Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סנן חלופי לתמי4?

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

עומד להגמר לי החוזה של ה 36 חודשים בתמי4, המכשיר במצב טוב (פרימו) ולא קראתי להם פעם אחת ב-3 שנים האלה.

ראיתי שמסלול השירות עולה 70 שח וזה הזייה בעיני, הצטרפתי לקבוצת פייסבוק מוכרת וכל בפואנטה שם זה שיש מנהל ששמו מתחרז עם ג׳וני והוא מוכר פליטרים. נראה לי קצת מסחרה.

יש לכם המצלה מה לעשות עכשיו ? ללכת למסלול שירות שלהם בהנחה? ( הציעו חמישים אחוז הנחה ל3 חודשים, הפילטרים מתחלפים פעם בחצי שנה אז מה זה נותן לי?)..

פורסם

אני התנתקתי מהם לפי שנה, לא מתחרט לרגע.

אפשר לרכוש פילטרים מקוריים של תמי 4 ממוכרים פרטיים באתרי יד 2.

אפשר לחבר מעקף עם פילטר חיצוני של חברה מוכרת ואיכותית. (זאת האופציה הכי זולה)

להשאר מנוי לתמי 4 זאת האופציה הכי יקרה.

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

משתמש בפילטר חיצוני כזה שעולה 50 ש"ח ומעקף פנימי בתוך המכשיר לפני המלצה של איציק נ.

לא ביצעתי בדיקות מעבדה להשוות את רמת הסינון של הפילטר הזה עם הפילטר המקורי של  תמי 4. 

20220823_160759.thumb.jpg.703e138d309bdb339648123d2acf630f.jpg.5ea9188b65eb4dfdb32a8801d2a7b7ea.jpg

20220909_162542.jpg.0f7462054df7e6fee8d676e7cfafdc75.thumb.jpg.8d77bb4a576972feb1d7ebd90ab5491c.jpg

פורסם
לפני 25 דקות, Buki כתב:

משתמש בפילטר חיצוני כזה שעולה 50 ש"ח ומעקף פנימי בתוך המכשיר לפני המלמה של איציק נ

מחיר עדכני כ 70 ₪.

פילטר מעולה.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש מעקף שאפשר דרכו להתקין מסנן חיצוני: מעקף לתמי 4 דגמי Primo / Family - פילטר אאוטלט (filteroutlet.co.il)

מסנן תחליפי עולה המון, יותר מתמי 4 משום מה: מסנני מים לתמי 4 ב- KSP למטבח

מה שכן אני אוהב במסנן המקורי של תמי 4, שהם ממש רושמים מפרט של מה הם מסננים וכמה אחוזים כגון תרופות, הורמונים, חומרי הדברה מתכונות וכו... מידע שלא מצאתי בשום סנן תחליפי

image.thumb.png.15cb307590f8e291b79cfe10d4431778.png

פורסם
לפני שעה, adi89 כתב:

יש מעקף שאפשר דרכו להתקין מסנן חיצוני: מעקף לתמי 4 דגמי Primo / Family - פילטר אאוטלט (filteroutlet.co.il)

מסנן תחליפי עולה המון, יותר מתמי 4 משום מה: מסנני מים לתמי 4 ב- KSP למטבח

מה שכן אני אוהב במסנן המקורי של תמי 4, שהם ממש רושמים מפרט של מה הם מסננים וכמה אחוזים כגון תרופות, הורמונים, חומרי הדברה מתכונות וכו... מידע שלא מצאתי בשום סנן תחליפי

image.thumb.png.15cb307590f8e291b79cfe10d4431778.png

צודק, תמי4 הכי מסודרים בנושא אבל הם ממש שוחטים במסלול השירות

המעקף נראה על פניו קל להתקנה, מעניין

תודה

בתאריך 27.9.2024 בשעה 04:25, THELAD כתב:

אני התנתקתי מהם לפי שנה, לא מתחרט לרגע.

אפשר לרכוש פילטרים מקוריים של תמי 4 ממוכרים פרטיים באתרי יד 2.

אפשר לחבר מעקף עם פילטר חיצוני של חברה מוכרת ואיכותית. (זאת האופציה הכי זולה)

להשאר מנוי לתמי 4 זאת האופציה הכי יקרה.

מעניין איך פרטיים מוכרים מקורי? למה שהם לא יחליפו לעצמם כבר?

לפני 13 שעות, Buki כתב:

משתמש בפילטר חיצוני כזה שעולה 50 ש"ח ומעקף פנימי בתוך המכשיר לפני המלצה של איציק נ.

לא ביצעתי בדיקות מעבדה להשוות את רמת הסינון של הפילטר הזה עם הפילטר המקורי של  תמי 4. 

