Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברי הפורום  אני רוצה לעשות לרכב שלי ליטוש פנסים בעצמי, פנס שמאל דהוי בהרבה מפנס ימין.

ראיתי הרבה סרטונים ביוטיוב על פוליש, צריך לשם הפוליש נייר שיוף 600, 1500 ואז 3000, ספוג לנייר שיוף ולאחר מכן פוליש ואז בסוף ווקס.

אשמח לקישורים של המוצרים וטיפים מאנשים שעשו לבדם.

מצורף תמונות של הפנסים, תודה והמשך יום מעולה.

ימין.jpg

שמאל.jpg

פורסם

מכיר את הבדיחה עם שני יהודים שלוש דעות? כך זה גם עם פנסים, מיליון דעות לכאן ולכאן. 

בתכלס זה מתחיל משלב בסיס של הצהבה קלה, לזה יש מגבונים עם חומר שמסיר את השכבה הדקה הזו ואתה נשאר עם פנס נקי. מעל זה יש דהייה של שכבת הלכה ואז בוחרים את נייר השיוף לפי מידת הנזק כאשר הנייר הראשון (הגס יותר) הוא החשוב ביותר שכן הוא קבוע את מידת הסרת החומר, כל שאר שאר הניירות הם בעצם תיקון של הנזק שעשה הנייר הראשון. 

הערכה הזו של 3M עושה את העבודה די טוב. גם הערכה של cerakote טובה מאוד אבל אני רואה שהיא לא זמינה למשלוח עכשיו. 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 29.1.2025 בשעה 12:52, VeNeZia94 כתב:

אשמח לקישורים של המוצרים וטיפים מאנשים שעשו לבדם.

הכל כתוב ונכתב כבר במגה-שרשור הנ"ל, שעוד מעט 15 שנים עברו מאז.

פרוייקט מצולם: חידוש פנסים עכורים והברקתם בציפוי הגנה מפני קרני UV ובזול

אני אישית עשיתי לפי השרשור הנ"ל והחזיק לי 3~ שנים עד שהצהיב שוב וכבר לא היה לי כח לעשות עוד הפעם (הרכב נמכר אחר כך).

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...