Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי הפנסיונר שוקל לקנות משם רכב, ביקשתי ממנו להזהר כי מגרשים באופן כללי זה עסק ריסקי בהשוואה למוכר פרטי. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המגרש או שמע עליו בהקשר שלילי או חיובי. זה עמוד הפייסבוק שלו: https://www.facebook.com/p/TRADE-CAR-100031958997269/

פורסם

אני אחזור על בפעם המי יודע כמה: אין דבר כזה מגרש "טוב" ומגרש "רע" אם היה דבר כזה מגרשים "רעים" היו (ועדיין) נעלמים מהנוף די מהר כי כל המגרשים בנויים על חבר מביא חבר, ולקוחות חוזרים.

כל רכב לגופו - יש לבדוק את הרכב בשבע עיניים, ולקחת כל מה שהמוכר אומר בערבון מוגבל.

לקחת את הרכב למכון בדיקה מטעמך גם אם המוכר מציג טופס בדיקה.

יש לבדוק עבר ביטוחי ע"י דוח של חברות הביטוח.

בהצלחה :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני שמעתי פה דברים לא טובים על טריידמוביל, אבל מהנסיון שלי הם מעולים ואני עם רכב שקניתי משם כבר 7 שנים בלי תקלות כלל, עם היסטורית טיפולים כמו שצריך.

מצד שני, במגרש של חבר של אבא שלי רכשתי רכב:

1. כמעט בוודאות הוחלפה דלת או לכל הפחות נצבעה, ואפילו לא באותו גוון (ראו רק בזווית מסוימת)

2. גיר גמור

3. בעיית מצתים במנוע (נכבה לי באמצע נסיעה)

4. בוודאות לא עבר טיפולים כמו שצריך

כפי שציינו, צריך לבדוק את הרכב ולא את המגרש - עם זאת, רכבים שמגיעים למגרש לעיתים לא הצליחו למכור אותם בצורה רגילה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...