Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מלפני כשבוע, כל פעם שאני שומע הודעה קולית בוואטסאפ (בין אם זו הודעה שקיבלתי ובין אם ששלחתי), המסך נהיה שחור, הווליום יורד משמעותית, ואני יוצא מדעתי.

הטלפון הוא סמסונג, החשבון וואטסאפ פרטי (לא עסקי).

הטלפון נהיה מסך שחור ולחיצה על הלחצן בצד ש'מעיר' את הטלפון אכן מדליק את המסך אבל הווליום ממש נמוך.

מישהו יודע על מה אני מדבר ו/או איך לסדר את זה?

פורסם

זה נראה כאילו זה עובר לשמע של הטלפון.

בוואטסאפ כשאתה מקשיב להודעות קוליות, אז אצה יכול להקשיב ברמקול הרגיל, אבל אם תקרב את הפלא' לאוזן או תניח אצבע על המצלמה הקדמית, זה יעבור לשמע של טלפון ולכן זה ניהיה ככה.

תנסה להסריט מסך ולעלות

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

תראה אם יש לכלוך על העינית שעל המסך 

החלפת מגן מסך לאחרונה? גם יכול להיות שלא הדביקו במדויק ואז הוא מפריע לעינית 

בעיקרון העינית שעל המסך אחראית לפעולה הזו 

כמו שהפלא' משתחר אוטומטית כשאתה מצמיד אותו לאוזן במהלך שיחה 

פורסם

כשאתה בשיחת טלפון רגילה ומרחיק את הטלפון מהאוזן והלחי, המסך נדלק בחזרה?

בגדול לטלפון יש חיישן קרבה בחלק העליון וכשהוא מזהה שאתה מקרב את הטלפון לאוזן בזמן שיחה הוא מכבה את המסך כדי שלא ילחץ כלום בטעות. הוואטסאפ עושה אותו דבר. כנראה שמשהו מסתיר את החיישן או שהיא תקולה ולכן הוא אוטומטית עובר למצב הזה.

תתחיל בלנקות טוב את כל המסך של הטלפון עם איזה מטלית. אם יש מגן מסך אולי גם הוא מפריע, אבל אז כדאי להחליף לחדש ולא להוריד לגמרי.

• תוכן חדש...