Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B3 משולשים - בול ג'וינט לא נכנס

Deutz912

פוסטים מומלצים

לפני 3 שעות, Deutz912 כתב:

אני מסכים איתך, שאלת תם מדוע הרבה דברים ברכב שתפוסים עם בורג ואום זה בסדר וכאן זה לא יהיה בטיחותי כלל אם משתמשים בבורג ואום ?

אולי כדאי לתפוס את זה ככה עד שאגיע לבעל מקצוע שיחדש את ההברגה ? זה יהיה בטיחותי ?

בורג 11 דק מדי וישבר מהתזוזה בפנים . אם לא תסתדר תבוא תקח ממני את כל הנאבה קומפלט [אני מגרש פירוק מעפולה ] 200 שח 

עריכה אחרונה על ידי מגרש פירוק א.ש עפולה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי כבר מעדיף לתקן את ההברגה הנוכחית במקום להחליף קומפלט אין לי כבר כח להחליף קומפלט, אם זה בטיחותי לתקן את ההברגה זאת העדפה שלי.

האם יש כאן מישהו או שמישהו מכיר בעל מקצוע שיודע לעשות זאת במקצועיות כי עדיף שהבורג המקורי יישב שם..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לבסוף - האום יצא עם ידית כח עם צינור בלי מאמץ כלל, ההברגה בנאקל לא נהרסה אלא הבורג נהרס הוחלף במוסך לבורג כמו המקורי אבל יותר ארוך אחרי שהידקו עם פטיש שמו אום מהצד השני שיתפוס עוד יותר חזק ליתר ביטחון.

לגבי משאבת הגה שמרעישה שכתבתי בשרשור אחר החלפתי גומיה לא כמו המקורי אלא כמעט דומה בנתיים הרעש נעלם מקווה שלא יחזור.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 דקות, tza כתב:

אם עזר לך אשמח לדעת איזה גומיה שמת לצינור משאבת הגה

תודה

זה הגומיה איזה גודל בדיוק אני לא יודע צריך למדוד עם קליפר

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, tza כתב:

אם כבר עלי, אז נראה שזה הגומיה המדויקת.

ליתר דיוק זה המק"ט 34439AE020, מה ששלחת זה 021 בסוף ראיתי לפי העין שהיא לא דומה היא עגולה בהיקף

עריכה אחרונה על ידי Deutz912
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מזכיר לי שנסיתי להחליף משולשים ביום שישי. מה שקרה שהמשולש החדש לא נכנס. ורציתי שיהיה יותר נגיש להכניס אותו הזזתי את ההגה והציריה יצאה מהמקום. למזלי לא נשפך שמן גיר והיא לא נשברה. 

נסיתי הכל כדי להכניס את המשולש ופשוט נתפסה לי הרגל. מתחתי שריר ולא יכולתי להזיז אותה . היה כבר שעתיים לפני שבת. קראתי לגיסי וביחד איכשהו הצלחנו להחליף משולש. 

אחרי יומיים החלפתי את השני במוסך כשאני לא יכול להזיז את הרגל..

• מבאס 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, Deutz912 כתב:

ליתר דיוק זה המק"ט 34439AE020, מה ששלחת זה 021 בסוף ראיתי לפי העין שהיא לא דומה היא עגולה בהיקף

גם בקישור ששמת הגומיות עגולות בהיקף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיה - כשהרכב בעמידה וכמו בטסט שאומרים לסובב את ההגה ימינה ושמאלה אני מסובב שמאלה ואני רוצה לסובב ישר אח"כ ימינה ההגה כאילו נתקע לחצי שניה, אבל אם אני מסובב ימינה ואח"כ ישר שמאלה הוא לא נתקע, בנסיעה מרגיש שההגה רועד מעט (למי שלא קרא את השרשור בקיצור - צד שמאל (נהג) התפוח של המשולש לא היה בנאקל נסעתי איתו מטר - המתלה זז מהמקום ונשברה הציריה, הציריה הוחלפה המשאבת הגה עושה רעש (לא שמתי לב אם היה גם לפני המקרה) החלפתי את הגומיה המקורית היבשה בגומיה כמעט דומה לא מקורית המשאבה פחות מרעישה אבל עם הסימפטומים דלעיל, שוב אינני זוכר אם היה כך לפני המקרה)

יש לציין שבצד שמאל (נהג) במסרק הגה יש רטיבות קלה של נוזל הגה, שאלתי במוסך אמרו לי שזה הזעה ולא נזילה (אני חושב שמכיון שהם לא ידעו על המקרה הם שיערו כך או שהם צודקים)

תודה לעוזרים

עריכה אחרונה על ידי Deutz912
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...