלקת ילדים בשיבא, ראיתי קולנועיות וקלאבקרים מסתובבים בבתי חולים וגם עולות במעלית ומשמשות כרכבי שירות חשמליים שלקחו כביסה ודברים כאלה מהמחלקות וגם שימשו טכנאים ואנשי תחזוקה.

רכב כזה בהחלט יהיה להיט כיוון שנראה שיש פו פוטנציאל לרדיוס סיבוב קטן יותר משל קלאבקר.

לי אישית יש קלאבקר בעבודה ורדיוס הסיבוב שלו תמיד היה מבאס.

אני לא בטוח שארצה לראות את אלו על הכביש, מרגיש מסוכן עם נטיה מובנית להתהפכות ועם רשיון כביש אני כבר רואה בני נוער שמגיעים עם הדבר הזה לבית הספר בערים מבוססות.

פורסם

הייתי לא מזמן באיכילוב, לאחד מצוות התחזוקה היו אופניים תלת גלגל פשוטות עם ארגז גדול 

היה לי מוזר לראות את זה ציפיתי שהוא יהיה קצת יותר מצויד

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...