Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז ההזמנה של קיט הקלאץ נשלחה

עכשיו, לא יצא לי ברור האם להזמין עכשיו את ההזמנה השניה  [עברו 72 שעות ממועד ההזמנה]או לחכות 72 שעות מעכשיו?

כמו כן לפי הבנתי לא צריך אישור יבוא לטיימינג ומחזירי שמן, תקנו אותי אם אני טועה

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

• תגובות 540
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 13 שעות, גולדן191 כתב:

ולשאול אותם האם זה במלאי או לא, אם הם צריכים להזמין את החלק מגורם אחר זה יכול לקחת זמן כפי שעמוס אמר

לא צריך לשאול עסקים שאלות קיטבג, מכיוון שבד"כ המידע מופיע. ישראלים גרמו מספיק נזק עם ספרקוריאה, לא צריך עוד.

image.png.915671346da8416e1dabb5a0f7c5f80b.png

לפני 12 שעות, פשטות כתב:

באתר כתוב יש במלאי כך וכך חתיכות האם זה אומר שבאמת יש במלאי או שזה בלבול מח

כנראה שיש לפחות X חלקים במחיר הנקוב.

לא צריך אישור לטיימינג ומחזירי שמן. חלקי בטיחות וצינורות נוזל קירור צריך, השאר אין סיבה.

• אהבתי 1
פורסם

הזמנים בhttps://cars245.com לא תמיד מדוייקים (בלשון עדינה). הן מזמן התשלום עד השילוח והן בזמן השילוח עצמו (אולי זה האחרון תלוי בחברת שילוח, או שהחנות מפרסמת זמנים א מדוייקים שיראה טוב).

פורסם

פשטות אתה שואל 4 פעמים אותו דבר.

התשובה לא השתנתה:

אין צורך להמתין.

אין צורך באישור.

תמיד להזמין אך ורק על שם בעל הרכב.

• מעניין 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 5 שעות, FROGIE כתב:

הזמנים בhttps://cars245.com לא תמיד מדוייקים (בלשון עדינה). הן מזמן התשלום עד השילוח והן בזמן השילוח עצמו (אולי זה האחרון תלוי בחברת שילוח, או שהחנות מפרסמת זמנים א מדוייקים שיראה טוב).

ak24parts לקח פי 2 זמן להגיע

אבל אני לא יכול להגיד שאני לא מבסוט מההזמנות משני האתרים, תודה לכם על המידע. לא הייתי מכיר את האתרים האלה בלי הפורום הזה.

מבסוט מכל המוצרים שהגיעו so far so good.

פורסם
לפני 15 שעות, FROGIE כתב:

יכול לפרט יותר "מזמן התשלום עד השילוח?

"הן בזמן השילוח עצמו", זה יכול להיות עניין של דואר ישראל, מספר הימים שהם רגילים באירופה, מספרים בתיאוריה ועוד. לא מייחס חשיבות למספרים הללו, יגיע מתי שיגיע.

פורסם (נערך)

טוב בשעה טובה הקיט קלאץ הגיע לארץ, פדקס ביקשו מספר ת.ז [בטלפון] ובצהריים היה כתוב באזור האישי שוחרר מהמכס ולא מוזכר מילה ע"כ שאני צריך לשלם מכס ועמלות, האם יתכן שניצלתי מרשויות המס?:onfire:

מחיר המוצר כ470 דולר ועוד כ80 המשלוח,

כמו כן החבילה השניה של הטיימינג וכו כ140 דולר ועוד כ25 המשלוח לכאורה לא אמור להיות בעיות, נכון?

ובאמת תודה על העזרה וסליחה על החפירה פשוט אני חדש בקנית חלקים מחול..... [נכנסתי לזה בע"כ ע"י קנית רכב שאין בדיוק חלקים בארץ......]

עריכה אחרונה על ידי פשטות

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם

שירצו לקבוע איתך מועד מסירה, יגידו שיש מה לשלם. זה מה שעשו לי UPS

• מעניין 1

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)

יש מקרים מהירים עם cars245 : הזמנה (טרמוסטט): 12.2 נשלח ב 19.2(דואר ישראל) הגיע למכס ישראל ב 20.2 . קביעת מס: 20.2 .  כרגע בערעור על גובה המיסים (מתחת לסף המס  150$:, יש בקשה במערכת מסלול)

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני 16 דקות, save כתב:

יש מקרים מהירים עם cars245 : הזמנה (טרמוסטט): 12.2 נשלח ב 19.2 הגיע למכס ישראל ב 20.2 . קביעת מס: 20.2 .  כרגע בערעור על גובה המיסים (מתחת לסף המס  150$:, יש בקשה במערכת מסלול)

בדואר רגיל?? 

פורסם (נערך)

כן. דואר ישראל. אם יוסדר נושא המכס , יועבר לסניף הדואר השכונתי. בכל מקרה העיכוב לא קשור לאתר CARS245

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

עדכון : שני ערעורים למכס נדחו, סיפקתי עוד הוכחות . בסוף הסכימו לבטל לי את המכס . החבילה בדרך לסניף הדואר. יש אלהים !

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...