Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב גולף מארק 2, המנוע היוצא מקורי 1.3 שעבר כנראה 210 אלף ק''מ, הועמד לפני כ 5 עם ראש מנוע פרוץ ועמד לצערי עם מים בבוכנה כ 4 שנים מה שגרם למסביב של הבוכנה (כוסות?) שהינם חלק בלתי נפרד מהבלוק להיאכל מחלודה ובעצם נוצר חיספוס שפעם אחת מונע מבוכנה להיות אטומה (מעשן) ופעם שניה המנוע לא מסתובב חלק בגלל החספוס, מאילוצים של להשמיש את הרכב במקום הראש הישן הורכב ראש יפייפה חדש, הרכב עבר טסט דיי חלק ומאז אולי במצטבר נסע כ 500 ק''מ בהם הבנתי כמובן שאני צריך בלוק חדש במצב תקין.

מפה לשם אחרי לא מעט מאמצים למצוא בלוק כזה (כי כולם זרקו אותם לפח לטובת הסבה לויאר 6 או 20vt ואפילו לא חשבו שאיזה מטורף ירצה לשלם כסף על הגוש ברזל הזה שכשיצא מהמפעל יצר 55 כ''ס אימתניים) עם שטר מכר נמצא מנוע כזה עם הזרקה רב נקודתית, מאושר וטוב לי חלמתי על הזרקה במקום הקרב' המטונף שיש לי אבל השמחה הייתה קצרה, אין צמה ואין מחשב, כשהשמחה נגמרה והבנתי שניהול חיצוני יקר מדי הגעתי לתובנה שהמנוע יכנס כמו שהוא רק עם קרב' מהמנוע הישן (כמובן עם הסעפת יניקה גם) ולאט לאט ארכיב קיט קרב' של אופנוע (כמובן כדי לתת בראש לוי אר 6).

בשורה התחתונה המנוע שנרכש ואפילו יש לו שטר מכר עמד מחוץ לרכב כ 6-8 שנים, לא יודע באיזה תנאים אוחסן, נראה בסדר עד כמה שניתן לראות, מסתובב חלק לעומת הישן שלי וזה מה שידוע לי עליו.

כל החפירה עד כאן לא באמת רלוונטית אבל אם קראתם תודה!

מה אתם ממליצים להחליף בפועל לפני ההרכבה כשהוא בחוץ?

כנראה במינימום שלי זה:

אטם מכסה שסתומים

אטם פלנג

אטם קרטר

טיימינג

משאבת מים

אטם סעפת פליטה

אטם סעפת יניקה

כמובן פילטר שמן שזה בסיסי, פלגים, חוטי הצטה

שוקל אם:

לפתוח ראש?

להחליף משאבת שמן?

חיישנים (דיי בסיסי במנוע הזה)?

עוד משהו?

המנוע הישן מדגם 2g, המנוע החדש מדגם nz, בלוק זהה בשניהם.

מי ששואל את עצמו למה אני לא מעיף את הזבל הזה בשביל וי אר 6? כי לכולם יש וי אר 6 ואני רוצה להיות מיוחד עם מנוע 1.3 ו 50 כ''ס, או בנימה רצינית אני נשאר חוקי בלי קומבינות.

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תבדוק קומפרסיה בחוץ אם היא תקינה תרכיב את המנוע  ותבדוק אותו , אם המנוע תקין תחליף טיימינג ,

במנוע שמורכב אצלך יש כנראה רינגים תפוסים חבל שלא פירקת את הבוכנות  והחלפתה רינגים .

• תוכן חדש...