Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Abs והחלקה השתגעו

מעבר לפיתרון נפתר ע"י yairw,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני 6 דקות, yairw כתב:

אצלי תופעה דומה ברכב אחר נפתרה עם ניקוי החיישנים שהיו מאוד מלוכלכים

איפה החיישנים האלה יושבים

אני ינקה אותם .. 

עריכה אחרונה על ידי Maor Parizat
פורסם
לפני 2 דקות, yairw כתב:

כפי שפירסמו מעליי, מאוד פשוט, מוריד גלגל לגישה נוחה, לרוב זה קונקטור אחד ובורג אחד

כמה אמורה לעלות כזאת עבודה במוסך

פורסם
בתאריך 14.8.2023 בשעה 20:00, yairw כתב:

אין לי מושג לצערי כי עשיתי בחנייה

כמה זמן בערך שלקח לך , כך אמור לקחת למוסכניק, אם לא פחות. את זה תכפיל בעלות שעת עבודה.

פורסם

יש לך גישה לסורק? ייתכן ואפילו אחד זול יוכל לחלץ קודים, זה יעזור משמעותית להבין היכן הבעיה ואם היא ספציפית לאיזור מסויים (קדימה/אחורה, שמאל/ימין)

אצלי הקודים לא נתנו כיוון לחיישן ספציפי, אז הלכתי על ניחוש מושכל,

הייתה לי נזילת שמן קלה מהמנוע (שכמובן כבר טופלה) בצד הנוסע, ממש קרוב לגלגל, אז הלכתי על החיישן קידמי צד נוסע ראשון ולא טעיתי, היה במצב קשה, תמונות למטה.

באוטו שלך אמור להיות ג'ק ומפתח ברגים לפירוק הגלגל, כל מה שאתה צריך זה עוד מברג/מפתח בהתאם לבורג שמחזיק את החיישן ויש לך את כל הכלים.

חפש ביוטיוב מישהו מפרק חיישן מרכב זהה בכדי להיות רגוע, גם אם לא תמצא בדיוק את הדגם, זה אותו הקונספט ברוב הרכבים,

החיישן אמור להיות מאחורי הברקסים, ככה זה נראה אצלי (המצלמה מעל הברקס מצלמת כלפי מטה):

image.thumb.png.622b34ace4d3407a71f90042e41a64d3.png

כאשר תוציא את החיישן, אתה אמור לראות אם יש משהו שעלול להפריע לו, ראה דוגמא איך שלי יצא ואיך הוא נראה אחרי ניקוי (עם ספריי ניקוי מגעים):

image.png.961f68fa7a6f819f1baa5679f8102a07.pngimage.png.dec68770473435774a7ce540b8a5d674.png

ניקיתי גם את החיישן של צד הנהג, אבל הוא היה רק מאובק, אז לא טרחתי אפילו עם האחוריים,

2-3 נסיעות קצרות במשך יומיים עם הרכב והנורות נעלמו לבד מבלי שאיפסתי.

כמובן, ייתכן ואצלך זאת לא הבעיה, יכול להיות חיווט, הארקה לא טובה, גם ראיתי מקרים שגלגל השיניים על הצירייה ש"מתקשר" עם החיישן נשבר או זז ממקומו,

אם ניקוי לא עזר, אתה צריך למצוא מכונאי/איש דיאגנוסטיקה טוב

image.png

image.png

• אהבתי 1

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...