Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתכנן לעשות טיפול 10K לאוטו.

אני שוקל להוציא את הפלגים ודרך החורים האלו לשים קצת פלאש לתוך תא בעירה על מנת להוריד את כל הלכלוך מהרינגים והבוכנות.

מה ההשלכות של מעשה כזה?

תודה לכל העונים.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

לא מומלץ אתה יכול להזיק לגומיות שסתומים ושאר מיני אטמים שיבואו במגע ישיר עם החומר. למרות שזה יכול להועיל ואולי לא יגרם נזק, למה לקחת צ'אנס תכניס, למיכל דלק או שתבצע אינפוזיה כמו שמומלץ בשירשור

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=44

חכה בסבלנות אל תחפז

פורסם

אני לא מזמן החלפתי שמן מנוע + פילטר שמן, לפני הכל קניתי "פלאש למנוע", שזה בעצם איזה חומר מרוכז על בסיס נפט (נראה לי) שמכניסים דרך פתח השמן ומריצים את המנוע איזה 10 דקות איתו ולאחר מכן מרוקנים וכל הגיפה והלכלוך המצטבר יוצא ביחד אם השמן- אחרי זה מחליפים פילטר ושמים שמן חדש - ונוסעים. החומר עלה לי איזה 18 שקל, שמן 60 ופילטר 25. סה"כ סבבה אם אתה עושה את זה לבד (איזה מוסך רצה ממני 250 שקל על חומרים + עבודה). מקווה שזה רלוונטי לגבי השאלה שלך...

זה החומר:MF2C.jpg

פורסם

אז חסכת 150 שקל אבל אין לך אחריות אם הפלאש מנוע הורס גומייה ומתחילה לך נזילה.

יש דברים שעדיף לעשות במוסך וזה אחד מהם, החלפת שמן ופילטר אני מסכים שאפשר לעשות לבד בבית אבל פלאש מנוע הייתי מבצע רק במוסך בגלל האפשרות הקטנה שתתפתח נזילה ולא תיהיה לי אחריות.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
שלום לכולם

אני מתכנן לעשות טיפול 10K לאוטו.

אני שוקל להוציא את הפלגים ודרך החורים האלו לשים קצת פלאש לתוך תא בעירה על מנת להוריד את כל הלכלוך מהרינגים והבוכנות.

מה ההשלכות של מעשה כזה?

תודה לכל העונים.

תגיד, משעמם לך ? השתגעת ? אתה מחפש לעצמך צרות ?

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לא מומלץ אתה יכול להזיק לגומיות שסתומים ושאר מיני אטמים שיבואו במגע ישיר עם החומר. למרות שזה יכול להועיל ואולי לא יגרם נזק, למה לקחת צ'אנס תכניס, למיכל דלק או שתבצע אינפוזיה כמו שמומלץ בשירשור

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=44

חכה בסבלנות אל תחפז

שלום.

רק תסביר לי איך יגיע הפלשינג מחלל הצילנדר לגומיות השסטומים?

אתה כותב דברים סתם זה לא יתכן בחיים , תיפתח ספר ותלמד את הנושא ואז תבין איזה שטות כתבתה.

בכללי אסור בשום אופן להכניס חומר ניקוי או פלשינג לחלל הצילנדר כי הוא יעשה רק נזק ולמה?

כי הפחם שיתפורר ישאר לכוד בחלל הצילנדר ולא יכול לצאת משסטום הפליטה החוצה.

כמו כן אסור לנקות את הפיח מראש הבוכנה כי המנוע יתחיל לאכול שמן.

לסיכום רד מהראיון הזה כי הוא גרועה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

איציק

קראתי באיזה פורום אנגלי שזה מומלץ לרכב שעבר הרבה קילומטרים,הרכב שלי עבר 148000...אני מאמין שזה כבר די הרבה.

פורסם
..בכללי אסור בשום אופן להכניס חומר ניקוי או פלשינג לחלל הצילנדר כי הוא יעשה רק נזק ולמה?

בברכה בני ל.

אני מתכנן לסובב את גל הארכובה באופך ידני ואז להוציא את כל הלכלוך אם קןמפרסור דמויי שואב אבק בתפקידו.

פורסם
אני מתכנן לסובב את גל הארכובה באופך ידני ואז להוציא את כל הלכלוך אם קןמפרסור דמויי שואב אבק בתפקידו.

איציק

שלום.

רק תסביר לי איך יגיע הפלשינג מחלל הצילנדר לגומיות השסטומים?

אתה כותב דברים סתם זה לא יתכן בחיים , תיפתח ספר ותלמד את הנושא ואז תבין איזה שטות כתבתה.

בכללי אסור בשום אופן להכניס חומר ניקוי או פלשינג לחלל הצילנדר כי הוא יעשה רק נזק ולמה?

בברכה בני ל.

תקשיב מה המכונאים המנוסים של הפורום כותבים.

לא ממליץ לך לעשות ניסיונות כאלה-אתה תצטער על כך...אבל זה הרכב שלך

לבני ל.יש שנות ניסיון רבות במכונאות רכב,הוא יודע על מה הוא מדבר,וראה כבר הכל.

כמו כן לאיציק נ.

בכל מוסך נורמלי יגידו לך אותו דבר

אם אתה בכל זאת רוצה "לשפר" ונקות שאריות פיח-תעשה טיפול עם פחית K44 למיכל הדלק(מלא במיקרה שלך)

ליותר פרטים על K44-בצע חיפוש בפורום.

אם אתה רוצה "לשטוף" את מערכת השימון,אז תשתמש ב"פלאש מנוע" איכותי כגון STP והיצמד באדיקות להוראות הכתובות על הפחית.כמובן שאת "הפלאש" יש לשפוך לתוך שמן המנוע הקיים דרך פקק מילוי השמן.

ניצן

• תוכן חדש...