Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבועיים נכנסתי למוסך מורשה פורד אדג' על נורת תקלה שדלקה והרכב קצת מגמגם,פשוט המוסך שלי לא היה בארץ,אז נסעתי לאיבחון התקלה לאחר שעת המתנה המוסך נתן לי הצעה תיקון כמעט במחיר הרכב 23800 שח ( עשרים ושלוש אלף ושמונה מאות שח) כן אתם קוראים נכון.

המתנתי למוסכניק שלי השארתי לו את הרכב וכלום מתוך ההצעה שהגישו לי לא היה נכון לא ממירים קטליטיים ולא חיישני חמצן וחיישן אויר וחיישן קניסטר ופלאגים ועוד כהנה וכהנה ס"ה תושבות ומצערת שנוקתה,את זה בכלל לא רשמו באבחנה והנה פלא הרכב חדש,ברצוני לציין שמנהל העבודה בחברה הצהיר שזה לא מחיר סופי ויתכן ויתווספו חלקים בדרך זה אומר שהיו  מחליפים חצי רכב ואז אולי עולים על התקלה ועוד 10000 שח ויתרצו לי שאמרנו לך .כל התיקון יסתכם ב 10% מהמחיר שרצו בחברה וחסכתי 21000 שח ,אני תוהה האם לפנות לאיגוד המוסכים ולתביעות קטנות ,הכל מוכח.

• מבאס 2
פורסם

סיפור מעצבן אבל לא נגרם לך נזק כספי אז על מה תתבע בדיוק?

להתלונן לאיגוד המוסכים אתה יכול אבל זה כמו לצעוק על הקיר. תקבל אותה תוצאה...

פורסם

כן שווה לדווח על דבר כזה לאיגוד המוסכים .

זה שלא צלח להם להחליף חצי רכב לא אומר שצריך לוותר להם .

מחר אתה או מישהו מהקרובים לך שלא מבין ויחליפו לו חצי רכב  ובסוף זה לא התקלה .

קל מאוד להגיד שצריך להחליף כי זה הכי קל ונוח .

זה כמו שאני יגיד לך להחליף את הרכב שלך כי נשרף פיוז נכון הגיוני לא ?.

בעלי מוסכים חייבים להיות מקצועיים נקודה. ומי שלא יהיה כזה צריך אכן לדווח עליו וגם לא לטפל שם .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

בבנין שגרתי בו הייתה תקלה במערכת סולרית, הגיע אינסטלטור, קבע שצריך להחליף את כל הקולטים, הגיש הצעת מחיר 30 אלף שקל. 

הזמנו אינסטלטור נוסף לחוות דעת שניה, ניקה פילטר ועשה ניקוז אויר והמערכת חזרה לעבוד, לקח 600 ש"ח. 

אז מה להתלונן לאיגוד האינסטלטורים? כנראה שאחרי הטיפול שהאינסטלטור הראשון הציע המערכת הייתה הופכת ליעילה יותר ומבחינתו במצב הנוכחי היעילות נמוכה. לך תוכיח. 

מה שאני אומר, האוטו תקין עכשיו - תשחרר. תמיד מומלץ לקבל חוות דעת נוספת, אז פעלת נכון.

פורסם

לא יודע מה התפקיד של איגוד המוסכים או של איגוד האינסטלטורים ואם הם הכתובת אבל אני חושב הייתי מנסה לעשות עם זה משהו.

לא במטרה לקבל פיצוי כי זה לא יקרה וכנראה בצדק, אבל בשביל לפזר קצת קארמה חיובית - אולי זה יעזור למישהו בהמשך הדרך.

בשורה התחתונה, אם הרכב תקין עכשיו אז המוסך דיבר שטויות.

או שהוא עשה את זה בזדון או שהוא פשוט לא מקצועי.

בכל מקרה, את העובדות היבשות הייתי מנסה לפרסם - נכנסתי למוסך עם נורת תקלה ורכב מגמגם, קיבלתי הצעת מחיר X שכוללת ככה וככה, ויתרתי והלכתי למוסך הרגיל שלי שנתן הצעת מחיר עשירית מ-X שכוללת ככה וככה ועכשיו הרכב תקין. לא שום דבר מעבר לזה.

אם אמרת שהמוסך מורשה, הייתי שולח מכתב ליבואן, אולי גם ליצרן.

ואם לא זה, הייתי שולח לגיא לרר או למי שמתפרנס היום בטלוויזיה מהסיפורים האלה.

זה בהנחה שיש לך את הכל ממוסמך ושזה כל הסיפור.

לפני כשעה, Buki כתב:

אז מה להתלונן לאיגוד האינסטלטורים? כנראה שאחרי הטיפול שהאינסטלטור הראשון הציע המערכת הייתה הופכת ליעילה יותר ומבחינתו במצב הנוכחי היעילות נמוכה. לך תוכיח. 

זה לא עניין של להוכיח - אם האינסטלטור הראשון ידע שיש אופציה לתקן ב-600 שקל אבל היעילות תהיה פחות טובה, היה צריך להציג את זה כאופציה ללקוח.

אם הוא ידע, והוא לא ציין את זה ונתן הצעה פי חמישים (!) יותר גבוהה מעלות התיקון הזה - אז הוא נוכל.

אם הוא לא ידע, אז הוא פחות מקצועי מהאינסלטור השני. הרבה פחות.

אין שום סיבה בעולם שלקוחות פוטנציאליים שלו לא ידעו את זה.

ולמען הסר ספק, אני לא אומר שצריך לפרסם שהוא נוכל או שהוא לא מקצועי - אבל העובדות הן עובדות ושכל אחד יסיק את המסקנות שלו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...