Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אם מישהו עוסק בתחום שבכותרת או מכיר מישהו כזה אשמח לקבל מידע על מסלול ההכשרה המומלץ.

הכותב בעל תואר בהנדסת מכונות.

יש מעט מאוד מידע באינטרנט, מצאתי כמה מוסדות שמפרסמים את עצמם אבל הם נראים לי קצת לא אמינים - עמודים לא עובדים, מידע שטחי בלבד ועוד כמה סימני אזהרה.

פורסם

ממה שאני מכיר אלה ארגונים מקצועיים. אני מקבל באופן שוטף הצעות של הארגון המקצועי שלי לקורסים לכתיבת חוות דעת 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שלחתי היום פניה לאיגוד המהנדסים לברר אם יש להם קורס בנושא.

השאלה שיותר מעניינת אותי היא,

אם אני אצבור ידע, בנוסף לזה שיש לי מקורסים אוניברסיטאיים בנושאים שונים ומכל מיני מוסדות, זה מספיק טוב או שיש איזשהו מסלול מקובל יותר בתחום, לפיו הסיכויים "שיתייחסו אלי ברצינות" גבוהים יותר.

פורסם

בחוות דעת מקצועית לבית המשפט העמוד הראשון (לפחות) הוא קורות החיים הרלוונטיות, כלומר התארים האקדמיים, ההכשרות הנוספות, הניסיון והמעמד המקצועי. חשוב מאוד אם יש לך התמחויות וניסיון מיוחדים.

אני מכיר את זה מתחום הרפואה, בדרך כלל כותבי חוות הדעת הם לפחות מנהלי יחידות או סגני מנהלי מחלקות בבתי חולים או עם איזה ניסיון ייחודי.

עוד דבר שאתה צריך לדעת הוא שלהעיד בבית המשפט יכולה להיות חוויה בעייתית.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...