Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשפך דבק שלוש שניות על הדלת של האוטו, פלסטיק שחור, ראיתי שכתבו באינטרנט שניתן להוריד בעזרת אציטון, האם כדאי בעזרת אציטון או שזה יפגע בצבע של הרכב? האם כדאי להשתמש בחומר אחר? תודה רבה לעונים

פורסם

תמונה יכולה להועיל בייעוץ שכזה.

רוב הסיכויים שכלום לא יעזור מלבד החלפת משטח הפלסטיק, היות והדבק בדרך כלל צורב את הפלסטיק.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני שעתיים, סולל הדרך כתב:

תמונה יכולה להועיל בייעוץ שכזה.

רוב הסיכויים שכלום לא יעזור מלבד החלפת משטח הפלסטיק, היות והדבק בדרך כלל צורב את הפלסטיק.

היי תודה רבה, בעיקרון ניסיתי היום עם אצטון וזה הוריד את הצבע, אחר כך ניסיתי לצבוע עם צבע שחור שהזמנתי מאלי אקספרס, ועכשיו המצב נראה קצת יותר גרוע, מה כדאי לי לעשות במצב הזה? להוריד את הצבע שהוספתי וזהו? או להישאר ככה וזהו? מצרף שתי תמונות, אחת עם פלאש אחת בלי, תודה רבה

IMG_4200.jpeg

IMG_4199.jpeg

פורסם

צר לי לאכזב אותך אבל אין לזה פתרון אלא אם להחליף את כל החלק אולי מפירוקיה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני 17 דקות, 98civic כתב:

צר לי לאכזב אותך אבל אין לזה פתרון אלא אם להחליף את כל החלק אולי מפירוקיה

כמה עולה דבר כזה ישלך מושג במקרה?

והאם זה אפשרי דרך חברת הביטוח או רק פרטי?

פורסם

אין טעם לערב ביטוח. עלות בהתאם לדגם הרכב שלא ציינת ועד כמה הוא נפוץ. 

תפנה לפירוקיות ותברר. 

אישית הייתי מנסה לעבור על האזור באמצעות פוליש או ספוג הפלא ורואה אם התוצאות מספיקות כי האלטרנטיבה דורשת התעסקות ברכישה, פירוק והרכבה. 

פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, Moshe c כתב:

אין טעם לערב ביטוח. עלות בהתאם לדגם הרכב שלא ציינת ועד כמה הוא נפוץ. 

תפנה לפירוקיות ותברר. 

אישית הייתי מנסה לעבור על האזור באמצעות פוליש או ספוג הפלא ורואה אם התוצאות מספיקות כי האלטרנטיבה דורשת התעסקות ברכישה, פירוק והרכבה. 

היי משה, מדובר בדגם קיה פיקנטו 2015, מה זה ספוג הפלא ומה זה פוליש? ניתן לרכוש את זה בכל חנות?

ומה זה פירוקיות? זה מקומות כאלה שיש חלקים מפורקים? 

עריכה אחרונה על ידי Jake P
פורסם

לא בעיה למצוא בפירוקיות 

תעשה סקר מחירים.

300-400 ש"ח נראה לי שיסגרו את הפינה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 3 שעות, סולל הדרך כתב:

לא בעיה למצוא בפירוקיות 

תעשה סקר מחירים.

300-400 ש"ח נראה לי שיסגרו את הפינה

היי, תודה רבה על המענה,

יש מקום מומלץ או אפליקציה מומלצת לעשות סקר?

בעיקרון הורדתי אפליקציה שנקראת "גלגלים", האם כדאי לבדוק שם או האם כדאי לבדוק בכל רחבי האינטרנט?

תודה רבה

פורסם
לפני 9 שעות, Jake P כתב:

היי משה, מדובר בדגם קיה פיקנטו 2015, מה זה ספוג הפלא ומה זה פוליש? ניתן לרכוש את זה בכל חנות?

ומה זה פירוקיות? זה מקומות כאלה שיש חלקים מפורקים? 

ספוג הפלא זה מעין ספוג / סקוטש שאפשר למצוא גם בסופר. פוליש זה חומר שלרוב מיישמים על פח הרכב מבחוץ. תראה סרטונים ביוטיוב. 

פירוקיות זה מקומות שניתן לרכוש מהם חלקי רכב משומשים שפורקו מרכבים. 

פורסם (נערך)

יש חומר שנקרא מסיר מדבקות לא יודע אם זה תופס על דבק ברמה הזאת אבל אולי שווה לנסות

עולה באזור ה30 ש"ח אפשר למצוא אותו בקלות בגוגל

שוב פעם, לא בטוח מה היעילות שלו על דבק שניות שכבר התייבש אבל אותי הוא לא איכזב עד כה

מסיר מדבק.png

עריכה אחרונה על ידי סוזו
פורסם
לפני 7 שעות, סוזו כתב:

יש חומר שנקרא מסיר מדבקות לא יודע אם זה תופס על דבק ברמה הזאת אבל אולי שווה לנסות

עולה באזור ה30 ש"ח אפשר למצוא אותו בקלות בגוגל

שוב פעם, לא בטוח מה היעילות שלו על דבק שניות שכבר התייבש אבל אותי הוא לא איכזב עד כה

מסיר מדבק.png

היי סוזו, 

תודה רבה על ההצעה, ראיתי גם בגוגל שהציעו לשים WD-40 או שמן צמחי, אני כנראה הולך לנסות את זה מחר, מה אתה חושב על זה?

פורסם
לפני 14 דקות, EliC25 כתב:

קרה לי גם בקיה בקונסולה מרכזית.

אני חי עם זה כבר 6 שנים...

היי אלי, האמת ראיתי ביוטיוב מישהו מוריד את זה עם WD-40 אז אני הולך לנסות את זה, כתוב שזה מוריד דבק שלוש שניות ממשטחי פלסטיק, אם זה לא יעבוד אז לא נורא, נישאר עם זה לא סוף העולם, אבל שווה לנסות, אנסה גם עם שמן צמחי, כתוב לשים בצמר גפן, להדביק למקום עד שייספג ואז לנגב את זה וזה יירד. ננסה מחר נראה מה יהיה.

• תוכן חדש...