Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב לפני כמה ימים שהמפתח שלי לא פותח את הבאגז' , נראה לי דיי מוזר כי המנעול לא הוחלף -לפחות זה מה שנאמר לי , רציתי לדעת האם ישנה דרך כל שהיא לבדוק למה המפתח מסרב לפתוח את הבאגז'

ועוד סתם משהו מצחיק שחשבתי שחשוב לציין כאן

בבוקר שכן שלי התעורר ירד לחנייה לטויוטה קורולה החדשה שלו ומצא אותה עומדת על 4 בלוקים

תודה

דן

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

זה בכלל לא מצחיק, זה עצוב לאיפה המדינה שלנו מתדרדרת.

המפתח לא פותח את הבג'ז כי יכול להיות שאותם אנשים שגנבו לו את הגלגלים ניסו לפרוץ לך לבג'ז ולא הצליחו אז הם הרסו את הפתיחה.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

שלום

יתכן שהשינים ניתפסו ע"י ליכלוך, נסה להתיז לתוך חריץ המנעול wd40 בעזרת צינורית, ולהכניס ולהוציא את המפתח עלמנת לשחרר את המנעול.

בכבוד רב

שמעון צ

פורסם

חחחחחח

זה עוד מקודם ככה

אף אחד לא היה גונב לי את הגלגלים

זה סתם 13 ' רגילים

בקשר ל WD

לנסות או לא ?

פורסם

לא אמרתי שהם ניסו לגנוב לך את הגלגלים אלא ניסו לפרוץ לבג'ז.

אם אתה רוצה תשים קצת WD40 אבל לא יותר מידי, אצלי באוטו אחרי ששמתי WD40 הסוויץ הפסיק להגיב לגמרי.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
לא אמרתי שהם ניסו לגנוב לך את הגלגלים אלא ניסו לפרוץ לבג'ז.

אם אתה רוצה תשים קצת WD40 אבל לא יותר מידי, אצלי באוטו אחרי ששמתי WD40 הסוויץ הפסיק להגיב לגמרי.

הסווי'ץ נהרס כי מאחורי החלק המכאני יש חלק אלקטרוני שהוא

פלטה אלקטרונית שהיא בעצם הדבר שגורם

להתנעת הרכב ואז פגע בו הספריי והרס את המגעים.

במנעול הבאגז' אין מערכת אלקטרונית אז תתיז קצת ספריי

פורסם

טוב אני אנסה WD

עמיחיי אני בטוח שלא ניסו לפרוץ לי לבאגז' , זה היה גם קודם ככה שזה לא נפתח

פורסם

מה שבטוח שאני את הפיאט שלי לא ישאיר אצלך בשכונה.......לפחות עד שהצמיגים החדשים של GOOD YEAR יראו תחת ולא שווים לגניבה בכלל......

פורסם

לא באמת? ואני חשבתי שהם הביאו איתם פנצרייה ניידת הורידו גאנט גנאט ופרקו ממנו את הגומי.........

שמע שהצמיג נראה כאילו רק עכשיו הוציאו אותו מהניילון והרכיבו על האוטו זה דיי מושך להוריד אותו!!!!

• תוכן חדש...