Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני בא מעולם האופנועים...ששם לכול אופנוע בעולם שאני רוצה לקנות לו חלקים הכול מפורסם באינטרנט על ידי היצרנים בצורה מאוד ברורה עם מקטים... לרכבים לצערי זה לא ככה עקב ריבוי הדגמים והשמות, ואני פשוט לא מצליח למצוא תשובות ברורות ואחידות ברמות הכי בסיסיות.

לצורך העניין, עברתי על כול הספר רכב, לא בשום מקום איזה סוג של מצבר האוטו משתמש. עכשיו נכון, אני יכול פשוט להסתכל על איזה מצבר מורכב לי באוטו שהוא 50A 12V, אבל אני רוצה להיות בטוח שזה באמת מה שצריך - ולא מצליח למצוא. אותו דבר לגבי צמיגות שמן ושמן תיבת גיר. לא רק שאני לא יודע את הספיציפי, אני לא מצליח למצוא אתרים בארץ שמוכרים חלפים ומתכלים לציבור הרחב עם אתר אינטרנט נורמלי. הדבר הזה מייאש אותי.

אני רוצה לעשות לו יישור קו ולטפל בו בעצמי, אבל אני פשוט לא מצליח להתחיל מהבייסיקס.

אשמח לתובנות

פורסם

יש יבואן פרטי לחלפים מקוריים ליונדאי, קיה ומיצובישי "קוריאה פלקון"

שברח' תושיה 19 ת"א, טל' 03-7162540 ובקש את ליאור וראה מה יש אצלו 

(יש שם גם נוזלים) לפי מס' רישוי המכונית.

בברכה  -  רפי לין

פורסם

איך אני יודע איזה מצבר נכון לאוטו שלי? מותקן 50A 12V אבל איך אני יודע שזה באמת מה שהאוטו דורש? שאלה יותר טובה, למה זה לא רשום בספר? למה שום דבר שנוגע לאחזקה לא רשום בספר...

פורסם (נערך)

לפי באתר של שנפ מצברים, כנראה ההמלצה ל 55AH

אבל תבדוק עם השנתון של ברכב שלך (תזין אלנטרה+ שנתון ).

https://www.schnapp.co.il/?CategoryID=164

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...