Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהשוואה בין סיטרואן סי 5 איירקרוס (דיזל) לדי אס 7 קרוסבק (דיזל), באיזה מהן הנוחות תהיה טובה יותר.   אני מדבר על מתלים ובולמים (שאולי הם בכלל אותו דבר, כי זה אותו קונצנרן) ועל נוחות המושב (ממדים שלי: 88 ק"ג על 1.75) מבחינת רכות גודל כסא ותמיכה לגב (בדי אס עור, בסיטרואן אלקנטרה משולב עור סינטטי. נוסע הרבה שעות על הכביש 40K בשנה, בעיקר בבין עירוני).   תודה לעונים

פורסם (נערך)

לא מכיר את הDS7.

בדיוק נסעתי 600 ק"מ על C5 aircross בנזין היברידית בחו"ל, כי הרכב שהזמנתי לא היה וזה היה הדבר הכי נורמלי שהיה זמין.

נוחות הנסיעה והמושבים טובים.

הפתיע אותי לרעה שבכל האצה או האטה המרכב מתרומם/צולל בהתאם. אפילו בנסיעה רגועה לחלוטין. יחד עם זאת אחיזת הכביש בסדר גמור.

מעבר לכך הנדסת האנוש מרגיזה, כדי שיהיה לך מעט יותר חם או קר צריך איזה 7 לחיצות במסך מגע במקןם סתם לסובב חוגה ימינה או שמאלה.

ידית בורר ההילוכים טפשית ממש.

בקרת השיוט לא הסכימה לעבוד. נתנה הודעה שהתנאים לא מתאימים לפעולה. בגשם, בעננים, בשמש.

כנראה שהתנאי עבודה של המהנדס היו קשים.

פעולת הגיר בשילוב עם המערכת ההיברידית לא חלקה.

עריכה אחרונה על ידי amosbmw
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...