Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להביא רכב יד2 לארץ?

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רציתי לדעת איך\אם יש אפשרות להביא (import) רכבים יד2 לארץ?

במיוחד חשבתי על צ'רי 7 מקומות כמו הדגם טיגו הראשון (2018?) כי החברה מתחילה רק ב2022 כאן אם אני לא טועה

תודה!

פורסם

לא ניתן, עד שנתיים על הכביש או רכב אספנות בלבד... אלה אם אתה עולה חדש או תושב חוזר שמביא איתו את הרכב האישי שלו.

ולמה לעזאזל להביא צ'רי?

מקס

<-- זה היעד :evil:

פורסם

תודה רבה על תשובתך.

חשבתי שצ'רי טוב... אני מחפש אוטו 7 מקומות. כתבתי על זה לפני כמה חודשים בפורום, והתשובות בזמן היו מאזדא 5, ואאוטלנדר. עכשיו יש פרמטרים חדשים לתשלום, בזמן הייתי יכול רק עד 30000, והיום אני יכול 80000 עם מימון. חבר אחד הראה לי את הטיגו 7 שלו ודיבר אלי על מחירים ואיכות, בגלל כל זה חשבתי... 

המצב בארץ של 100% מיסים על הפנים. וגם ההיסטוריה של אנשים עם רכבים צרפתיים מפריד גם, שאלתי מספר אנשים ו90% אמרו לי שהיה להם הרבה בעיות איתם. המטרה שאני לא אלך למוסך הרבה.

פורסם
לפני 8 דקות, LightBen כתב:

המטרה שאני לא אלך למוסך הרבה.

לדעתי זאת המטרה של רוב רוכשי המכוניות.

באופן כללי אני לא מכיר את המותג, אבל עדיין יש גיר ידני. וחבר שהיה לו דאסטר היה מרוצה מאוד מאוד. 

אבל בדקת דאצ'יה ג'וגר? נדמה לי שעדיין יש עם גיר ידני. 

יש שם 7 מקומות, ויש פרסומת עכשיו שהמחיר זול יותר ממה שהיה קודם. 

אולי יש כאלה יד 2 - ואז ייכנסו בתקציב. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני שעה, LightBen כתב:

תודה רבה על תשובתך.

חשבתי שצ'רי טוב... אני מחפש אוטו 7 מקומות. כתבתי על זה לפני כמה חודשים בפורום, והתשובות בזמן היו מאזדא 5, ואאוטלנדר. עכשיו יש פרמטרים חדשים לתשלום, בזמן הייתי יכול רק עד 30000, והיום אני יכול 80000 עם מימון. חבר אחד הראה לי את הטיגו 7 שלו ודיבר אלי על מחירים ואיכות, בגלל כל זה חשבתי... 

המצב בארץ של 100% מיסים על הפנים. וגם ההיסטוריה של אנשים עם רכבים צרפתיים מפריד גם, שאלתי מספר אנשים ו90% אמרו לי שהיה להם הרבה בעיות איתם. המטרה שאני לא אלך למוסך הרבה.

יבוא אישי משתלם בדכ רק ברכבי יוקרה.

צ'רי הוא סיני.

מאזדה ומיצובישי הם מותגים יפנים

פולקסווגן טיגואן הוא בכלל גרמני

אז איך הגעת לצרפתים?

לגבי מימון תבדוק טוב את האותיות הקטנות במיוחד בזמן האחרון זה לא משתלם.

נראה לי שאתה צריך לעשות הרבה שיעורי בית לפני שתמשיך.

בהצלחה!

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)

@saar5555 תודה רבה, אני אסתכל. ידני אי אפשר כי אשתי לא יודעת.

@borsood אני במקור צרפתי ובצרפת אין כזה כל כך בעיות עם הצרפתיים כמו כאן בארץ, פלוס הם זולים, בגלל ה2 סיבות האלא הגעתי לחשוב עליהם. אני עושה שיורי בית כבר כמה חודשים אבל לא פשוט... ממשיך ממשיך ובזכות אנשים כמוכם אני מתקדם לפחות לעט לעט.

בינתיים אני חושב על מאזדה 5 לקנייה ישרה או לאווטלנדר עם מימון (ואני צריך לבדוק את המימון כמו אמרת)

המזדה זה יותר טוב בחינת כלכלי, רק מרגיש מאוד "פלאסטי". האווטלנדר טוב אבל עדיין, חשבתי האם יש לי טפשרות להנות במשהו שמרגיש קצת חדש, בגלל זה חשבתי סיני\צ'רי... אבל אולי אין לי תקציב\אפשרות עדיין...

עריכה אחרונה על ידי LightBen
פורסם

תפרט את התקציב שיש לך עם מימון ובלעדיו, כמה נוסעים יהיו בדרך כלל כמות הנסיעה המצופה בשנה, סדרי העדיפיות, ותקבל את האפשרויות שיש.

יש כמה שרשורים מהזמן האחרון על רכבי 7 מקומות. אני ממליץ שתקרא אותם גם אם אין התאמה למה שאתה צריך או יכול, אבל תוכל ללמוד מהם משהו.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...