Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיכאל שומאכר

gt180

פוסטים מומלצים

פורסם

מעריצים וקהל היו כי הוא היה מצוין ובלט מאחרים, אחרת לא היו זוכרים אותו יותר מידי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שומאכר, היה ידוע  כפילנתרופ (נדבן) שתרם רבות ללא קבלת תמורה.

כחובב הכדורגל ארגן מספר משחקי צדקה למען מטרות שונות.
תרם כסף לבניית בית ספר לילדים בסנגל.
בסיום המלחמה בבוסנייה הקים בית חולים בסרייבו 
שמיועד לטיפול בילדים שנפגעו בקרבות.
בפרו הקים מרכז תמיכה למחסרי בית המאפשר להם  לקבל מזון לבוש וטיפול רפואי.

כמו כן הוגדר מיכאל שומאכר כאדם הפרטי שתרם הכי הרבה מכספו הפרטי (10 מיליון דולר),
למען נפגעי רעידת האדמה והצונמי שהיה באוקיינוס ההודי בסוף שנת 2004.

• מעניין 2
פורסם
בתאריך 29.9.2024 בשעה 11:19, Derish כתב:

עם כל הכבוד לסבל שלהם, הדרך בה הם בודדו אותו לחלוטין מהתקשורת והמעריצים הייתה לא לעניין. נראה שהם כ"כ פחדו לאבד את הדימוי שלו כספורטאי גיבור ואובר-מנש שעל הדרך גם הפנו גב לקהילה שבנתה אותו ועזרה להם לצבור את הונם. לא היה קורה כלום אילו היו משחררים מדי פעם עדכונים על מצבו או אפילו תמונה או שתיים. בסופו של דבר הוא בסה"כ בן אדם ואני בטוח שרבים מעוקביו היו מעריכים זאת.

נראה לי שהתבלבלת...

הם לא תאגיד ציבורי שמחוייב בדיווח לבעלי מניות ובאמת לא חייבים שום דבר לאף אחד!

האסון שקרה להם לא בר השוואה לסקרנות המציצנית של אנשים. לראות את שומאכר במצב כזה או אחר לא משרת שום מטרה אחרת, חוץ ממציצנות וככזה הופף לשיקול שמחזק את העמדה של המשפחה, שאנו (רובנו המכריע) לא במצב למתוח עליהם ביקורת.

• אהבתי 4

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 27.3.2025 בשעה 16:09, ac cobra כתב:

"עדכון" אחרון בנושא מאדם שמקורב למשפחה

https://sports.walla.co.il/item/3737940

המצב של מיכאל קשה מאוד וכי הוא מתקשר לא באופן מילולי

האם יש פה מצב שבו קרובי משפחה מחזיקים אותו בחיים בשביל רווחי ביטוח?

נשמע לא הומאני מה שעושים לו.

• משעמם 1
פורסם

אז בן אדם שהוא צמח צריך לעשות המתת חסד?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 18 שעות, Gorpi כתב:

האם יש פה מצב שבו קרובי משפחה מחזיקים אותו בחיים בשביל רווחי ביטוח?

נשמע לא הומאני מה שעושים לו.

האמירה של החזקתו בחיים בשביל כסף היא טיפשית וללא בסיס, שומאכר היה אדם עשיר מאוד והיה בעל הסמכי שכר ופרסום מאוד גדולים במהלך שנות ה 2000, וסידר כלכלית את בני המשפחה וחבריו, אך שאין צורך "ברווחי ביטוח", דווקא להפך, כל הטיפולים ותהליך השיקום עולים הון עתק.

מבדיקה מתקדמת יותר בנושא באמצעות מערכות AI עולה כי:

* ב2013 עבר תאונת סקי קשה שגרמה לנזק בלתי הפיך בראש.במטרה להקטין את הנזק הוכנס לתרדמת ובהמשך ביוני 2014 הוצא ממנה.

* שומאכר עבר טיפולים רבים בעשור האחרון במטרה לשמר את מצבו, כיום הוא מתגורר בביתו בסמוך לאגם בז'נבה שוויץ, היה דיבור שאולי עבר למיורקה ספרד,אין אימות לנושא.

* כל נושא הטיפול והשיקום שלו תחת מעטפת סודיות ובדגש על פרטיות המשפחה, לציין כי גם לפני האירוע, שומאכר עצמו היה קנאי למשפחה שלו ומלבדו אף פעם אור הזרקורים לא היה מופנה לילדיו או צוות שמקיף אותו, כיום אישתו ממשיכה באותו קו, כנראה שהיא לא מעוניינת שיראו את בעלה בצורה שהוא נמצא אחרי שהוא היה "דמות על" להרבה אנשים שגדלו בשנות ה 90-2000 בעולם.

