Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו היתה נקודת הייחוס. וגם כתובתו הנוכחית של ההרקולס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, Derish כתב:

אמנם לא ביקרתי בכל כפר ועיירה של כל אי ביוון, אבל כן ביליתי פרקי זמן ארוכים בעשור האחרון בכל אחת מהמדינות שצויינו לעיל, ולמעט פולין לא ראיתי שם הרבה 'אירופה'.

בסדר, עניין של טעם וחבל על הזמן של כולנו עם המשך הדיון הזה. שכל אחד יסע לאן שנוח לו.

זו בדיוק הנקודה. לא הכל זה אירופה הקלאסית.

אתה יודע, יש אנשים שנוסעים אפילו למרוקו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בתאריך 2.5.2024 בשעה 19:06, Derish כתב:

יוון זה לא ה'אירופה' ששווה לצאת אליה לחופשה. גם רוב מדינות הגוש הקומוניסטי לשעבר לא ממש עומדות בקריטריון הזה.

אגב, יוון היא רק במקום התשיעי בעולם במספר התיירים בשנה. כנראה שאתה בדעת מיעוט.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

התחלתי מכך שליוון יש את הקסם שלה ולא טענתי שהיא לא שווה ביקור. פשוט אמרתי שהיא לא באמת אירופה - בניגוד למערב השבע וכן, אפילו שטח ההפקר ההוא שבו כייסו את אשתו של ספריאל ב-89'.

רוצים להמשיך לריב? אז הנה עוד דעה לא פופולרית - מרבית דרום אמריקה, הודו ותאילנד הם חורי תחת שאנשים נוסעים אליהם רק כי הם זולים. אח"כ הם באים ומספרים שזה נורא יפה וטבע בתולי ונופים עוצרי נשימה, אבל אף אחד לא מדבר על העוני והפשע, והמדרכות השבורות (איפה שיש בכלל) והשחיתות, וזה שבחלקים נרחבים מהנ"ל אי אפשר לשתות מים מהברז. בטח שם תמצאו גם את המקומות 4-8 ברשימת היעדים הכי פופולריים לתיירים, אבל אם זה המדד...

לגבי מרוקו עדיין לא גיבשתי דעה, צריך לבקר בהזדמנות ולחזור עם תובנות.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

ביקרתי בהרבה מדינות במערב אירופה, אולי אפילו ברוב חוץ מסקנדינביה. ואם אשתי לא תכריח אותי (לפעמים חייבים לוותר) לא אחליף את צפון יוון לא ברומה, לא במילנו, לא בפירנצה וונציה. לא בפריז'/מדריד/מיוניהן/אנטוורפן/ אמסטרדם/מונקו והרבה מקומות אחרים. כייסים? יש פי 100 סיכוים שיגנבו לך ארנק ברומה מאשר בצפון יוון, בלי לדבר על נפולי ופלרמו. את אבא שלי ניסו לכייס באוטובוס ברומה. לפני הרבה שנים עמדתי באמסטרדם עם גב לקיר כאשר 4 כושים סביבי ואני תופס אחד מהם שהחזיק את הארנק שלי בידו. בפעם אחרת בטיול משפחתי עם קרוואן נכנסתי לאיזה שכונה במרסיי והרגשתי את עצמי כמו במחנה פליטים. מים מהברז? בארץ אתה שותה מים מהברז? מזיכרוני באיטליה כבר לפני 40 שנה (ואני בטוח שגם קודם) לא שתו מים מהברז כאשר בארץ עדיין כן.

אז הכול שאלה מה אתה מחפש. אם מדרכות מבריקות נכון עיירות נופש בדרום גרמניה/אוסטריה. אבל אם טבע יפה  ישנם אוד מספר מקומות.     

פורסם

לגבי גנבים - רוב אירופה המערבית בסיכון גבוה להתקל בהם. אפילו בסקנדינביה (חוץ מאשר, אולי, פינלנד, אבל היא באמת חריגה). כנראה שמבחינה זו יוון חריגה לטובה.

לגבי איכות המים ובטיחותם - גם יוון וגם ישראל בטופ העולמי. אגב, בכתבה הזו מככבת איסלנד, שבה כנראה אפשר לשתות ישר מהנהר. מצד שני, במקלחת ברייקיאוויק הרגשתי כמו בחמת גדר, הם לא מחממים מים אלא שואבים אותם חמים ומסריחים ממעמקי האדמה.

פורסם

דריש, בשביל מקום שנראה כמו הבית שלי אני לא נוסע לחול.

אני נוסע לראות תרבויות שונות, נופים שונים וחיים שונים ועם כל הכבוד, תרבות שצריך לקבוע עם חברים חודש מראש, קניון כולם עומדים בטור בשקט ומחכים לתורם ושנותנים לך לרדת מהטראם לפני שעולים זה נחמד בפעם פעמיים הראשונות וזהו.

לעומת זאת אלבניה עם התשתיות פח נתנה ליאוכל מעולה, נופים, תרבות, טבע והיסטןריה באמת שונים ממה שאנחנו מכירים.

ובכוונה לקחתי אותה כי תאילנד עם תשתיןת הרבה יותר מתקדמות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...