Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 32 דקות, menir1 כתב:

אחרי שעברנו טסט ראשון, אני רוצה לשדרג לה את מערכת הפליטה, אבל רוצה בכזאת שלא תשניא אותי על השכנים, שישמעו אותה בתא הנוסעים ושתאפשר לי לעבור טסט ללא צורך לשחד אף אחד

אני חושב שREMUS בתמיכה של פיטסטופ זה הכי טוב שתוכל לקבל.

לי זה היה שקט מדי (למה להחליף אם לא למשהו שעושה באמת כיף?) אבל יש לא שמחפשים כמוך ואוהבים אותו.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

לא ניסיתי (אני בכלל עם AWE), אבל דודי מפיטסטופ מביא לך מכתב רשמי ומסודר של אישור יבוא ועמידה בדרישות של משרד התחבורה, ואם יש לך בעיה עם הטסט ותרים לו טלפון הוא יעזור עם זה. 

לכן רשמתי שזה הכי טוב שתוכל לקבל, כי בתחום הזה אין 100% עובר טסט.

אגב, מחליפים את רק את הדוד (Muffler) ולכן גם אין נורה של צ'ק אנג'ן, וגם אין שינוי מבחינת פליטות כי אתה לא נוגע בממיר ככה שאם להיכשל זה בגלל הרעש (שגם הוא רגוע יחסית בדוד הזה) ולכן אתה אמור לעבור חלק. 

עריכה אחרונה על ידי GTאי
פורסם

אני לא יודע אם עושים זאת בברז אבל אתה יכול לגשת לסדנאות כמו Argontics או Orfab הישראליות שיעשו לך פרפר נשלט או דוד קאסטום.

זה מאפשר להיות שקט שרוצים בלחיצת כפתור…

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, itaimoto כתב:

שמעתי פידבקים טובים על ה SportContact 7. הם החליפו את ה PS4 המקוריים? איך התרשמת מהם בינתיים?

מהניסיון שלי איתם על Z4 שכורה באירופה, מדובר באחלה צמיג. אין לי מושג איך הוא במסלול, אבל מביקורות כנראה מדובר ברמה או שתיים מעל ה PS4.

לצערי הבנתי שבארץ צמיגיות יפתו אותך עם מחיר אטרקטיבי על "קונטי 7" רק כדי לגלות לאחר מכן שמדובר בפרימיום קונטקט 7 ושאין את דגם הספורט קונטקט במלאי - לכן חשוב לוודא באופן מפורש שמדובר בדגם הנכון.

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
  • רעיון טוב! 1
פורסם

צמיגיית ״המלך שלמה״ באשדוד (צמוד למוסך אולימיפיה של סובארו) הביאה מלאי במיוחד למידה המקורית של הברז דור 2. אתמול יצאתי מטיפול ובדקתי ספונטנית אם יש לו צמיגים...

• רעיון טוב! 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

@menir1 יכול לחלוק רשמים ראשונים לגבי איך הצמיגים ביחס לפס4 סטוק? האם שווה ליזום החלפה של הצמיגים הקיימים שלי גם אם יש בהם מספיק בשר בשביל לשדרג אותם לקונטי כל עוד יש סטוק זמין בארץ? 

פורסם
לפני שעתיים, Doron_Z כתב:

@menir1 יכול לחלוק רשמים ראשונים לגבי איך הצמיגים ביחס לפס4 סטוק? האם שווה ליזום החלפה של הצמיגים הקיימים שלי גם אם יש בהם מספיק בשר בשביל לשדרג אותם לקונטי כל עוד יש סטוק זמין בארץ? 

כפי שכתבתי מעלה, נהגתי עליהם בדיוק 60 ק״מ. אני יכול לדווח שתחושת הבלימה איתם הרבה יותר טובה, אבל זה לא חוכמה כי ה-PS4 שלי היו כבר מתים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

ההשוואה הזו תמיד קשה, הזיכרון מהצמיגים הקודמים במצבם הטרי הולך ומתפייד.

אבל להבנתי הם יותר בכיוון של ה-PS4S.

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
בתאריך 7.5.2026 בשעה 12:35, Doron_Z כתב:

אני מניח שבצמיגייה רצינית תוכל לשים תשלום מסוים על החשבון וישמרו לך... רק צריך לדבר עם מי שקובע ולא עם סתם עובד קופה...

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...