20220823_160759.thumb.jpg.703e138d309bdb339648123d2acf630f.jpg.5ea9188b65eb4dfdb32a8801d2a7b7ea.jpg

20220909_162542.jpg.0f7462054df7e6fee8d676e7cfafdc75.thumb.jpg.8d77bb4a576972feb1d7ebd90ab5491c.jpg

תודה, מעניין מאוד

גם אותו מחליפים כל חצי שנה? נורה אני מניח שגם אתה קונה ומחליף כל שנה? האם הרגשת/טעמת הבדל באיכות המים?

פורסם
לפני 7 דקות, MZN כתב:

תודה, מעניין מאוד

גם אותו מחליפים כל חצי שנה? נורה אני מניח שגם אתה קונה ומחליף כל שנה? האם הרגשת/טעמת הבדל באיכות המים?

על הפילטר הזה רשום שיש להחליף אותו כל חצי שנה או כל 1250 גאלון מים, שזה 4700 ליטר. לדעתי אפשר להגיע לכמות כזו בחצי שנה רק אם המכשיר מותקן במקום ציבורי. 

בבית הצריכה נמוכה בהרבה אז הולכים לפי חצי שנה.

אם אתה שואל אותי, אני לא מרגיש הבדל בטעם של המים בין פילטר מקורי לפילטר הזה אבל אני גם בקושי מרגיש הבדל בטעם של המים מהברז שהיו במקרר  לבין הטעם של מים מתמי 4 אז אולי אני לא דוגמא 😁

נורה בגדול לא מחליף, לא השתכנעתי שצריך להחליף נורה כל עוד היא דולקת. 

• אהבתי 1

פורסם

יש קבוצה בפייסבוק של בעלי תמי4 שהתנתקו משטראוס מים ומתפעלים את המכשיר בעצמם, כולל החלפות פילטרים וכו'.

אני ממליץ לנסות לשאול גם שם.

אני אישית מחליף נורה אחת לשנה ומסנן אחת לחצי שנה, בהתאם להוראות של שטראוס.

לא הרגשתי בהבדל במים כשהחלפתי אותם.

את החלקים האלו קניתי יד2 חדשים, כשאני חיפשתי היה די הרבה היצע.

בנוגע לפילטר לא מקורי - אם בחרת ללכת על הפילטר שלהם ולא כפי שהציעו פה, אז קנה את המקורי ולא שטויות אחרות, הרבה בפייסבוק התלוננו על מסנן "חלופי" "מותאם" שלא באמת היה מתאים ובסופו של דבר נאלצו להחליף לאחד מקורי.

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

אני רוכש באתר הזה:

https://www.bluwater.co.il/p/ערכה_שנתית_תמי_4_פמילי_MAZE_זוג_סננים_ונורה

רק שים לב למצוא איזה סנן אתה צריך.

עד עכשיו ללא בעיות (וגם לא ניראה לי שיהיו).

את השירות שלהם לקחתי רק לשנה אחת(אין כאופציה באתר, אבל ניתן בשיחה טלפונית), כל שאר הזמן רוכש לבד מתי שצריך 

פורסם

במחיר הזה (640 ש"ח לשנה) אולי עדיף כבר לעשות מסלול שרות שנתי ב 70 ש"ח לחודש (יוצא 840 לשנה) ולקבל את הפילטרים עד הבית + שרות תיקונים.

פורסם (נערך)

אפשר להזמין גם מאמזון פילטר 1/4 לברי מים ומקררים, יוצא בערך 10 דולר לפילטר שמחזיק חצי שנה-שנה, אפשר להתקין אותו מתחת לכיור ולא מאחורי המכשיר כמו שרוב האנשים מתקינים. משער שהם לא פחות טובים מהפילטרים של שטראוס מים, אם כי לא בדקתי זאת בתנאי מעבדה.

עריכה אחרונה על ידי THELAD

פורסם

אין לי שמץ אם המנורה באמת עושה משהו. שכנעו אותי שלא.

ביטלתי אותה, קניתי מעקף פילטר בטמבוריה ומסנן קו אמריקאי. שיושב מתחת לכיור מטבח.

זיל הזול וכמעט כל מה שיתקלקל אפשר לתקן ולהשיג חלפים בקלות.

פורסם

איך ביטלת אותה? לי יש פרימו משנת 19, והבנתי שלא ניתן לבטל החל משנתון מסויים.

פורסם

למה צריך לבטל את המנורה? מה זה נותן? מה הבעיה אם היא תישאר במקום? רוצה תחליף, לא רוצה אל תחליף. למה לבטל?

• תוכן חדש...