Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי פיח מומלץ? ועוד

נתנאל1

פוסטים מומלצים

לפני 4 שעות, א.ד.מ. כתב:

דרך אגב שמעתי שבפריוס פלוס הצריכה סביב 1 ל 15, אני עם פריוס רגילה עושה 1 ל 17 הגיוני שהאוטו גדול יותר וצורך יותר,

בטוח שהצריכה שלך חריגה?

כן. ידוע לי כאלו עם אותו רכב שעושים 1/18. תלוי כמובן בנהיגה נכונה, סוללה רעננה ועוד גורמים ובכל זאת רוצה לשפר

הקבוצה שלי לפרסום מוצרים מאלי אקספרס https://chat.whatsapp.com/HFkGjqQd22jG4tz2wxiylp

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מאוד מאוד תלוי בתוואי הדרך.

יכול להעיד לך על המשפחתומטית שלי 

לא היברדית לא כלום.

בנסיעה בעיר בלבד. 1:6-7

נסיעה בין-עירונית בלבד 1:17

שילוב 1:10-12 כתלוי כמה עיר וכמה פקקים בכביש הבינעירוני

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי הניקוי פיח, לצערי נכוותי קשות מניקוי פיח כזה.

עשיתי בזמנו הרבה חיפושים למידע על הדבר הזה ולא הגעתי למסקנה חד משמעית, כולל אין ספור סרטוני יו טיוב מכאלה שמבינים יותרו וכאלה שמבינים פחות, חלקם היו בעד, הרוב היו נגד אבל בגלל שאני תמיק מסתכל על הסרטונים האלו בעין ביקורתית אז החלטתי לעשות.

הרכב היה אופל אסטרה 2017 עם 125000 קמ והרכב היה תקין לחלוטין, צריכת הדלק היתה תקינה וגם הסחיבה, הבחור מהניקוי פיח אמר שזה מצויין שהרכב תקין וזה יעשור לי לשנים רבות קדימה וימנע תקלות...

הבטיח שעשה את זה ללא מעט אופלים כמו שהיתה לי, וגם לשברולטים עם מנועים זהים (קרוז, טראקס וכו וכו). אז הזמנתי אותו.

בגיע בחור עם מכונה שמחוברת לממיר מתח בבגאז, ניתק את צינור האוויר והשחיל פנימה לפני הטורבו את הצינורית של המכשיר שלו.

עשה שעה עבודה, וקרא לי בסיום, שילמתי ואמר לי לנסוע ולקרוע קצת את האוטו עם סלד גבוה ל10 דקות ככה, לתת לו לרוץ.

אחרי 500 מטר נסיעה נדלקה לי הודעת תקלה, התחלתי להרגיש בעיות בסחיבה.

הלך הטורבו.

500 נטר נסיעה אחרי הטיפול, הם כמובן לא לוקחים אחריות, טוענים שאולי הטורבו היה תקול לפני הטיפול, שמעולם לא קרה להם דבר כזה ואין קשר כי הם בכלל לא נוגעים בטורבו (שקר המכשיר מזרים את הגז לפני הטורבו).

האם יש קשר בין הדברים ? יש פה קשר נסיבתי הדוק, הרכב היה תקין לחלוטין לפני הטיפול ו500 מטר נסיעה אחריו הטורבו הלך.

המסקנה שלי- עזוב ניקוי פיח מהסוג הזה הוא חרטה, ניקוי פיח עושים בפירוק של החלקים ונ יקוי עפ קליפות אגוזים בלחץ גבוה ולא עם מכשיר שקר עלשהו שמזרים גז שאמור להפטר משנים של פיח, 

אגב לאחר מכן נתקלתי בסרטו יו טיוב של מישהו באני עוקב אחריו והוא עשה בדיקה יותר מעמיקה שכללה צילום עם אנדוסקופ של האזור לפני הטיפול קרבון וצילום מיד אחריו, ההבדל היה מזערי עד כמעט ולא מורגש, כמעט ולא ניתן הי הלראות הבדל בצילומים של סעפה היניקה והמעברים שמסביב לשסתומים אחרי הניקוי קרבון הזה.

המלצה שלי- עזוב.

את הEGR זה בטח לא יפתור לך, וכן יש פוטנציאל לנזק מהדבר הזה.

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשוב לשים לב שהטיפול הזה מומלץ באופן ספיציפי לטויוטה פריוס, עושים אותו המון ולא ידוע על תקלות בעקבות כך.

כל נסיון עם רכבים אחרים פחות רלוונטי להשוואה כאן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, chezik כתב:

חשוב לשים לב שהטיפול הזה מומלץ באופן ספיציפי לטויוטה פריוס, עושים אותו המון ולא ידוע על תקלות בעקבות כך.

כל נסיון עם רכבים אחרים פחות רלוונטי להשוואה כאן.

מומלץ על ידי מי ?

במה שונה הטיפול של הפריוס מטיפולים כאלה על רכבי הזרקה ישירה אחרים ?

האם החומר פועל שונה על הפריוס ולא יעשה את אותה עבודה של נניח מנוע GDI של יונדאי ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 שעות, Roycohen1979 כתב:

מומלץ על ידי מי ?

במה שונה הטיפול של הפריוס מטיפולים כאלה על רכבי הזרקה ישירה אחרים ?

האם החומר פועל שונה על הפריוס ולא יעשה את אותה עבודה של נניח מנוע GDI של יונדאי ?

אני לא יודע לענות לך על השאלות האלו כי אני לא מקצועי בתחום,

אבל אני כן יודע מבירור מול בעלי מקצוע בתחום ש: 1. טויוטה פריוס סובלת מהצטברות פיח במערכת הפליטה יותר מרכבים דומים סטנדרטיים (ואני לא יודע לומר האם מצטבר אצלם יותר פיח, או שהפיח הרגיל שמצטבר מפריע להם יותר מלאחרים), 2. ניקוי פיח בפריוס עוזר ומוכח בצריכת דלק, 3. המון בעלי פריוס עושים את הניקוי הזה ולא מדווחים על תקלות שנגרמו להם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...

רק מעדכן שירדתי מזה- מפחיד אותי משהו שהוא לא חד משמעי טוב

בכל מצב הקדמתי את הטיפול הגדול כולל פלגים ואני רואה מעט שיפור בביצועים וגם מעט בדלק, גם זה משהו

רציתי גם לשתף אתם שפתחתי קבוצה לפרסום מוצרים מאלי אקספרס. יהיו שם גם דברים לרכבים מניסיון, אני בקי בפלטפורמה הזו למעלה מ 10 שנים ואשמח להצטרפותכם

https://chat.whatsapp.com/HFkGjqQd22jG4tz2wxiylp

אתם תהנו ב''ה, מחכה לראותכם 🙏

הקבוצה שלי לפרסום מוצרים מאלי אקספרס https://chat.whatsapp.com/HFkGjqQd22jG4tz2wxiylp

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...