Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרוצי דראג בערד

פוסטים מומלצים

פורסם

https://www.ynet.co.il/sport/article/syclxic0jg#autoplay

שמח שהספורט המוטורי קיים, ונראה שברמה גבוהה מאוד!
שידרוג משמעותי מימי ה 80s העליזים של Group B החובבני באשקלון..
יש בפורום חברים יקרים ששמחתי לחלוק עמם חוויות.
אזי רכב מרוצים טיפוסי היה Saab 95/רנו 1000/פרינץ 1000/מונית גולף דיזל דור ראשון טוטאלוסט שהתחרתה עם מנוע בנזין בנוי (הרכב שדרכו למדתי על התחום).
המתקדמים התחרו עם טלבוט סמבה ראלי/סיטרואן ויזה 1000 האגמים/אאודי קוואטרו/פורד סיירה RS Cosworth..

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

שרון אבר, אשתו של בריאן אבר בעלי מוסך אוטו קליניק בפתח תקווה בזמנו.

היא זו שנהגה בפיאט 127.

image.thumb.png.c48048479c7643110ed99f781a526f11.png

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 4

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

בעבר היו סקירות מפורטות של המשתתפים .  

אנקדוטה מעניינת, שאחד המשתתפים מספר שהכין למרוצים הראשונים , לנצ׳יה בטא קופה. (היו 2 או 3 אז)

ככל הנראה את הלנצ׳ה מצא לי בעל מגרש גרוטאות רכב בפתח תקווה, מוטלת בערימה, והביא אותה למוסך של החברים שלי על מנת שנתקן אותה . ואיתה ניסיתי להתקבל לעונת 1988 אבל לא היה לה כלוב תיקני ונידחתי. 🙄

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 5 שעות, zaf כתב:

בעבר היו סקירות מפורטות של המשתתפים .  

אנקדוטה מעניינת, שאחד המשתתפים מספר שהכין למרוצים הראשונים , לנצ׳יה בטא קופה. (היו 2 או 3 אז)

ככל הנראה את הלנצ׳ה מצא לי בעל מגרש גרוטאות רכב בפתח תקווה, מוטלת בערימה, והביא אותה למוסך של החברים שלי על מנת שנתקן אותה . ואיתה ניסיתי להתקבל לעונת 1988 אבל לא היה לה כלוב תיקני ונידחתי. 🙄

יופי של שרשור!
הסטוריה!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...