Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב 100k-120k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה מכרתי את הרכב (ידני) ואני מעוניין לרכוש רכב עם תיבה אוטומטית.

אני נוהג בדרך כלל לבד או עם נוסע נוסף בממוצע של פחות מ-10k בשנה לרוב תוך-עירוני.

אני מתלבט בין רכב חדש לרכב יד שנייה (שנתונים אחרונים), ואם קיימת אופציה לבקרת שיוט אדפטיבית. 

מאד חשוב לי אמינות גבוהה וחווית נהיגה נוחה.

אשמח להמלצות.

פורסם

בתקציב שיש לך אין סיכוי לא לקבל בקרת שיוט אדפטיבית , השאלה אולי תהיה על התערבות בהגה שזה אין לכל אחד , בשביל לצמצם את האופציות , איזה סוג רכבים אתה מעדיף , יפני או אירופאי , גבוה או משפחתי , חשוב לך הגודל או צריכת הדלק או שהכל לא משנה?

פורסם

בסיאט ארונה FR יש בקרת שיוט אדפטיבית, ואולי גם באיביזה המקבילה?

אולי אפשר למצוא בתקציב שלך חדשה מאפס ק"מ, אם לא אז משומשת בת שנה.

פורסם
לפני 52 דקות, עכביש הכביש כתב:

בתקציב שיש לך אין סיכוי לא לקבל בקרת שיוט אדפטיבית , השאלה אולי תהיה על התערבות בהגה שזה אין לכל אחד , בשביל לצמצם את האופציות , איזה סוג רכבים אתה מעדיף , יפני או אירופאי , גבוה או משפחתי , חשוב לך הגודל או צריכת הדלק או שהכל לא משנה?

לפי מה שקראתי פה בפורומים יש הרבה רכב אירופאים עם בעיות (לדוגמא רצועת טיימיינג בפיג'ו ואופל) אז חשבתי יפני או קוריאני אלא אם אני טועה.

מבחינת גודל מעדיף סופר מיני אבל לא חובה.

הצריכת דלק לא משפיעה על ההחלטה.

פורסם

כעיקרון אירופאיות נחשבות יותר אכותיות ופחות אמינות לאורך שנים רבות , אך לכמה שנים בודדות האמינות ברוב מוחלט של הרכבים מצויינת , אמליץ לך אישית על סיאט איביזה ברמת הגימור style שהןא שילוב של איכות אירופאית וכל עוד הוא לא עם קילומטראז מטורף הוא אמין בהחלט , בתקציב שלך אתה יכול ללכת לדגמים יותר מפוארים אז אם אתה מעוניין בקטגוריית יוקרה תפרט מה הכיוון.

פורסם

רכבים שבדקתי בימים האחרונים הם איביזה, ארונה, פאביה, i20, קונה, סטוניק.

מכיוון שאני לא מתכוון לסוע הרבה בדקתי גם לגבי i10 ופיקנטו.

לגבי סיאט אומרים שהמותג הולך להסגר בשנים הקרובות וזה מעלה בי חשש לגבי אחריות וריקול.

• תוכן חדש...