Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון מחר על הבוקר ללכת ל"מחוון" לבתקנת שעון חום לקראת הקיץ.

כמה +- יעלה התקנה של שעון כזה (הזול ביותר,בעיות תקציב)?

ואני יודע שפשוט יותר להתקשר מחר בבוקר אבל אני רוצה סתם שיהיו לי פרופורציות.

מדובר בשעון חיצוני ל205.

sani

פורסם

250 ש"ח לפני מע"מ +/-

מומלץ לברר על מכשיר שמצפצף במידה והרכב מתחמם !

לי זה הציל כמה וכמה פעמים את המנוע . אחרי הכל מנוע יכול להתחמם בשניות בלי להרגיש .

JDM :twisted:

פורסם

בקשר להתקנה אני לא יודע, אבל אני התקנתי לפני חודש שעון חום חיצוני שעלה לי 70 שקל + יוניט (ה"חיישן" שעל הבלוק מנוע). זה מאוד פשוט אם יש לך את הטיפה ידע שאתה צריך בשביל זה. שלי עובד מצוין - עשיתי השוואת טמפרטורות במוסך כדי ליהות בטוח (זה עשו לי בחינם) שהוא לא מזייף או משהו.

פורסם
איך חיברתה אותו לבלוק אבל?אתה לא צריך לקדוח או משהו? ומאיפה קניתה שעון ב70 שקל?
למרות שכבר ראיתי שהתקנת שעון חום - לא היה צורך בקיידוח (לא נראה לי מומלץ לקדוח חור בבלוק!) פשוט הוצאתי את הישן ושמתי חדש. השעון נקנה ב"אחים חדד" בכ"ס אבל ראיתי אותו בכל מיני מקומות, יכול ליהות שהוא לא מתאים לרכב שלך, אצלי פשוט המאוורר פועל תמיד (מחובר לרצועה ולא לפי הטמפ' מנוע ויש רק אחד - אין מזגן גם).
פורסם
למרות שכבר ראיתי שהתקנת שעון חום - לא היה צורך בקיידוח (לא נראה לי מומלץ לקדוח חור בבלוק!) פשוט הוצאתי את הישן ושמתי חדש. השעון נקנה ב"אחים חדד" בכ"ס אבל ראיתי אותו בכל מיני מקומות, יכול ליהות שהוא לא מתאים לרכב שלך, אצלי פשוט המאוורר פועל תמיד (מחובר לרצועה ולא לפי הטמפ' מנוע ויש רק אחד - אין מזגן גם).

כן אבל למרות הידע שלי בחשמל(הנדסאי) העדפתי לא להתעסק אם זה יותר מידי ולשלם קצת יותר(מניסיון עבר דיי מר).למרות שרוב החיווט כבל היה מוכן (+ - ו + לתאורה יש לי מוכן כבר) ומה שנשאר לו זה רק לחבר את היוניט,ואכן הוא לא קדח כמו שחשבתי וכמו שאמרו לי,אלה רק החליף יוניט קיימת ביוניט של השעון הנ"ל,מה שיכולי לעשות לבד ללא שום בעיה.

אבל תודה בכל זאת.

sani

• תוכן חדש...