Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בפרקים הקודמים

כעת המצב התייצב ונשען על 2 דברים בעיקר (שאני שמתי לב אליהם) שינה וזיכרון.

המחלה לא מוכרת לכן גם אין הרבה מחקרים שאפשר להפיק מהם תועלת.

מצאתי בחור שפירסם פרוטוקול ראשוני ושנראה לי די מתאים עבורי (בלי יותר מדי זריקות של סטרואידים ושות').

מבלי ללכת סחור סחור, ניגש לעניין.

מה אני צריך:

1. אני צריך אפליקציה לספירת קלוריות/תזונה לצורך אבחון ראשוני לגבי החוסרים שיש לי בגוף. צריך אפליקציה שמותאמת לחיך הישראלי. אשמח להמלצות. ראיתי של אלטמן אבל בטח יש פה אנשים שניסו אפליקציה אחת או שתיים.
  2. מישהו שמבין במיקרוביולוגיה ויכול לתת את דעתו או לפחות לכוון לאן ללכת לייעוץ מורכב שכזה. קשה לי להאמין שישראל ישראלי מאמן כושר/בריאות/תזונה וכו' יוכל לתת את הדעת על כזה דבר..

פרוטוקול סואט אנד מיי.pdf

ועזבו את הקטע שמצאתי בחור אחר (לא הבחור שהבאתי פה את הפרוטוקול שלו) שמציע את מרכולתו באזור ה3 אלף דולר ל3 חודשים. אין לי עדות ממקור ראשון אבל כבר שמעתי על מקרה מוות אחד לפחות ממנו (עד כמה שאפשר להאמין לדברים ברדיט).

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אין לי הרבה לתרום לשירשור, אולי חוץ מדיס-המלצה: אל תיקח אפליקצית ספירת קלוריות סינית.

זה למה:

Disturbing Chinese calorie app... - 9GAG

• מצחיק 4

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 3 שעות, ברווז כתב:

אין לי הרבה לתרום לשירשור, אולי חוץ מדיס-המלצה: אל תיקח אפליקצית ספירת קלוריות סינית.

זה למה:

Disturbing Chinese calorie app... - 9GAG

אין הרבה קלוריות בראש כלב 

אני מקווה שהתקדמו דברים בשנים האחרונות אבל לפי מה שאני זוכר לא ממש מצאתי אפליקציה  שעוקבת על צריכת (ובזבוז) קלוריות 

אם אוכלים דברים באריזה אז קל לעשות מעקב אבל אם אוכלים עוף בתנור או קונים בורקס גבינה מה עושים?

בזמנו שעשיתי מעקב זה היה במעקב ידני משוער (אבל זה לא היה לצורך רפואי כמו שלך)

פורסם (נערך)

אני מברר. יש לי חבר מחזיק משקל קטן והאפליקציה אומרת לו לפי סוג האוכל-לי סמוך על אפליקציה שתזהה את גודל האוכל לא נישמע לי מדוייק 

לאפליקציה קוראים קלוריה

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם

הend game פה זה לדעת איפה החוסרים שיש לי מבחינת אוכל, איזה מאכלים אני צריך להוסיף על מנת להתאזן מבחינת קלוריות ובריאות כללית, חומצות אמינו, ויטמינים וכו'.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 11 דקות, חולגי כתב:

לא ברור לי עוד מהפוסט הקודם שלך - האם עשית בדיקות מקיפות לברר את המצב שלך ?

איזה בדיקות אתה ממליץ לעשות?

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

איני רופא וגם אם הייתי רופא - לא בדקתי אותך ולא תשאלתי אותך ככה שאיני יכול להמליץ אילו בדיקות עליך לבצע.

אין לך איזה רופא משפחה טוב (שיש לך עליו חוו"ד טובות, שיוכל להקשיב לך) שתוכל לגשת אליו ושהוא יחליט אילו בדיקות לתת לך ?

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני 15 דקות, חולגי כתב:

אין לך איזה רופא משפחה טוב (שיש לך עליו חוו"ד טובות, שיוכל להקשיב לך) שתוכל לגשת אליו ושהוא יחליט אילו בדיקות לתת לך ?

סליחה אם זה נשמע שתקפתי אותך. ממש לא!

הלכתי אל רופאת המשפחה, היא לא ידעה על הפטריה הזו שום דבר וגם לא ידעה איזה בדיקות לתת.

רוב המידע שאני מצליח לאסוף מגיע מreddit אז הכל בעיקרון מוגבל (וגם בקבוצה שמתעסקת בזה מוחקים פוסטים של אנשים ספק מטרילים ספק אמיתיים☹).

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

הכל טוב (לא הרגשתי נימה של תקיפה).

אני יכול להניח שלא שמעה (הרופאה) על הפטרייה, אבל בדיקות היא כן יכלה לתת. כנראה שלא התעקשת מספיק על זה.

שוב, איני רופא, אבל בדר"כ (איפה @sperial ?) מתחילים בבדיקות דם כלליות.

לא מאוחר לחזור ולבקש. אם צריך - אז לדרוש (הרי גם ככה רצוי לבצע בדיקות כאלה כל זמן מסויים).

alfa 156 2.5.

פורסם

איני רופא, אבל איך בדיוק אתה אמור לבדוק חוסרים בגוף לפי תזונה?

קראתי שלבדיקה מדוייקת צריך לבדוק בתאים, לא מספיק בדם ואת זה לא עושים בארץ.

תבדוק תזונת פליאו/קטגונית כי אנשים מדווחים שזה עוזר להם בתפקודי המח וגם שינה.

ביוטיוב יש ערוץ של Dr. Eric Berg אולי תמצא שם מידע מועיל.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

האמת הי שהשרשור הזה הוא הפעם היחידה בה נתקלתי בביטוי "פטריית רעמת האריה".

מה שאני מציע הוא שתנסה לאתר את השמות הלועזיים של החומר ותפנה (ועדיף שרופאת המשפחה תפנה) למרכז הארצי למידע בהרעלות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...