Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה לי מקרה דומה לפני כשנה.
בהחלט היה כמו לדבר אל קיר,עד שהצלחתי להגיע מהמוקדנית למנהלת משמרת או מרכז התמיכה (כבר לא זוכר) והיא עזרה לי אחרי ששלחתי לה צילום ת״ז או רישיון רכב.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 24.10.2023 בשעה 16:21, yuvk כתב:

הקונספט של מודעה אנונימית משום מה לא תפס 😏. רוב האנשים מעדיפים שפרטי הקשר במודעה שלהם יהיו אמיתיים ויאפשרו לקונים פוטנציאליים אשכרה ליצור איתם קשר.

רק ההרשמה אנונימית.

אתה יכול לשים טלפון שלך במודעה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

לא נכון. מספר טלפון מסומן אצלם, לעד. אשתי, שהחשבון שלה נחסם, ניסתה לפרסם מודעה בחשבון של הבן עם מספר הטלפון שלה (ניתן להוסיף מספרי טלפון שאינם המספר הראשי איתו נרשמת). גם החשבון שלו הפך ל'עסקי'.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

מה לא נכון?

אני עכשיו נרשם במייל ו sms פיקטיבי, במודעה אני שם טלפון שלי או של מישהו אחר שאני מפרסם עבורו.

בלי בעיה, עושה זאת על בסיס שבועי.

פורסם

אין בעייה לשים מספר טלפון של מישהו אחר במודעה. אבל אם המספר הזה מסומן אצל יד2 כעסקי, גם החשבון שלך יוגדר כעסקי.

אם תרשם ביד2 עם פרטים פיקטיביים אבל תשים במודעה את מספר הטלפון האמיתי, תוגדר מיד כעסקי.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, gsi16v כתב:

מה לא נכון?

אני עכשיו נרשם במייל ו sms פיקטיבי, במודעה אני שם טלפון שלי או של מישהו אחר שאני מפרסם עבורו.

בלי בעיה, עושה זאת על בסיס שבועי.

אותי סיווגו כעסקי בגלל קשר למשתמשים אחרים שאפילו לא על בסיס טלפון. אני אפילו לא יודע איזה קשר.

אז ברור שאם אפתח משתמש חדש ואכניס במודעה את אותו הטלפון שלי, הם יקשרו שוב למשתמש הישן.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
פורסם

במוצרים האחרונים שמכרתי או קניתי , נעזרתי במרקטפלייס. בעיניי, הרבה יותר אפקטיבי מיד 2, בוודאי עבור ציבור שגילו פחות מ40.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 18 שעות, yuvk כתב:

אין בעייה לשים מספר טלפון של מישהו אחר במודעה. אבל אם המספר הזה מסומן אצל יד2 כעסקי, גם החשבון שלך יוגדר כעסקי.

אם תרשם ביד2 עם פרטים פיקטיביים אבל תשים במודעה את מספר הטלפון האמיתי, תוגדר מיד כעסקי.

לא, אם אתה *מוסיף* מספר טלפון אז המודעה נשארת, עסקי או לא עסקי אני לא מתייחס לזה, בטח שלא קורא מיילים שהם שולחים למייל הפיקטיבי.

בשורה התחתונה המודעה נשארת והטלפון שלי קיים שם ולצורך הבדיקה נכנסתי עכשיו שוב למודעה האחרונה שפרסמתי, היא לא הפכה לעסקי אפילו מציעים לי לשדרג אותה…

פורסם

אם מספר טלפון (וחשבון) מסויים הוגדר על ידי יד2 כעסקי, אז כשתוסיף אותו כמספר טלפון *נוסף* בחשבון אחר, גם החשבון הזה יוגדר כעסקי.

• אהבתי 1
פורסם

קרה גם לי בעבר

אין דרך לצאת מזה, זה לופ בלתי נגמר

ואצלי זו היתה פעם ראשונה בחיים שפרסמתי שם משהו - שולחן מחשב ישן של איקאה

ומיד קבעו אני עסקי, התקשרתי - אמרו : "אתה מקושר לעוד משתמשים"

אתה כנראה סוחר.

לא האמנתי למשמע אוזניי. יחד עם זאת, הבנתי שאין עם מי לדבר. חבל על הזמן שלי.

פרסמתי בפייסבוק. נמכר תוך יומיים. 

• תוכן חדש...