*לפני כחצי שנה בתו קורינה התתחתנה והיה "דיבור" כי הוא נכח באירוע, הדבר נמצא כשקר.

*עקב הזמן ומצבו הרפואי אשר מחייב נכוחות/פיקוח של צוות רפואי קבוע 24/7, כתוצאה מכך מספר מועט של חברים קרובים (מנהלי עבר,חברים לF1 ומשפחה נפגשים עם המשפחה) במטרה לחזק את ידייה.

*במהלך 2021 שודר סרט דוקו על שומאכר על ההיסטוריה שלו, אך ללא פרטים חדשים יותר ממה שידוע לנו.

*במהלך השנים האחרונות בוצעו מספר פעולות במטרה לגרות את העצבים של שומאכר, אחת מהן שפורסמה הייתה שהסיעו אותו ברכב מרצדס מדגם AMG במטרה לגרות את החושים בתקווה שזה יחזיר לו נשכחות,אין עדכון אם עזר או לא.

*במרץ 2025 העדכון האחרון היה שהוא כבר לא מתקשר מילולית (משמע בעבר עוד יכל להפיק קולות/צלילים והיה מגיב לסביבה שלו) וכיום ממשיך להיות מרותק ולהגיב באמצעות עינו בלבד.

סיכום שלי:

מיכאל נפגע קשה מאוד בתאונת סקי ב2013, כלל הנראה שאם לא היה אתלט על ומקפיד על צורת אימונים לנהגי מירוץ כלל הנראה היה נהרג במקום, אך הוא שרד והחל תהליך שימור ושיקום בתמיכת המשפחה וחברים קרובים, עם התפחות ההרפואה והטכנולוגיה מצליחים לשמר את המצב הקיים שלו ולהאריך את חייו אבל לא מצליחים לשקם יותר ממה שהיה. הנ"ל לא הולך או מתקשר אלה רק תלוי בצוות הרפואי שמוקף סביבו בכל רגע נתון.המשפחה קנאית למצב ולא מרחיבה בפרטים, אם יתחילו לפרט יותר ממה שאנחנו ידועים, כנראה יהיה סימן לדברים פחות טובים במצבו.

אין ספק שהמצב של שומאכר הוא קשה וכי הוא לא יצא מזה ומדובר באבדה גדולה לעולם המוטורי.

אצטט את בעלי אלפא רומאו "זה שאתה נושם, לא אומר שאתה חי!" 😢

עריכה אחרונה על ידי ac cobra
  • מעניין 2

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

גם את אריק שרון, שכלל לא תקשר, המשפחה החזיקה בחיים מספר שנים. האם זה לטובת האדם? כנראה שלא. לא הייתי רוצה שיחזיקו אותי בחיים במצב של צמח, מעדיף שבמקרה כזה יעשו שימוש בכרטיס האדי שלי 

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, Supertigre כתב:

גם את אריק שרון, שכלל לא תקשר, המשפחה החזיקה בחיים מספר שנים. האם זה לטובת האדם? כנראה שלא. לא הייתי רוצה שיחזיקו אותי בחיים במצב של צמח, מעדיף שבמקרה כזה יעשו שימוש בכרטיס האדי שלי 

אני מסכים. לדעתי במצב של צמח עם פגיעה שניתן להוכיח רפואית שלא ניתן לשיפור, יש קונצנזוס רפואי שהמתת חסד זה הדבר ההומאני לעשות.

הומאני כלפי האדם, כלפי משפחתו וכלפי חולים אחרים במצב שמאפשר החלמה שזקוקים לתשומת לב רפואית.

מעניין אם שומאכר שעבד בספורט מסוכן כל כך חתם על איזה כרטיס של תרומות.

אגב, הבן אדם גר בשוויץ שזו הבירה של המתות החסד. אין שם מגבלות חוקיות בנושא בניגוד לישראל.

לא יודע אם במקרה של אריק שרון היה ניתן לעשות משהו אבל בשוויץ הכל אפשרי.

עריכה אחרונה על ידי Gorpi
פורסם
לפני 4 שעות, Gorpi כתב:

יש קונצנזוס רפואי שהמתת חסד זה הדבר ההומאני לעשות.

רפואה זה מדע מדוייק. 

מה הקשר בין זה לשיקולים מוסריים ואתים?

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...