Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

כאדם בוגר (גם לא קטן במיוחד) לא הייתי רוצה לנסוע מספר שעות מאחור ברכב מסוג זה. בשביל 5 אנשים עדיף להוסיף עוד 300-400 שקל לאדם ולהשכיר מיניוואן בגודל מלא כמו פולקסווגן מולטיוואן, טויוטה פרואייס (ג'אמפי), מרצדס V קלאס וכו'. יהיה הרבה יותר נוח לכולם.

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 6.5.2025 בשעה 13:23, GTאי כתב:

זה צריך להספיק, אבל רכב 7 מקומות מתומחר יקר... שווה לשקול אופציה של רכב יוקרה 5 מקומות "פול סייז במונחי ישראל" (נניח וולבו XC90) - זה לא יקר יותר, יש את אותו גודל של תא מטען וזה הרבה יותר כיף... עשיתי את זה כמה פעמים בעבר.

הוא אכן קצת זולה יותר, אבל לא יהיה מאוד צפוף ל-3 מבוגרים במושב האחורי במשך כל כך הרבה שעות?

התכנון עם הפיג'ו הוא לשים את האיש היותר קטן מאחור בשורה האחרונה, לקפל את המושב השני וככה אמור להיות מקום לציוד ובלי צפיפות אנושית גדולה. 

פורסם

טוב, עכשיו אתה כבר ממשיך לבעוט בסוס מת... 

כן, זה אפשרי. 

לא, זה לא יהיה נוח בשיט.

רק אתה יכול להחליט אם הירידה באיכות החיים שווה את החיסכון או לא. 

אף אחד פה לא יגיד לך שה-5008 סבבה להרכב כזה, אז אל תחפש חיזוקים להחלטה שככה"נ כבר קיבלת.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, ManInShadows כתב:

התכנון עם הפיג'ו הוא לשים את האיש היותר קטן מאחור בשורה האחרונה, לקפל את המושב השני וככה אמור להיות מקום לציוד ובלי צפיפות אנושית גדולה. 

לא מכיר את הפיגו, אבל בסיטרואן המקבילה אם אתה בוחר בסידור כזה אתה מאבד המון נפח מטען, כשאתה פותח כסא בשורה שלישית אתה מאבד חצי מהרוחב של האוטו, לעומת זאת בקיפול כסא בשורה שניה אתה מרוויח רק שליש מהרוחב,

אמנם יהיה יותר מרווח רוחב לנוסעים, אבל תפסיד מקום של מזוודה או שתים.

פורסם (נערך)

לא לא ולא.

אם יש מישהו נמוך יותר שים אותו באמצע השורה השנייה.

השורה השלישית מקופלת. רק לצורך מזוודות.

שוב קצת גבולי, מציע לאתר 5008 או ספייסטורר/פיקאסו מקומית כדי להבין.

אפשרות שזה כן ייצא לפועל היא לטוס עם צ'ימיגג. אז לא תהיה בעיה בכלל.

עריכה אחרונה על ידי laviil
  • רעיון טוב! 1

Peugeot  5008 2023 

פורסם (נערך)

חמישה אנשים. לכמה זמן אתם נוסעים? האם מדובר בבני משפחה שיכוךים לחלוק מזוודות?

פות"ש, אני ממליץ לך לקפוץ לסוכנות לובינסקי ולבחון את הרכב בתצוגה.

שנית - להבין שאם לא הובטח לך הדגם תקבל רכב כלשהו שמבחינת חברת ההשכרה שייך לקטגוריה, ייתכן שתצטרך להתווכח במשרד ההשכרה כי הקטגוריות מאוד גמישות, לא תמיד,לובתך.

שלישית - וזה החשוב ביותר - ללמוד לארוז נכון ולא לסחוב יותר מידי ציוד. למטיילים לא מנוסים יש נטיה כזו, אין סיבה לסחוב חצי בית. אנחנו, כמשפחה של חמישה מבוגרים נסענו ל-8 ימים לאיסלנד באוקטובר (כבר יחסית קר) עם 3 מזוודות לא גדולות במיוחד ו-3 טרולי, הסתדרנו מצויין עם אוקטביה סטיישן, ההנאה היתה מושלמת למרות צפיפות מה בספסל האחורי. אם הנסיעה ארוכה לתכנן כביסה פעם בכמה ימים. אם אתם לא יכולים לחלוק מזוודות תתארגנו על מזוודות קטנות ותכבסו פעם אחת, במכבסה ציברית זה עניין שלי אירו (או קרונות) בודדים, הבעיה היא רצת בזבוז זמן ליד המכונה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ארבעה מבוגרים, שתי מזוודות ושני טרולים. היה קצת צפוף, אבל רוב הזמן נסענו בלי המטען והיה אחלה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

עוד עניין חשוב הוא חלוקת הנהיגה. ברכב שכור יכולים לנהוג רק נהגים רשומים - השוכר ועוד אחד. לכן אם תשכרו רכב אחד יחלקו את הנהיגה רק שני נהגים, עם שני רכבים תזקקו לשני נהגים בכל זמן אבל תחלקו עד ארבעה. כמוכן, בשכירת שני רכבים הם יצטרכו להשכר על שמות שני אנשים, ולכל רכב חסימת אשראי נפרדת כך שכל שוכר יזקק לכרטיס אשראי עם מסגרת מתאימה.

• רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, sperial כתב:

חמישה אנשים. לכמה זמן אתם נוסעים? האם מדובר בבני משפחה שיכוךים לחלוק מזוודות?

פות"ש, אני ממליץ לך לקפוץ לסוכנות לובינסקי ולבחון את הרכב בתצוגה.

שנית - להבין שאם לא הובטח לך הדגם תקבל רכב כלשהו שמבחינת חברת ההשכרה שייך לקטגוריה, ייתכן שתצטרך להתווכח במשרד ההשכרה כי הקטגוריות מאוד גמישות, לא תמיד,לובתך.

שלישית - וזה החשוב ביותר - ללמוד לארוז נכון ולא לסחוב יותר מידי ציוד. למטיילים לא מנוסים יש נטיה כזו, אין סיבה לסחוב חצי בית. אנחנו, כמשפחה של חמישה מבוגרים נסענו ל-8 ימים לאיסלנד באוקטובר (כבר יחסית קר) עם 3 מזוודות לא גדולות במיוחד ו-3 טרולי, הסתדרנו מצויין עם אוקטביה סטיישן, ההנאה היתה מושלמת למרות צפיפות מה בספסל האחורי. אם הנסיעה ארוכה לתכנן כביסה פעם בכמה ימים. אם אתם לא יכולים לחלוק מזוודות תתארגנו על מזוודות קטנות ותכבסו פעם אחת, במכבסה ציברית זה עניין שלי אירו (או קרונות) בודדים, הבעיה היא רצת בזבוז זמן ליד המכונה.

זה שבוע, ויהיו כנראה 4 או 5 מזוודות בינוניות. יש כאן המון מסרים סותרים בשרשור... 

לפני 4 שעות, sperial כתב:

עוד עניין חשוב הוא חלוקת הנהיגה. ברכב שכור יכולים לנהוג רק נהגים רשומים - השוכר ועוד אחד. לכן אם תשכרו רכב אחד יחלקו את הנהיגה רק שני נהגים, עם שני רכבים תזקקו לשני נהגים בכל זמן אבל תחלקו עד ארבעה. כמוכן, בשכירת שני רכבים הם יצטרכו להשכר על שמות שני אנשים, ולכל רכב חסימת אשראי נפרדת כך שכל שוכר יזקק לכרטיס אשראי עם מסגרת מתאימה.

יהיו 3 נהגיפ נוספים, לא בעיה מהבחינה הזו

פורסם

כן, אבל אם תשכרו רכב אחד רק שניים יורשו לנהוג. הביטוח הוא אישי - השוכר ועוד אחד. גם כרטיס האשראי לפקדון חייב להיות על שם השוכר, אז שידאג למסגרת מתאימה ואני מרחיב - שני כרטיסים שונים שלכל אחד מסגרת מתאימה לפקדון לרכב ולמלונות וכמובן להוצאות שוטפות. אפילו ביקור בתחנת הדלק יכול להביא לחסימת מסגרת של כמה מאות ש״ח לכמה ימים.

פורסם
לפני 7 שעות, ManInShadows כתב:

ויהיו כנראה 4 או 5 מזוודות בינוניות

4 מזוודות בינוניות ייכנסו בקלות, בתנאי שאתה מאחסן אותם בתא מטען ולא פותח שם מושב,

מזוודה חמישית - יש סיכוי, עדיף שאחד יחלק את התכולה שלו ל-2 תיקים במקום מזוודה.

פורסם
לפני 7 שעות, ManInShadows כתב:

זה שבוע, ויהיו כנראה 4 או 5 מזוודות בינוניות. יש כאן המון מסרים סותרים בשרשור... 

רוב האנשים אמרו לך שזה רעיון לא כל כך מוצלח. אני עם 5008 ואני לא חושב שהייתי עושה את זה עם חמישה מבוגרים לטיול רוד טריפ.

זה אפשרי, וארבע מזוודות בינוניות יכנסו מאחורה בטוח, אבל יהיה צפוף מאחורה.

פורסם

תתארגנו על תיקים גמישים במקום מזוודות, לי יש כזה לכל נסיעה

Amazon.com | Samsonite Tote-A-Ton 32.5-Inch Duffel Bag, Camo Black, 32.5-Inch | Travel Duffels

נסענו שישה במרצדס ויטו והיה קשוח, אני מעדיף שני רכבים כשאפשר.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 15 שעות, Michazzz כתב:

תתארגנו על תיקים גמישים במקום מזוודות, לי יש כזה לכל נסיעה

Amazon.com | Samsonite Tote-A-Ton 32.5-Inch Duffel Bag, Camo Black, 32.5-Inch | Travel Duffels

נסענו שישה במרצדס ויטו והיה קשוח, אני מעדיף שני רכבים כשאפשר.

אם כבר לפחות שילך על משהו שמדבר אלינו :)

https://www.sparco-official.com/en/trip.html

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...