Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיה סטוניק 1.4 ליטר שנת 2021, התחילו זריקות קלות בזמן החלפת הילוכים (באוטומט).

מורגש בעיקר בבלימה, גם בכביש חלק לגמרי ובלימה מאוד עדינה, כל הורדת הילוך הטורים טיפה עולים,

במיוחד באזור ה40 קמ"ש. אני בבלימה איטית, הטורים יורדים ל1000 סל"ד בערך, ואז בזמן הורדת ההילוך האוטומטית זה עולה לשניה ל1200בערך ויש קפיצה קלה באוטו.

זה לא סופר-דרמטי אבל זה בהחלט שם ולא היה שם קודם.

זה התחיל כאשר שמתי לב לרעש (הקובץ המצורף)

במנוע, הוא לא היה שם קודם והוא חוזר בצורה רנדומלית מדי פעם.

הייתי במוסך הבונים בחיפה, עשו לי איפוס למחשב של הגיר (או ככה אמרו לי).

אמרו לי גם לנקות אבק מהמנוע כי אולי נתפס משהו ברצועות(????)

היה בסדר ליומיים, שוב חזר.

קבעתי איתם שוב, תהיתי אם מישהו:

1. מכיר את התקלה.

2. יוכל להכווין אותי לגבי איך להתנהל מול המוסך במקרה כזה, זו לא תקלה שאני מכיר ולא נראה שבא להם לבזבז זמן על זה.

סולל הדרך הציע לי לבדוק בפורום סטוניק בפייסבוק, אבל זה היה די חסר תועלת...

תודה

פורסם

1. כמה נסע הרכב?

2. הרעש בסרטון הינו מהמזרקים - תוכל למקד אותנו - או לצלם סרטון יותר ארוך??

3. האם בדקו חיישן MAF וסעפת - לכלוך יתר יכול לשבש.

4. מה מצב תושבות מנוע/גיר?

קשה לי לחשוד בגיר עצמו כי פשוט מדובר בגיר מאוד אמין שמשרת הרבה דגמים בקונצרן ואין עליו מידע שלילי (בניגוד לגיר הרובוטי שלהם).

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

1. נסע 22 אלף ק"מ

2. אצלם מחר, באופן מוזר הרעד הזה בא והולך

3. כמובן שלא, רצו לסמן וי ולהמשיך הלאה. לבקש שיבדקו? אני לא יודע למה כל הננוע נראה כל כך מאובק. איך מנקים?

4. אין לי מושג, אבקש שיבדקו

תודה.

פורסם

דווקא הרובוטי בסטוניק לא בעייתי.

התלונות הן על הגיר בספורטאז ובסייד.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 23 שעות, LEGACY 1.8 כתב:

1. כמה נסע הרכב?

2. הרעש בסרטון הינו מהמזרקים - תוכל למקד אותנו - או לצלם סרטון יותר ארוך??

3. האם בדקו חיישן MAF וסעפת - לכלוך יתר יכול לשבש.

4. מה מצב תושבות מנוע/גיר?

קשה לי לחשוד בגיר עצמו כי פשוט מדובר בגיר מאוד אמין שמשרת הרבה דגמים בקונצרן ואין עליו מידע שלילי (בניגוד לגיר הרובוטי שלהם).

היית חושד אולי בפלאגים ?

פורסם

1. הצליל בסרטון נשמע לי תקין לחלוטין.

2. לפני עשר שנים היה מקרה דומה בריו 1.4 דנדשה. לאחל החלפת פלגים הדבר חלף כלא היה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
לפני 40 דקות, LEGACY 1.8 כתב:

1. הצליל בסרטון נשמע לי תקין לחלוטין.

2. לפני עשר שנים היה מקרה דומה בריו 1.4 דנדשה. לאחל החלפת פלגים הדבר חלף כלא היה.

תוכל להסביר לי את הקשר בין פלאגים לקפיצות קלות בזמן הורדת הילוכים?...

בכל מקרה, אני תוהה מה להגיד למוסך כדי שלא ינפנפו אותי. אני לא מסוגל לכוון אותם לתקלה ומבחינתם אם האוטו נוסע אז בגדול הכל בסדר.

• תוכן חדש...