Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גמל להשקעה זה כנראה יהיה הכי טוב שיש בסכומים ובתדירות שאתה מכוון אליהם.

אגב, היום התקרה כבר כמעט 80 אש"ח לשנה (79 וקצת ליתר דיוק).

פורסם

קופגל"ה זה הכלי האולטימטיבי *לכסף שמתוכנן לפרישה* מעל גיל 60, כי אז משיכה שלו כקצבה תזכה להטבות מס

בכל טווח זמן של פחות מזה, אין שום הבדל בינה לבין אין ספור אלטרנטיבות אחרות, חלקן עדיפות בעיני - כי הן ללא דמי ניהול.

איש כהבנתו יעשה.

• אהבתי 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 7 שעות, avargel כתב:

בכל טווח זמן של פחות מזה, אין שום הבדל בינה לבין אין ספור אלטרנטיבות אחרות, חלקן עדיפות בעיני - כי הן ללא דמי ניהול.

חלק גדול מהאינספור הוא בניהול עצמאי, וברור כנראה שזה לא המקרה המתאים כאן.

בנוסף בגמל להשקעה אתה יכול לפזר לפי רמות סיכון (או לבזר) וגם בחלוקה לפי השקעות, כמו כן למכור ולקנות ללא עמלות שזה לרוב אין לך באפיקים אחרים.

אתה מטשטש יתרונות ברורים של האפיק הזה וחבל.

פורסם

אני לא מטשטש שום דבר

כל מה שהזכרת קיים גם בכלים אחרים מנוהלים שהם לא קופגל"ה

ואני לא מתנגד עקרונית לקופגל"ה, אישית שמתי שם קצת כסף - אבל כאמור הוא מיועד להמשך כקצבה אחרי גיל 60

לא מצאתי יתרון לכלי הזה במשיכה מוקדמת ואשמח שתאיר את עיני, אודה בטעותי ולא אבוש

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

היתרונות הם שזה יותר קל לניהול ולביצוע הפקדות בהוראת קבע, למי שלא בא לו להתעסק עם פתיחת חשבון מסחר (יש הרבה שעצם הרעיון של פתיחת חשבון גורם להם לא להשקיע בכלל).

כמו כן יש את האפשרות להחליף מסלולי השקעה בלי שזה יחשב לאירוע מס, מה שלא קיים בחשבון מסחר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

למיטב זכרוני בהרבה או אפילו בכל פוליסות החסכון

(לא משתמש בכלים האלה אז אולי אני טועה, אבל זה מה שזכור לי מהפעם האחרונה שבדקתי)

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אוקי, פוליסות חיסכון. התכוונתי לתוכניות חיסכון בבנקים.

פה אתה צודק עד כמה שאני יודע. אין ממש הבדל בין פוליסות חיסכון לקופ״ג להשקעה, למעט הטבת מס בגיל 60.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

היתרונות הם שזה יותר קל לניהול ולביצוע הפקדות בהוראת קבע, למי שלא בא לו להתעסק עם פתיחת חשבון מסחר (יש הרבה שעצם הרעיון של פתיחת חשבון גורם להם לא להשקיע בכלל).

שים לב שהבקשה של פותח השירשור הייתה כלי חיסכון שלא מתנהל בהוראת קבע כי סכום ההפקדה משתנה כל הזמן.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...