Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

208 1.2 טורבו אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי, מחפש רכב באזור 65k 

הייתי בכמה סוכנויות רכב והוצע לי פיגו 208 1.2 טורבו שנה 2020/2021 רמת גימור אקטיב גיר אוטומט

על פניו נראה רכב שקולע בול לצרכים שלי מבחינת הגודל והגימור של הרכב,

נוסע כ 70 קמ ביום.

אשמח לחוות דעת על הרכב הנל מבחינת טיפולים, אחזקה או מחלות ידועות שאני צריך לדעת בשנתונים האלה..

חייב לרשום שמעולם לא החזקתי רכב עם מנוע טורבו ואשמח לטיפים איך לטפל במנוע מסוג זה

אם יש עוד דגמים בתקציב הנל מאוד אשמח לבחון (גיר אוטומט).

עריכה אחרונה על ידי ANUTKK
פורסם

הרכב נח, זריז, עלויות טיפולים ממוצעות, הגיר יפני אוטומטי.

עיקר הבעיה זאת רצועה שיכולה להתפורר לפני מועד החלפתה. יש המלצה על החלפת שמן כול 10 אלף וטיימינג כול 4 שנים או 60 על מנת להקטין סיכוי לבעיה.

אם לקנות, אז רכב עד 4 שנים ושלא עבר את ה 60 אלף ולהחליף. מי שמחפש בעיקר אמינות הייתי מחפש משהו אחר.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...