Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכשיר קשר לטווח ארוך - מה הפרוצדורה?

RedLabel

פוסטים מומלצים

לפני 3 שעות, arik100 כתב:

וואי זה מה זה מיותר.

שווה לך להוציא 3000 שקל למצב בו לא תהיה תקשורת בשטח בנוי למשך יומיים?

זה נשמע לי כל כך קיצוני.

וגם אתה לא יודע איזה הפרעות יהיו, לך תדע אם אין עוד 10 כמוך באותו תדר באותו מיקום.

מה שעזר ליישוב שלי בשביעי היו וואצפ, נשק וכמות גדולה של אנשים בתפקידים שונים

אם אפשר להקביל וואצפ זה בעצם תקשורת.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לפני 11 שעות, DareDevil כתב:

אם מחר יש הפסקת חשמל, לא יעזור לך וואטסאפ. אולי הסלולרי יפעל, אך לא יהיה לך אינטרנט.

כיום, השרידות של מתקני הסלולר זה להפסקת חשמל של כ-2 שעות. בחלק מאתרים בצפון - עלו לשרידות של 12 שעות (לפי פרסומים של משרד החוסר תקשורת).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 שעות, guya72 כתב:

אם מחר יש הפסקת חשמל, לא יעזור לך וואטסאפ. אולי הסלולרי יפעל, אך לא יהיה לך אינטרנט.

כיום, השרידות של מתקני הסלולר זה להפסקת חשמל של כ-2 שעות. בחלק מאתרים בצפון - עלו לשרידות של 12 שעות (לפי פרסומים של משרד החוסר תקשורת).

מישהו דיבר על סלולר כמשהו שאפשר להחזיק לאורך זמן?

אם מחבלי הנובחה היו מטפלים במגדלי הסלולר שקרובים ליישוב, כנראה שלא היה לנו תקשורת.

לכן, הסכמתי שמכשיר קשר כמו שפות"ש קנה זה דבר מעולה, אפשר גם לקנות מכשיר פשוט למי שרוצה ולא צריך טווח גדול כמו פות"ש..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 8.8.2024 בשעה 20:34, RedLabel כתב:

קניתי זוג מכשירים כאלה:

https://www.motorolasolutions.com/en_xu/products/mototrbo/portable-radios/discontinued/dp540.html#tabproductinfo

עלו 1200 ש"ח פלוס מע"מ למכשיר.

זה גם מה שאבא שלי שאל. אם אני לא משלם את האגרה בשנה הבאה, מה מונע ממני להמשיך להשתמש בקשר? כנראה שכלום, אבל יכול להיות שהתדר הזה יוקצה למישהו אחר, שעלול להתלונן למשרד התקשורת אם יש מישהו נוסף על הקו.

קודם כול תתחדש.

במחיר ששילמת הייתי מצייד כיתת כוננות במכשירי קשר אבל לא תוצרת מוטורולה.

חבל שלא פנית אל Israel Lavee שלמיטב זיכרוני היה מייבא מכשירי קשר תוצרת BAOFENG שנחשבים די טובים.

לצערינו מה שמתפגר ראשון במכשירי קשר זו הסוללה הנטענת לכן בחלוף כ-3 שנים כדי להצטייד בסוללת גיבוי.

דרך אגב חלק גדול מחברות האבטחה קונים מכשירי קשר וציוד נוסף תוצרת BAOFENG.

https://www.baofengradio.com/

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 9.8.2024 בשעה 13:06, DareDevil כתב:

יש הבדל תהומי בין יישוב לבין עיר מבחינת תקשורת אלחוטית

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים