Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, -UC- כתב:

יכול להעביר קישור של למברשות מעלי?

ולפותח האשכול -

אני רכשתי WD3 עם הקוף פלסטיק הצהוב - סוס עבודה. כשנכנסתי לדירה החדשה (לפני 4 שנים) הוא עבד קשה ושאב אבנים, חול, מים ושרד. עד היום הוא איתי ואמנם עובד פחות אבל כשצריך הוא נותן תפוקה. אישית כרגע שמתי לו שקית שקניתי מ-AE וככה מצמצם את הסיכון לשבר בפלסטיקה.

איזה שקיות קנית?

קרטון או הרב פעמי?

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם
לפני 10 שעות, -UC- כתב:

יכול להעביר קישור של למברשות מעלי?

ולפותח האשכול -

אני רכשתי WD3 עם הקוף פלסטיק הצהוב - סוס עבודה. כשנכנסתי לדירה החדשה (לפני 4 שנים) הוא עבד קשה ושאב אבנים, חול, מים ושרד. עד היום הוא איתי ואמנם עובד פחות אבל כשצריך הוא נותן תפוקה. אישית כרגע שמתי לו שקית שקניתי מ-AE וככה מצמצם את הסיכון לשבר בפלסטיקה.

זה היה מזמן כבר אז מן הסתם המוצר לא קיים בעמוד שאני רכשתי, אבל תחפש שם מברשת קרצר אתה תמצא מלא תוצאות

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני 19 שעות, ChaoscripT כתב:

איזה שקיות קנית?

קרטון או הרב פעמי?

קרטון

ברגע שזה מתמלא - לפח.

אני פחות אוהב להתעסק באבק

פורסם
לפני 15 שעות, -UC- כתב:

קרטון

ברגע שזה מתמלא - לפח.

אני פחות אוהב להתעסק באבק

ומה אתה עושה אם אתה רוצה לשאוב מים?

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם
לפני 8 שעות, ChaoscripT כתב:

ומה אתה עושה אם אתה רוצה לשאוב מים?

מוציא את הקרטון, שואב. מייבש את המיכל ומחזיר את הקרטון

פורסם

מחפש מברשת מסתובבת לwd3 לספות, לא מוצא, הקישור של הksp עלה איזה 250 300 שח, לא סביר.

זה חיבור גנרי? יש מברשות כאלה גנריות? או משכל הדברים האלה עם מנוע של המברשת עצמה ואז לא מתאימים לwd3?

פורסם

אביזרי שואב הם גנרים לכל השואבים הידועים (לא מוצרי מדבקה) . המפתח הוא קוטר צינור 35 מ״מ.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...