Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אחרי הזמנה מוצלחת בהמלצתכם 

אני מברר לגבי החלפת קלאצ'

כרגע לא מחליק והילוכים עוברים חלק, אבל החיבור מתבצע בסוף מהלך הדוושה ומרגיש לי שזה קרוב - אז אני מתכונן מראש.

עד היום לא יצא לי להחליף קלאצ' ברכבים שהיו ברשותי, אז אודה לעזרתכם 

מה מחליפים? חלק מסויים או צריך קיט של כמה חלקים?

ההזמנה של הכריות בולם הייתה מAMAYAMA  והיה מצויין, אז שולח קישור מתאים לקלאצ':

https://www.amayama.com/en/genuine-catalogs/epc/nissan-europe/juke/f15e/1518-mr16ddt/power_train/300?frame_no=SJNFAAF15U6512418

שאלה נוספת

מה עלות העבודה של החלפת קלאצ'? (סדר גודל) 

פורסם

ערב טוב

זה מגיע סט קלאץ מושלם

מיסב לחץ,הדיסקת קלאץ עצמה(רפידה כביכול)

והפלטה שיושבת על הקלאץ..

כשמפרקים את הגיר צריך להחליט אם יש צורך בחריטה לגלגל תנופה או לא על מנת שהכל יתפקד חלק ללא קפיצות ורעשים.

בגדול מומלץ להחליף את המחזיר שמן בין המנוע לגיר על הדרך כי כבר מפרקים את הגיר ואם יש מחזיר שמן על הגיר יש כאלה שמחליפים ויש כאלה שלא..

עלות עבודה משתנה בין מוסך למוסך מאמין שעלות עבודה תהיה סביב ה1000 פלוס מינוס 

אם כרגע אתה מרגיש שהרכב מתחיל לנסוע כמעט בסוף השיחרור של הדוושה ייתכן בהחלט והקלאץ כבר בסוף חייו וכדאי להחליפו

• אהבתי 1
פורסם
לפני 15 שעות, Maor Hananayev כתב:

ערב טוב

זה מגיע סט קלאץ מושלם

מיסב לחץ,הדיסקת קלאץ עצמה(רפידה כביכול)

והפלטה שיושבת על הקלאץ..

כשמפרקים את הגיר צריך להחליט אם יש צורך בחריטה לגלגל תנופה או לא על מנת שהכל יתפקד חלק ללא קפיצות ורעשים.

בגדול מומלץ להחליף את המחזיר שמן בין המנוע לגיר על הדרך כי כבר מפרקים את הגיר ואם יש מחזיר שמן על הגיר יש כאלה שמחליפים ויש כאלה שלא..

עלות עבודה משתנה בין מוסך למוסך מאמין שעלות עבודה תהיה סביב ה1000 פלוס מינוס 

אם כרגע אתה מרגיש שהרכב מתחיל לנסוע כמעט בסוף השיחרור של הדוושה ייתכן בהחלט והקלאץ כבר בסוף חייו וכדאי להחליפו

תודה על התשובה המפורטת

ביקשור ששלחתי יש את הדיסקת קלאץ עצמה ואת הפלטה שיושבת על הקלאצ? או שזה המיסב לחץ?

מעבר לשני המכלולים והבורג שיש שם, אני מבין שצריך עוד משהו? (שם בצד רגע את המחזיר שמן)

פורסם (נערך)

עברתי על השרטוטים אכן רואים את הדיסקת קלאץ והפלטה שלה

לגבי המיסב לחץ יש מצב שזה הדגם שהמיסב הוא חלק מהמשאבת קלאץ התחתונה

המשאבה יושבת בתוך הגיר תכנון נוראי שהם עשו ברנו ניסאן ודאציה אבל משום מה לא ראיתי את זה שם בשרטוטים

אם הוא חלק מהמשאבה מחליפים אותה גם.

עורך:

מצאתי את זה בתרשים של הגיר עצמו אבל מניסיון יש כמה סוגי משאבות ואני הייתי מחפש לקנות בארץ גם את המשאבה וגם את הסט קלאץ שתהיה התאמה מלאה ואחריות

עריכה אחרונה על ידי Maor Hananayev
פורסם
לפני 21 שעות, Maor Hananayev כתב:

עברתי על השרטוטים אכן רואים את הדיסקת קלאץ והפלטה שלה

לגבי המיסב לחץ יש מצב שזה הדגם שהמיסב הוא חלק מהמשאבת קלאץ התחתונה

המשאבה יושבת בתוך הגיר תכנון נוראי שהם עשו ברנו ניסאן ודאציה אבל משום מה לא ראיתי את זה שם בשרטוטים

אם הוא חלק מהמשאבה מחליפים אותה גם.

עורך:

מצאתי את זה בתרשים של הגיר עצמו אבל מניסיון יש כמה סוגי משאבות ואני הייתי מחפש לקנות בארץ גם את המשאבה וגם את הסט קלאץ שתהיה התאמה מלאה ואחריות

תודה רבה!

מה מחיר הגיוני לכל הסיפור? מהמוסך חלקים + עבודה  

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...