Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכשיר קשר לטווח ארוך - מה הפרוצדורה?

RedLabel

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

קניתי זוג מכשירים כאלה:

https://www.motorolasolutions.com/en_xu/products/mototrbo/portable-radios/discontinued/dp540.html#tabproductinfo

עלו 1200 ש"ח פלוס מע"מ למכשיר.

לפני 8 דקות, saar5555 כתב:

לגבי האגרה השנתית,

להבנתי ברגע שהמכשירים פתוחים לקליטה.. זה פתוח, אז האגרה היא על התדרים? 

זה גם מה שאבא שלי שאל. אם אני לא משלם את האגרה בשנה הבאה, מה מונע ממני להמשיך להשתמש בקשר? כנראה שכלום, אבל יכול להיות שהתדר הזה יוקצה למישהו אחר, שעלול להתלונן למשרד התקשורת אם יש מישהו נוסף על הקו.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נחמד מאוד המכשירים הללו, נראים כמו מה שצהל משתמש בו.

כמה האגרה בת'כלס אחרי השנה הראשונה עולה? או שנותר על ה140 שקל?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האגרה היא תמורת הזכות לשדר במקטע מהספקטרום האלקטרומגנטי. מן הסתם מקטע משותף ללא מעט מכשירים. העלות - תלויה בשירות, מ-20 ש״ח בשנה לחובבי רדיו (שדווקא מורשים לשדר בהרבה תחומים ושיטות שידור) ועד הרבה מיליונים לגופים כמו חברות סלולר. תחשוב על כך שחלק מהתשלום החודשי שלך תמורת השירות הסלולרי עובר למדינה באמצעות הספק כ״אגרת תדרים״.״

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואי זה מה זה מיותר.

שווה לך להוציא 3000 שקל למצב בו לא תהיה תקשורת בשטח בנוי למשך יומיים?

זה נשמע לי כל כך קיצוני.

וגם אתה לא יודע איזה הפרעות יהיו, לך תדע אם אין עוד 10 כמוך באותו תדר באותו מיקום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל אחד עושה את השיקול שלו. לאחד זה נראה קיצוני לשים מים לשלושה ימים בממד, ולאחר לקנות גנרטורים וסוללות באלפי שקלים זה הגיוני מאוד. מבחינתי להיות מסוגל לדבר עם קרובי משפחה בכל מצב, שווה את הכסף.

לגבי השימוש בתדר, ממה שהבנתי ממוטורולה התדר הספציפי שלי שייך רק לי, כל אחד מקבל תחום תדרים טיפה שונה ולא אמור להיות אף אחד על אותו התדר בדיוק כמוני, לכל הפחות לא באותו אזור גאוגרפי.

לפני 13 שעות, saar5555 כתב:

תודה רבה על הפירוט, אשמח לדעת כמה זמן הסוללה מחזיקה בין טעינה לטעינה.

אם הם יהיו בשימוש קבוע אדאג לעדכן 😅 זה יקרה רק אם הטלפונים יפלו, מקווה שלא נגיע לזה.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel
  • אהבתי 1

"ai motoare capul doare"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לך הורים מבוגרים שאולי יזדקקו לסיוע אתה תשים גם פי 10.

הנורים שלי גרים 80 מטר ממני עם קו ראיה ממרפסת למרפסת. בתחילת המלחמה כשהשכונה שלנו חטפה חזק מאוד כל אזעקה היינו רואים אחד את השני כשהיינומיוצאים לבדוק שהצד השני לא חטף (בניינים צמודים סביב שנינו חטפו פגיעות ישירות ואצל שנינו היו נזקים של רסיסים).

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 דקות, RedLabel כתב:

לגבי השימוש בתדר, ממה שהבנתי ממוטורולה התדר הספציפי שלי שייך רק לי, כל אחד מקבל תחום תדרים טיפה שונה ולא אמור להיות אף אחד על אותו התדר בדיוק כמוני, לכל הפחות לא באותו אזור גאוגרפי.

יש שם "ערוצים" - ותגיד למשפחה לשים על ערוץ מסוים (אחד המספרים).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 שעות, RedLabel כתב:

קניתי זוג מכשירים כאלה:

https://www.motorolasolutions.com/en_xu/products/mototrbo/portable-radios/discontinued/dp540.html#tabproductinfo

עלו 1200 ש"ח פלוס מע"מ למכשיר.

זה גם מה שאבא שלי שאל. אם אני לא משלם את האגרה בשנה הבאה, מה מונע ממני להמשיך להשתמש בקשר? כנראה שכלום, אבל יכול להיות שהתדר הזה יוקצה למישהו אחר, שעלול להתלונן למשרד התקשורת אם יש מישהו נוסף על הקו.

לפני כ 35 שנים הייתי טכנאי שרות, ברכבים היה מותקן לנו מכשירי קשר של מטורולה.

היה לנו כביכול תדר משלנו, אך דיי הרבה פעמים כשהייתי לוחץ על ה ptt היה נשמע צליל שכביכול נקרא לו תפוס, הייתי מנסה כל כמה דקות עד שהייתי יכול לדבר. כך שיש טכנולגיה שכנראה מעמיסה כמה לקוחות שונים על אותו תדר של שיחה מבלי שכל לקוח ישמע את השני.

בדומה לכך שבזק פעם שיתפה שני לקוחות שונים על אותו קו נחושת אך עם מספרים שונים.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
עדכון חברה למוטורלה.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואו. כמה שסבלתי מה״קו המשותף״ של הדואר, הבנות בנותֶהעשרה של ה״שותפים״ השתמשו בטלפון כאינטרקום וניתקו אותנו מהטלפון למשך שעות ברציפות. כמה שנים אחר כך, כשהיה לי קו משלי, התקינו לי איזה דופלקסר שפתר את הבעיה.

@Ron Poh בתקופה שעליה אתה מדבר היתה שיטה שנקראה בארץ ״רב גל״, שאפשרה כל מיני פיצולים ושילובים של רשתות שונות באמצעות אותו מכשיר, אני חושב שבאמצעות ניהול ממסרים, אבל אל תתפוס אותי לגבי פרט זה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 27 דקות, sperial כתב:

ואו. כמה שסבלתי מה״קו המשותף״ של הדואר, הבנות בנותֶהעשרה של ה״שותפים״ השתמשו בטלפון כאינטרקום וניתקו אותנו מהטלפון למשך שעות ברציפות. כמה שנים אחר כך, כשהיה לי קו משלי, התקינו לי איזה דופלקסר שפתר את הבעיה.

אשמח שתרחיב יותר על החווייה...

• מצחיק 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במונחים מודרניים, תחשוב שהאינטרנט נעצר 10 מ׳ מביתך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, אלעדית כתב:

אשמח שתרחיב יותר על החווייה...

לסבתא שלי היה קו משותף.

ושתבין לא מדובר על תחילת המאה הקודמת, מדובר על תחילת שנות התשעים בעיר בגוש דן.

אז השותפה של סבתא הייתה אישה מבוגרת שהחיים שלה היו לקשקש בטלפון. כל זמן כמעט, אבל ממש כל זמן, סבתא הייתה מרימה את הטלפון ומקבלת ישר צליל תפוס של אין קו.

ולפעמים באמת רוצים ליצור קשר דחוף בגלל שלא מרגישים טוב או לסדר משהו.

לבסוף דיי מהר לאחר כמה תלונות בבזק הפרידו את הקווים.

ממש לא מובנים בזק, הרי האינטרנס הוא להפריד קווים ולהינות מיותר שיחות.

בנוסף אם לפחות הייתה הטבה כספית בגין קו משותף, גם זה לא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...