Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 45 דקות, menir1 כתב:

ומילאו כרבע ליטר מעל הקו (לא ביקשתי, יש מצב שזאת הנחייה כי המיכל של שמן מכיל בדיוק 5 ליטרים).

כשאני בודק עם מנוע קר לגמרי אחרי טיפול (בכפ"ס) אני גם מקבל כרבע ליטר מעל הקו. קשה לי להאמין שבאשדוד ממלאים מעל הנחיית היצרן, אבל יש כאן דרגת חופש של מתי מודדים את המפלס. בכפ"ס הפתיעו אותי קצת והסבירו לי שהמדידה היותר נכונה / מחמירה היא דווקא 10-15 דקות אחרי כיבוי ולא יותר. בספר רכב כתוב לחכות "5 דקות לפחות" אחרי כיבוי ואין זמן מיטבי. חזרה מלאה של השמן לאגן לוקחת יותר מזה.

הטארוקס מעולים, תתחדש. אני עם סט שלם בכל 4 הפינות. רועי אכן מקצוען אמיתי.

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

לפני 3 שעות, menir1 כתב:

עדכון קצר:

בגלל סיפורי הפניה ימינה, התקבעה המלצה  לשים חצי קילו יותר וזו כנראה הסיבה שהמוסך שם לך יותר.

בשם אותם סיפורים - לעלות למסלול עם "חצי במדיד" זה כנראה לא חכם (לא מנסיון אישי).

נוזל בלם הבאת לבד? אני לא מחליף דבר כזה במורשה כבר הרבה שנים.

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
לפני 3 דקות, menir1 כתב:

בדיקה של מפלס נוזל הבלמים הראה שהוא ירד למינימום (לאחר 3 ימי מסלול)

זאת אינדיקציה לרפידות שנשחקו. המפלס היה על מקסימום כשהרפידות היו חדשות?

הטארוקס מספיקות לי 5 ימי מסלול מקדימה (עם יתרה של 20%-30%) אבל זה יהיה תלוי מסלול ונהיגה. לא הייתי בפצאל הרבה זמן.

התמונות מהממות.

• אהבתי 1
פורסם

כן, כמובן שהמפלס היה על המקסימום שהחלפתי את הרפידות. 

לפני 9 דקות, itaimoto כתב:

התמונות מהממות.

הקרדיט לצלמים מוכשרים - Yuval Levy ו-Olesya Sich

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
בתאריך 21.2.2026 בשעה 13:07, itaimoto כתב:

הטארוקס מספיקות לי 5 ימי מסלול מקדימה (עם יתרה של 20%-30%) אבל זה יהיה תלוי מסלול ונהיגה. לא הייתי בפצאל הרבה זמן.

5-6 ימי מסלול ולהחליף סט קדמי זה בערך מה שקורה אצלי בוריאציות שונות.

לפי הסדנא שאני מחליף בה זה מהר מאוד, הם מדברים על משהו כמו 8-10 ימי מסלול לסט טוב (אנדלס כדוגמא).

פורסם
לפני שעה, farkash7 כתב:

כדאי להסתיר את המספר כשאתה על המסלול.
תמונות יפות.

ככל הידוע לי כשעושים את הבדיקות הטכניות וחותמים על הטפסים חייבים להסתיר/להסיר את לוחיות הרישוי.

פורסם
לפני 5 שעות, GTאי כתב:

לפי הסדנא שאני מחליף בה זה מהר מאוד, הם מדברים על משהו כמו 8-10 ימי מסלול לסט טוב (אנדלס כדוגמא).

8-10 נשמע לי אופטימי אלא אם מדובר על רפידות ייעודיות למסלול ולא "היברידיות" כמו הטארוקס קורסה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

טוב, אז הברז שלי חגגה 3 שנים. 

חגגנו בהחלפת שמן ורכישת צמיגים חדשים 

image.thumb.png.a1bb580cb7ebae0a4fed1d99f2233e02.png

image.thumb.png.1f3bbe0daaca66aa9ba5b0893a8be3c6.png

הפנצ׳ריה, שממוקמת בצמידות למוסך של סובארו מכירים את נקודת החולשה של היצרן הזה ומיד הסתערו עם גריז

image.thumb.png.b3e4bed62bd3f036ee63636849e26581.png

הביטוח השנה הוא 5500 ש״ח - עדיין ב-AIG שלא מוכנים לוותר לי על האיתוראן, אז תוסיפו עוד 684 ש״ח לשנה.

הטסט הוזל השנה לקצת פחות מ-3000 ש״ח.

אני מחליף שמן כל 5K-6k ק״מ ומקפיד שהמפלס תמיד בגובה העליון (זאת הסיבה בין היתר שאני מחליף בתדירות כזאת).

סה״כ עברנו יחד בהנאה כ-24k ק״מ שרובם ככולם טיולי נהיגה וקצת מסלולים (העונה האחרונה הייתי ב-3 ימי מסלול). בכל השבוע היא חונה לה בבונקר ואני לרוב פוגש אותה בשישי/שבת.

אחרי שעברנו טסט ראשון, אני רוצה לשדרג לה את מערכת הפליטה, אבל רוצה בכזאת שלא תשניא אותי על השכנים, שישמעו אותה בתא הנוסעים ושתאפשר לי לעבור טסט ללא צורך לשחד אף אחד. קיבלתי המלצה על בורלה S. נראה.

• אהבתי 5

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...