Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, nadavd4 כתב:

אתה מדבר על הקפיץ שמרכיבים על הרפידה החיצונית או על הפחיות בין הקליפר לרפידה?

הפחיות.

לפני 7 שעות, itaimoto כתב:

מניסיון, זה לא המצב. הצלחות הקדמיות המקוריות דרשו החלפה אחרי 3 ימי מסלול עקב חריצים עמוקים והטארוקס עדיין במצב טוב אחרי שימוש דומה.

תשווה 2 מאותו יצרן ומאותה מתכת.

במאמר מוסגר נשמע דיי מוזר -> אני העברתי 10 אלף מייל + 10 ימי מסלול (1 עם הרפידות המקוריות , השאר לא) על 255x17r40 על הצלחות המקוריות עם 0 בעיות.

ב״קבוצה הקרובה״ הרוב משתמשים בStoptech / centric חלקים עם 0 בעיות , עשרות אם לא מאות ימי מסלול (חלק מהם מארגנים אותם במסגרת NASA Northeast) עם 0 בעיות או ״מוות מוקדם״

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא חשבתי שהפחיות האלה יכולות לעוף בכלל.

אגב, לא כל הרפידות הספורטיביות מגיעות איתן - איפה לעזאל קונים חדשות? נראה שזה מגיע כסט עם רפידות פשוטות יותר...

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נזכרתי בשרשור הזה ועברו לא מעט מים.

החלפה הראשונה היתה לברמבו HP2000 קדימה ואחורה, עברו 2-3 ימי מסלול אבל הנשיכה שלהם פשוט לא היתה מספיק טובה ולכן הסט הקדמי הוחלף אחר כבוד לאנדלס MX72+

במקביל, אחרי 6500 על צלחות מקוריות האחוריות היו גמורות, והקדמיות קיבלו צבעים והתחלה של עיות אחרי התחממות. בשביל הניסיון (והאמת גם חוסר החשק להוציא המון) הותקנו ברמבו XRTA קדימה ואחורה, רפידות חדשות של ברמבו HP2000 לאחורה כשמקדימה נשארים עם האנדלס שעדין מלאות בשר.

על הדרך החלפה של נוזל בלם לאחד מתאים יותר למסלול.

נקווה שיהיה שקט עכשיו. בור ללא תחתית :) ולא נצטרך להסלים

פורסם

מעניינת השחיקה של הצלחות האחוריות, אצלי הן מחזיקות מעמד עם כ 35000 ק"מ ולא מעט ימי מסלול (בניגוד גמור לקדמיות המקוריות). יכול להיות שהשילוב שלהן עם הברמבו לא מוצלח? 

בכל מקרה הטארוקס שיחליפו אותן נמצאות בדרך מאיטליה ברגע זה.

מה דעתך על האנדלס?

פורסם

גם לי לא ברור, הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה ביצוע של לא מעט trail brake במסלול ואז כבר יש יותר משקל אחורה. 

גם בסדנא הם לא הבינו איך הצלחתי לשחוק אותם כל כך מהר.

אנדלס מצויינות, היו לי אותם גם ברכב הקודם, עלולות לעשות רעש אבל לי לא מפריע.

פורסם (נערך)
לפני 18 שעות, GTאי כתב:

נזכרתי בשרשור הזה ועברו לא מעט מים.

החלפה הראשונה היתה לברמבו HP2000 קדימה ואחורה, עברו 2-3 ימי מסלול אבל הנשיכה שלהם פשוט לא היתה מספיק טובה ולכן הסט הקדמי הוחלף אחר כבוד לאנדלס MX72+

במקביל, אחרי 6500 על צלחות מקוריות האחוריות היו גמורות, והקדמיות קיבלו צבעים והתחלה של עיות אחרי התחממות. בשביל הניסיון (והאמת גם חוסר החשק להוציא המון) הותקנו ברמבו XRTA קדימה ואחורה, רפידות חדשות של ברמבו HP2000 לאחורה כשמקדימה נשארים עם האנדלס שעדין מלאות בשר.

על הדרך החלפה של נוזל בלם לאחד מתאים יותר למסלול.

נקווה שיהיה שקט עכשיו. בור ללא תחתית :) ולא נצטרך להסלים

לגבי האנדלס, אחרי נסיון של בערך חצי שנה איתם, אצלי זה הMX72 הרגיל לא הפלוס- הבדל של 50 מעלות, אבל תרוכבת מאוד דומה.

אז אישית מאוד מאוד מאוכזב מהן, למרות שהן נחשבות ברמה קצת מעל הטרוקס  קורסה, עם הקורסה מעולם לא היו לי בעיות במשך שנה וחצי בערך 0 תלונות.

האנדלס מסתבר שיש להן תופעה, אם מתחממים קצת יותר מידי הם פשוט נמסים, לא הבנתי בהתחלה את האירוע אבל חקרתי בפורומים ומסתבר שאני לא היחיד, התופעה היא שהרפידה נמסה על הצלחת, וזה לא פשוט כלל להפטר מזה.

זה רפידה שהיא במקסימום דיילי פלוס אבל מסוכן לדחוף אותה יותר מידי.

כרגע בחיפוש אחר דרך לסדר את הברקסים הקדימה, וכבר חושב להביא סט קדימה מלא ומשופר(צלחות ורפידות) כי מאז אירוע האנדלס הרכב בבלימה לא מספקת בעליל(והצלחות עברו חריצה אחרי זה גם)

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

אני מכיר את מה שאתה מתאר כשלא עושים מספיק קירור. בכל אופן זו הסט השני (גם על רכב קודם) ואני לפחות אצלי לא נתקלתי בבעיה. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...