Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו s80 6t executive 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

Screenshot_2023-09-06-00-46-17-81_8c0ca12d0b250e198bd11ca4330282ce.thumb.jpg.6743c70b8e47ce147de06f67e08cc853.jpg

בתמונות הרכב נראה במצב טוב,השאלה שלי האם מישהו מכיר את הדגם הזה ואיך יהיה האמינות כיום כיוון שהוא יחסית ישן אם קילומטראז' גבוה,אני מחפש רכב חזק שלא יראה מוסך וזה נראה מציאה נחמדה,אני לא הולך לנסוע בו הרבה בערך פעם בשבועיים נסיעה של בערך 200 קילומטר(הלוך חזור)ומידי פעם נסיעה בתוך היישוב

Screenshot_2023-09-06-00-58-03-18_8c0ca12d0b250e198bd11ca4330282ce.jpg

Screenshot_2023-09-06-00-58-00-78_8c0ca12d0b250e198bd11ca4330282ce.jpg

Screenshot_2023-09-06-00-57-57-92_8c0ca12d0b250e198bd11ca4330282ce.jpg

Screenshot_2023-09-06-00-57-54-78_8c0ca12d0b250e198bd11ca4330282ce.jpg

Screenshot_2023-09-06-00-57-49-97_8c0ca12d0b250e198bd11ca4330282ce.jpg

עריכה אחרונה על ידי YINON.A
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה מחפש רכב שפשוט ייסע וזהו- כנראה שזה לא הרכב שמתאים לך. 

שלא תבין לא נכון, זה רכב נהדר, מרווח, מפנק, חזק, מאובזר.

אבל זה רכב פרימיום\יוקרה בן 15 שעבר כמעט רבע  מיליון ק"מ.

זה לא אומר שהוא לא ימשיך לנסוע, פשוט אתה תצטרך לפתוח את הארנק מדי פעם לטובת הרכב שמהיום הראשון שלו על הכביש לא היה זול לאחזקה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
לפני 5 שעות, Pavlik כתב:

אם אתה מחפש רכב שפשוט ייסע וזהו- כנראה שזה לא הרכב שמתאים לך. 

שלא תבין לא נכון, זה רכב נהדר, מרווח, מפנק, חזק, מאובזר.

אבל זה רכב פרימיום\יוקרה בן 15 שעבר כמעט רבע  מיליון ק"מ.

זה לא אומר שהוא לא ימשיך לנסוע, פשוט אתה תצטרך לפתוח את הארנק מדי פעם לטובת הרכב שמהיום הראשון שלו על הכביש לא היה זול לאחזקה.

הבעיה שאני אוהב ממש לנהוג ומת על רכבים חזקים לא באלי לי משהו פשוט שנוסע,אפילו שאני לא יסע עם הרכב יותר מידי(נוהג על רכב עבודה ביום יום)השאלה אם זה באמת הרבה עלויות החזקה,דלק לא מפריע כי זה פעם ב. נסיעה אז נראה כבר מה יהיה, ושאלה על הדרך מה אתה חושב על הונדה לג'נד 2010?במידה ומוצאים אחת שמורה כמובן 

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני כמוך בעניין הזה. מחזיק אלפא 159, נסעתי איתה 9,000 ק"מ בשנתיים של אחזקה. אבל השמן יקר, הגישה לפילטרים קשה, צריכת דלק 1:8 בערך. טיפלתי בכל מיני מחלות של הדגם ובחלק אני עדיין מטפל.

אבל כן, כשאני נוהג עליה היא מהנה, מפוארת וחזקה לקטגוריה שלה. השכנים מתים עליה וחלקם כבר ביקשו לשבת, להרגיש וסתם להסתכל בפנים.

הונדה לג'נד: יש אחת שחונה לא רחוק ממני, נראית טוב. ארוכה וגדולה, מתאר לעצמי שגם מאובזרת. אני לא מכיר את הדגם ואין לאף חבר שלי, היא עלתה כ- 500 אלף שקל כשהייתה חדשה, מנוע לדעתי 3.5 ליטר ללא טורבו.

הן סביבות ה- 280 כוח סוס בשנה הזו. לדעתי הן לא נפוצות כי מי שהיו לו כחצי מיליון שקל לקנות אותה חדשה, העדיף לקנות במוו\אאודי\מרצדס במחיר הזה כי הן נחשבוות יותר יוקרתיות ובמחיר שלה גם הסמל משחק תפקיד.

מתאר לעצמי שהיא תהיה  אמינה יותר מוולוו S60 טורבו בת 15, סתם בגלל הסטיגמה שיפניות הן אמינות, אבל לא מכיר אישית.

עריכה אחרונה על ידי Pavlik
  • אהבתי 1

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
לפני שעה, Pavlik כתב:

אני כמוך בעניין הזה. מחזיק אלפא 159, נסעתי איתה 9,000 ק"מ בשנתיים של אחזקה. אבל השמן יקר, הגישה לפילטרים קשה, צריכת דלק 1:8 בערך. טיפלתי בכל מיני מחלות של הדגם ובחלק אני עדיין מטפל.

אבל כן, כשאני נוהג עליה היא מהנה, מפוארת וחזקה לקטגוריה שלה. השכנים מתים עליה וחלקם כבר ביקשו לשבת, להרגיש וסתם להסתכל בפנים.

הונדה לג'נד: יש אחת שחונה לא רחוק ממני, נראית טוב. ארוכה וגדולה, מתאר לעצמי שגם מאובזרת. אני לא מכיר את הדגם ואין לאף חבר שלי, היא עלתה כ- 500 אלף שקל כשהייתה חדשה, מנוע לדעתי 3.5 ליטר ללא טורבו.

הן סביבות ה- 280 כוח סוס בשנה הזו. לדעתי הן לא נפוצות כי מי שהיו לו כחצי מיליון שקל לקנות אותה חדשה, העדיף לקנות במוו\אאודי\מרצדס במחיר הזה כי הן נחשבוות יותר יוקרתיות ובמחיר שלה גם הסמל משחק תפקיד.

מתאר לעצמי שהיא תהיה  אמינה יותר מוולוו S60 טורבו בת 15, סתם בגלל הסטיגמה שיפניות הן אמינות, אבל לא מכיר אישית.

את האמת שגם האלפא קרצה לי עין אבל הבנתי שיש להם הרבה בעיות ותחזוקה יקרה אז ויתרתי אבל רכב יפיפה,ולגבי ההונדה מטורף שזה רכב שעלה חצי מליון ואחרי 14 שנה אתה יכול למצוא בין 20 ל40 אלף במצב טוב כנ"ל לגבי הוולוו S80

פורסם

אני כמו @Pavlik (הרכב בחתימה). ממש כפי שהוא תיאר (והרכב שלי עוד יותר ישן...).

בתקציב שיש לך (אם להסתמך על המחיר שמבקשים על הוולוו) ועם הדרישה לרכב חזק, הוצאות דלק הן באמת הבעייה האחרונה (זו גם הוצאה קבועה פחות או יותר) והבעייה היא יותר באחזקה שתהייה יקרה.

אתה יכול להניח גם שלפעמים הרכב יכול לעמוד זמן מה בגלל בעייה או חלק שחסר - קורה.

אתה זקוק אך ורק לרכב מנהלים ?

מה התקציב בפועל לרכישה ?

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני 44 דקות, חולגי כתב:

אני כמו @Pavlik (הרכב בחתימה). ממש כפי שהוא תיאר (והרכב שלי עוד יותר ישן...).

בתקציב שיש לך (אם להסתמך על המחיר שמבקשים על הוולוו) ועם הדרישה לרכב חזק, הוצאות דלק הן באמת הבעייה האחרונה (זו גם הוצאה קבועה פחות או יותר) והבעייה היא יותר באחזקה שתהייה יקרה.

אתה יכול להניח גם שלפעמים הרכב יכול לעמוד זמן מה בגלל בעייה או חלק שחסר - קורה.

אתה זקוק אך ורק לרכב מנהלים ?

מה התקציב בפועל לרכישה ?

עד 30000 אלף בערך פלוס מינוס ולא חייב מנהלים,רק רוצה שיהיה רכב חזק ואמין,לא מפריע לי רכבים ישנים כל עוד הם במצב טוב

פורסם

זה אחלה אוטו אמין מאובזר ונוח אבל ספציפית האחד הזה הק״מ די גבוה , כמובן לא מחייב שיהיו תקלות בתדירות גבוהה אבל במצב כזה חייב לוודא שטיפלו בזמן כל פעם עם פילטרים איכותיים ושמן איכותי ולא חסכו על האוטו כדי שלא תקבל רכב עם חלקים שחוקים בסוף חייהם. 

פורסם
לפני 17 דקות, nissan1211 כתב:

זה אחלה אוטו אמין מאובזר ונוח אבל ספציפית האחד הזה הק״מ די גבוה , כמובן לא מחייב שיהיו תקלות בתדירות גבוהה אבל במצב כזה חייב לוודא שטיפלו בזמן כל פעם עם פילטרים איכותיים ושמן איכותי ולא חסכו על האוטו כדי שלא תקבל רכב עם חלקים שחוקים בסוף חייהם. 

כן ברור,במידה ואני ארצה לקנות עושה בדיקה מקיפה,אם אני רואה שהאוטו לא במצב מזהיר אומר שלום וביי

פורסם

גם אם מחיר הקנייה הוא יחסית נמוך , הפתעות יהיו כמו בכל רכב בן 15 , רק שפה לתקן אותם יעלה פי כמה יותר . 
להחליף נגיד תושבת מנוע במאזדה 2 בת 15 , יעלה לך סכום מסויים , פה אם תמצא במלאי, עד שיביאו כי לא מחזיקים , יהיה רק משומש , כי אין ביקוש לרכיב חדש , תצטרך לשלם על החלק פי כמה . 
וגם על העבודה פי כמה כי כנראה זה יהיה יותר מורכב מלהחליף במאזדה 2 שתקנה מאותו שנתון. 
בגיל הזה , לא משנה כבר כמה הרכב אמין , הרבה דברים יכולים להפגר , ציריות , בולמי זעזועים , תושבות למיניהם , תחזוקה שוטפת כמו רצועות למיניהן ומוטחנים לרצעות. אחרי רבע מיליון קילומטר , גם אם תמות המשאבת מים או המשאבת דלק לא יפתיע אף אחד ...(וכו' )
כל דבר שהתבלא , יעלה פי כמה . 
אם התקציב שלך 30 , מה שאומר שאתה משאיר 6 בצד ליישור קו לצורך העניין, אני במקומך הייתי חושש לקחת רכב כזה.
אלוי אני טיפה מגזים , אבל לדעתי לרכב כזה , צריך להחזיק 20K שישכבו בצד ליום שחור כי הוא עלול לבוא כשזה הכי לא מתאים.

mazda2 2008-> אצלי מ2017 ->עדיין אצל ההורים עם מעל ל200KKM
civic 2016 1.8-> נמכרה ->  שודרגה בשביל קצת יותר כח 

A1 192HP  2016 Sport 1.8T ->  נמכרה -> החזקתי חצי שנה נמכרה בשביל קצת יותר מרחב פנים.

A3 2.0T 190HP 2018 -> נוכחת חיה ובועטת.

• תוכן חדש...